Fairy tail

Home Forums Manga Mangasarjat Fairy tail

 • This topic has 30 voices and 53 replies.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 54 total)
 • Author
  Posts
 • #39514
  natsu
  Member

  Juu,Hiro Mashiman Raven jälkeinen mangasarja(korjatkaa
  jos olen väärässä)joka on omasta mielestäni parempi sarja kuin Rave 😀 ,
  piirrostyyli on parantunut huomattavasti! Toivottavasti en ole ainoa joka lukee.Ja
  mitkä ovat suosikki hahmonne.Itselläni on Gazille tai Natsu.

  #39692
  Bido-ossan
  Member

  Tyyli vaan paranee kun siirtyy Monster Hunter Orageen…

  LIevästikin parempi tyyli kuin Rave Masterissa, juonen kulku on tasaisempaa, vitsit ei ole enää pakkopullaa… Huomattavasti parempi tuotos. (Ilmeisesti 10 osan pituinen)

  Olisi kyllä intoa tutustua Mashima-sedän muihinkin tuotoksiin esim. Monster Souliin (2 osaa tietääkseni, jos Monster HUnter Oragen takakantta ja japanin kielen taitojani on uskomista…) ja Mashimaen (tämäkin ilmeisesti 2 osaa). Ravestakin on joku kolmen osan extra…

  Toistaiseksi ei ole mitään vakituista lempihahmoa… Natsu ja Grey kyl vetää niitä juttujaan niin rytinällä ettei muut ole saaneet oikein tilaa esittäytyä kunnolla.

  #39700
  Mecin
  Member

  Ihan viihdyttävä sarja, jota jaksaa ainakin vielä seurata säännöllisesti.

  Piirrosjälki katsottavaa, parempi kuin Ravessa niin kuin on jo todettu. En tiedä mikä sen aiheuttaa, mutta pitkäkestoisten sarjojen naishenkilöiden imettämisrauhaset tuppaavat kasvamaan kokoa sarjan ensimmäisiin osiin verrattessa. Sama ominaisuus pätee ihmeen moniin sarjoihin.
  Juoni on minusta ihan hyvä, vaikka välillä tuntuukin, ettei ole kovin yhtenäistä sellaista. Osaavat kumminkin keksimään hyvin erilaisia ongelmatilanteita ja ratkaisuja niihin.

  Sarjassa on monia kiinnostavia henkilöitä, mutta Luxus:ssa on sitä jotakin. Hänen olemuksensa antaa lisää potkua juonelle ja lievä hulluus on aina hyväksi ja hänen ideansa voimakkaimista ja heikommista on puoleensa vetävä.

  #39707
  Milja92
  Member

  Hyvä sarja, mielestäni paljon parempi kuin Rave. =P
  Lemppari on Natsu. ^^

  #39750
  Seyra
  Member

  En ole kauheasti lukenut, mutta sen verran osaan sanoa, että piirustus on parempaa kuin ravessa. henkilöhahmot eivät kuitenkaan ole minusta kauhean kiinnostavia.

  #39766
  Devilman
  Member

  Kyllähän tätä täytyy aina uusi kappale lukea, kun on ilmestynyt. Itsekin olen sitä mieltä, että Fairy Tail on Ravea parempi, piirustusjälkikin on kehittyneempää, mutta kyllähän sitä piirtotaito ehtii 35-kirjaisen sarjan aikana kehittyä. Yksi hyvistä puolista on ehdottomasti se, etteivät taistelut ole yhtä venytettyjä kuin vaikkapa Narutossa tai Bleachissä. Tällä hetkellä sarja käy aina vain mielenkiintoisemmaksi, jännittää ihan, mitä kettuuntunut Luxus mahtaa nyt tehdä, kun menivät vähän suunnitelmat mönkään.

  #39813
  eerol
  Participant

  En ole ravea lukenut, mutta fairy ainakin on hyvä lukemista. olen vasta chapussa 85, mutta kohta kaikki on tullut luettua. paras hahmo on tietty natsu.

