Fairy Tail

Home Forums Anime Animesarjat Fairy Tail

 • This topic has 8 voices and 8 replies.
Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
 • Author
  Posts
 • #78589
  Blackbeard
  Participant

  Ajattelin tehdä tälläkin aiheen, kun joku muukin ehkä kuitenkin päätyy ainakin aloitus jakson tsekkaamaan. Fairy Tail on siis Hiro Mashiman mangaan pohjautuva seikkailusarja, jonka ensimmäinen jakso on tulee tänään (12.10). Nuori porttimaagi Lucy toivoo liittyvänsä maailman rajuimpaan maagien kiltaan, Fairy Tailiin. Hän tapaa nuoren Natsun, joka paljastuu tulilohikäärmemaagiksi, ja Fairy Tailin jäseneksi. Natsu etsii intohimolla lohikäärmettä, joka häntä opetti lapsena, mutta sittemmin katosi yht’äkki’ teille tietymättömille. Heidän kumppaneinaan nähdään mm. sininen lentävä ja puhuva kissa Happy, alusvaatteissaan viihtyvä jäämaagi Gray, ja haarniskoihin ja miekkoihin erikoistunut kovapintainen Erza. Yhdessä he ovat Fairy Tailin vahvin tiimi… Vai ovatko?

  Eli siis seikkailua, toimintaa, ja huumoria luvassa. Aika perusshonen tavaraa. Manga on ollut Japanissa menestys, ja Weekly Shonen Magazinen ykkösjulkaisu pidemmän aikaa. Saa nähdä miten käy animeversion, toivottavasti ei niin surullisesti, kuin Mashiman edellisen sarjan, Raven, animaatio version kanssa. Mutta ei FT:n kannaltakaan näytä hyvältä. Trailereiden perusteella casting melko huonosti hahmoja pukeva, eikä animaatiossakaan ole juuri erityistä kehumista.

  Teaser Trailer
  Trailer

  Main cast:

  Natsu 柿原 徹也 Kakihara Tetsuya
  Lucy 平野 綾 Hirano Aya
  Happy 釘宮 理恵 Kugimiya Rie
  Grey 中村 悠一 Nakamura Yuuichi
  Erza 大原さやか Ohara Sayaka

  Trailerin perusteella olen pettynyt, äänet eivät pue yhtään omistajiaan. Ja kuvittelin Happyn aina hieman matalemmaksi, ja poikamaiseksi. Nyt se kuulostaa ihan pikkutytöltä. Natsu kuulostaa ’liian coolilta’, ja Lucy riipii korvia.

  #78613

  Fairy Tail on mahtava sarja! Mielestäni monta kertaa parempi kuin Rave sarja. Se on hyvin piiretty, hyvät hahmot ja juoni. Odotan innolla näkeväni sen animena!

  Katsoin trailerit, itse pidän Natsun äänestä eniten. Minusta se sopii hänelle. Happy.. kuvittelin sen myös matalemmaksi, nyt tuli mieleen one Piecen Chopper mieleen xD
  Ja Lucy… Lucy näyttää ja kuulostaa Misalta Death Notesta(tiedän kyllä että on sama ääninäytteljiä), enkä pitänyt äänestä. Mutta toivon ääninäyttelijän tehneen hyvää työtä sitten 😉

  #78666
  Allen
  Member

  Nyt on pilottijakso tosiaan katsottu. Seiyuut eivät sovi sitten yhtään omistajilleen, mutta toivottovasti tuohonkin tottuu. Sarjasta en ole koskaan sen ihmeemmin välittänyt, mutta ihan kelvollista katsottavaa (vaikkakin One piecen kopioiminen on enemmän kuin selkeää). Opening oli ainakin kiva. Animointilaatu tosin sukkaa enemmän kuin paljon, ja se alun narrator-ääni oli kyllä tahattoman huvittava :’D

  Saa nyt nähdä miten tuosta kehittyy, yleisesti kyllä ihan hyvältä vaikuttaa.

  #78679
  Blackbeard
  Participant

  Nyt on aloitusjakso katseltu.

  Ihan ok. Juuri sitä mitä mangakin, tarjoilee sitä mitä yleisö haluaa. Eli ei varsinaisesti mitään erikoista. Natsun äänen tottui kyllä aika nopeasti, vaikka jotain lapsellisemman oloista olisikin toivonut. Olisi sopinut persoonaan paremmin. Lucy riipii edelleen. Happy nyt ei ole niin paha, mutta markkinointi haiskahtaa pahasti. Kuinkahan monta Happypehomlelua nytkin on jo ekan jakson jälkeen myyty… Soundtrack oli aika folkrokahtava, joka sopii Fairy Tailin maailmaan kyllä mainiosti. OP oli hyvä, ja ending kanssa ihan pirteä. Eiköhän tätä vielä ainakin muutaman jakson verran jaksa seurata.

  Animaatio oli kyllä aika stantardi luokkaa. Iskuja liioiteltiin turhan paljon, ja itse en ainakaan muista nähneeni tuollaisia ihmeriimuja ympäriinsä mangassa.

  #78772
  Neko5
  Member

  Olin odottanut tota ekaa jaksoa jo kuukauden verran! Oon lukenu Raea aika paljon ja se oli iha hyvä joten ajattelin sitten, että tämä Fairy Tail:kin olisi. ^^ Olin tota jaksoa ennen lukenu ehkä kahden mangan verran Fairy Tailia ja pidin tosi paljon, mutta hyvä kun tuli ny animena ni jaksaa kattoa paremmin. xD
  En ois ikinä arvannu et Happy on sininen. xD

  #81736
  Hant
  Participant

  Ensimmäisen jakson katsoin, ihan kiva oli. Joitain toimivia juttuja ja osa ei sitten napannut, mutta katsoisin varmaan lisää jos kerkeäisin tai ei olisi muuta tekemistä.

  #93771
  Miru-Chan
  Member

  Olen nyt katsonut jokaisen ilmestyneen jakson, tykkään kovasti~! Mie ainakin totuin jo hahmojen ääninäyttelijöihin, en haluaisi vaihtaa ketään(vaikka alussa toki järkytyin ja en juurikaan pitänyt, lähinnä Natsu ja Happy). Myös opening särähti korvaan, pidin aika ärsyttävänä mutta siihenkin sitten tottui nykyään se on mielestäni ihan mukava. Eniten tykkäsin animen juonessa siitä että sen alkuosa oli erilainen verrattuna mangaan, animessa mentiin suoraan asiaan ja jätettiin mielestäni mangan turha osa käymättä läpi.
  Odotan innoissani mitä tästä animesta tulee, olen lukenut mangaa pitkälle ja haluaisin jo nähdä minkälaiselta tietyt tapahtumat näyttävät animena. <3

  #117893
  Atem2
  Member

  Olen katsonut kaikki tähän mennessä tulleet jaksot. Lempi tyyppi on Natsu ja happy!! :mrgreen:

  #118472
  Sakata-Kun
  Member

  30 jotain päälle jaksoa katsonut ja tällä hetkellä On-holdissa. Mangaa en ole lukenut sivuakaan, joten siitä en tiedä mitään, mutta anime.

  Animaatio oli muistaakseni (puol vuotta aikaa) ekoissa jaksoissa aika hirveää, mutta sitten sitä alettiin parantaa ja ihan ok:n näköistähän siitä tuli. Hahmoja on ihan kiitettävän paljon ja mukavan erilaisia jokainen. Sarjaan on ainakin osattu tuoda värit, koska jokaisella hahmolla eriväriset hiukset (ei hirveen monta samanväristä tunnu löytyvän), mikä tuntuu jo aika yleseltä jumpin sarjoissa. OP ja ED ovat ihan hyvät. En sanoisi että parhaat mitä tiedän, mutta paljon pahempiakin on nähty. Ost:t toimii ja sopivat hyvin sarjan tunnelmaan.

  Mutta jotenkin sarja vain on niin keskiverto sösellystä ettei se vain jaksa kiinnostaa. Sarja vain ei tuo juuri mitään uutta, joten se ei pidä hirveästi yllä kiinnostusta. Ja vielä tämän päälle kun kyseessä on yksi ikuisuussarja niin varsinkin jos se on sitä vanhaa samaa klisee matskua töllöttää yli 50 jaksoa niin vähemmästäkin alkaa puutua. En tiedä miten sarjan juoni sitten etenee sen 30+ (jotain) jakson jälkeen, mutta jonkin näköistä uutta tarvittais. Kyllä joskus vielä varmaan jatkan sarjan katsomista. Antaen tälle toisen mahdollisuuden, mutta niin paljon muuta katsottavaa ettei ehdi.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.