  #43724
  natsu
  Member

  Pitäs varmaan tätäkin jaksaa lukea kun en ole piiiitkäään aikaan lukenut 😉

  #43727
  Allen
  Member

  Ookei, kirjoitan tänne nyt kun on kerran aikaa.
  Ostin muinoin jenkkireissulta osat 1 ja 2, ei ikävä kyllä iskenyt lähes tippaakaan. Noh, aloinoas lukemaan netistä ja huomasin että onhan se aika mainio. Erzan esittäytymisestä sarja menee selkeästi parempaan suuntaan chapteri chapterilta. Lempihahmoiksi kehittynyt Natsu ja Erza. Sinänsä outoa että pidän Natsusta sillä tavallisesti VIHAAN päähenkilöitä. Natsu vaan iski, vaikka luonne onkin aika kliseinen. Erza taas: Hieno nainen. Tykkään vahvoista/vahvaluonteisista naishahmoista, erittäin kauniisti piirretty etenkin silmät. Ihan kevyesti parempi kuin rave master, joka ei tosin iskenyt ollenkaan. Lähinnä ainoat mitkä ärsyttää, on se että pienoista fanserviceä on väännetty joka hahmosta. Joo Lucysta saakin, ihan rauhassa MUTTA ERZA PRKL!
  Niin hienosta naisesta ei yksinkertaisesti SAA vääntää fanserviceä. oikeen sydämmeen sattui kun toisiksi-uusimmassa arcissa (eli siinä missä Natsu lähtee pelastamaan Erzaa) Erza heivaa sen exquip haarniskansa veks ja alle jää paljas iho ja jotkut randomit siteet rintasensurointina. Tällainen ketuttaa silmittömän paljon, mutta muuten varsin mehvä shounen-mättö. Suosittelen kaikille hyvistä sarjoista pitäville.

  #43785
  Blackbeard
  Participant

  Joo, huonosta alusta huolimatta ihan hyvä sarja. Vitsit toimii, hahmot kivoja (joskin lähes jokaiselle löytyy lähtökohta Ravesta), toiminta sulavaa (kuten mainittua, ei mitään 20chapterin hermojen koettelua), ja juonikin tiivistyy pikku hiljaa ihan kivasti. Itse tykkään sarjan pahiksista hirveesti, ja suosikki hahmot onkin Gazille, Luxus ja Bixblow

  #48479
  Michi
  Member

  joo hyvä sarja on lempihahmot on lucy,natsu,grey 🙂

  #49469
  juha90
  Participant

  Luin netistä ensimmäisen volumen fairy tailia ja vaikutti ihan kiinnostavalta. Natsun voimat olivat aika hurjat(Hykertelee) ja huumoria piisasi. Repesin totaalisesti niissä kohdissa kun Plue ilmestyi ja Lucy tutustui yksi kerrallaan keskenään tappeleviin Fairy tailin maageihin. Huonoiksi puoliksi laittaisin, että Lucy muistutti turhan paljon luonteeltaan ja pukeutumistyyliltään Elietä ja se naistenmiesmaagi (mikä sen nimi oli) oli vain vaaleatukkainen Musica. Muuten kyllä tuntui hyvältä sarjalta.

  #49662
  Padonis
  Participant

  Muuten voisin ostaa fairy tail:ii mut fantasiapeleis maksaa 11€ se on ihan liian kallis mun budjetille ku ostan muutaki mangaa,sinäänsä Fairy tail houkuttelee, ku sehän on kai japanis toiseks ostetuin manga tai sillee,ja pidän muutenki hiro mashiman töistä(toisin sanoen ravesta)

  #52944
  juha90
  Participant

  Olen nyt lukenut neljä volumea ja ajattelin laittaa tänne mietteitäni. Erza on kyllä vaikuttava nainen, tajuttoman vahva! Natsu ja Gray on molemmat viihdyttäviä hahmoja, heissä on Zoro&Sanji- tyylistä kemiaa. Natsu on tosi hauska tyyppi kun se on niin reckless(Tosin sama ominaisuus on myös hänen ärsyttävä puolensa). Sitä kyllä toivoisin, että Elfmania nähtäisiin enemmän. Se "miehet taistelevat nyrkeillä!"- tunnuslause oli hauska.

  #58116
  Blackbeard
  Participant

  Vihdoin ja viimein Fairy Tail saa animen!
  http://www.animenewsnetwork.com/news/20 … -green-lit

  Tarkoitus olisi, että se starttaa syksyllä. Kysymysmerkki on, noudattavatko tuottavat studiot viimeaikojen kaavaansa, eli ennalta määrätty jaksomäärä (25-50) vai pyritäänkö Naruto/One Piece/Bleach tyyliseen jatkuvuuteen niin kauan kunnes mangakin jatkuu.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 54 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.