Final Fantasy

Home Forums Sekalaista Pelit Final Fantasy

 • This topic has 43 voices and 82 replies.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 83 total)
 • Author
  Posts
 • #40644
  Mirvuska
  Member

  Olen ajatellut alkaa pelamaan final fantasyja, mutta tuleeko ff XIII vain ps3

  #40765
  Misamisa
  Member

  En ole oikein perillä noista uusista Final Fantasyista, mutta luulisin että se peli tulee ps3sen lisäksi ainakin PSP konsolille. En ole kuitenkaan varma. Jos omistat pleikkari kakkosen, suosittelen lämpimästi sinulle pelattavaksi Final Fantasy X & Final Fantasy X-2 pelejä! Hahmot ovat hauskoja, mielestäni paljon parempia kuin nykyiset. Peliä löytyy ainakin stokalta, jos ei sieltä niin anttilasta taitaapi löytyä. Myös käytettyjen pelejen kaupoissa (Kuten pelimies) saattaa olla, halvempaan hintaankin kuin kaupoissa. ^^

  #40797
  Unita
  Member

  Minä taas suosittelisin pelaamaan ensin vaikka PS1:n Final Fantasy pelit FFVII-FFIX. Ne ovat aika helppoja lähestyä. Jos Final Fantasyihin haluat tutustua kunnolla niin toivon että et ole pelkästään grafiikka karkin perään. Nessin ja Snessin Final Fantasytkin ovat nimittäin ihan pelaamisen arvoisia ja erityisesti sarjan kuudetta osaa suosittelen lämpimästi. Itse en ole pitänyt PS2:lle julkaistuista Final Fantasyista. Niistä puuttuu se jokin mikä aikaisemmissa Final Fantasyissa on ollut. Toivotaan että asia korjaantuu tulevissa osissa…

  Mitä Final Fantasy XIII:hin tulee, viime tietojen mukaan se tulisi PS3:lle ja XBox360:lle. FFXIII:n lisäksi julkaisuun olisi tulossa myös FFXIII: Versus ja FFXIII:Agito. Agito julkaistaankin PSP:lle mikä saa tämän tytön onnelliseksi, sillä PSP:lle ei ole ollut kovin hyviä pelejä. Nyt sille on tulossa Final Fantasy!

  #40933
  Allen
  Member

  Juuh, aivan mahtava pelisarjahan tää on. Rakastan FF VII:tä ja IX:ää. Toki kaikki muutkin ovat hyviä mutta noi kaks on ne omat suosikit, osaksi myös musiikin takia. Kummassakin monta älyttömän hyvää biisiä esim. on winged angel jne. Kaikki uudet FF:ät aattelin hankkia kun se Ps3 löytyy.. Ainoa osa mihin en ollut tyytääinen oli X-2 :/ Se girl power"
  teema ei vaan iskeny, ja juoni oli mielestäni aika syvältä.. Crisis core oli aivan mahtava (sekin 😛

  #40945
  The Vegito
  Member

  Final fantasy VII oli aivan loistava ja on sitä edelleenkin. Kuuluu suosikkeihini sarjan peleistä. En kylläkään kyseistä peliä omista, mutta kaverilta tuli lainattua ja läpi pelattua. Yhteen väliin omistin X2:n, mutta se ei vain jaksanut innostaa. Dirge of Cerberus taas oli aivan loistava jo pelkästään Vincentin takia. Siinä tyypissä on kyllä tyyliä. Dirge of Cerberuksen pelikategoria kylläkin poikkeaa muista Final Fantasyistä (uusimmista en tiedä), sillä se ei ole roolipeli, mutta oli silti kertakaikkiaan aivan loistava.

  #41001
  Ritsuka
  Participant

  Pitkään oon halunnut pelata Final Fantasyja, varsinkin FF7: Crisis Corea.
  Mut se on PS3 :s

  #41022
  Roguer
  Member

  final fantasy on todella hyvä pelisarja. itse omistan Final Fantasy XII mutta muitakin oon pelannut

  #41025
  Unita
  Member

  Ritsuka wrote:

  Pitkään oon halunnut pelata Final Fantasyja, varsinkin FF7: Crisis Corea.
  Mut se on PS3 :s

  Crisis Core on muuten PSP:lle. Ja suosittelen ennen CC:tä pelaamaan itse FFVII:n (vaikka CC onkin prologue sille), sillä silloin CC:stä saa enemmän irti. Muutenkin siis suosittelen pelaamaan seitsemännen fantasian, sekun on itsessään jo ihan perussivistystä.

  #41049
  Allen
  Member

  Ritsuka wrote:

  Pitkään oon halunnut pelata Final Fantasyja, varsinkin FF7: Crisis Corea.
  Mut se on PS3 :s

  Kuten tossa nyt jo sanottiin, se on tosiaan PSP:lle. Ja juu ehdottomasti kannattaa pelata FF VII kokonaan läpi
  ennenkuin pelaa CC:tä. Veikka oli pelannut VII:n puoleenväliin eikä saanut CC:n juonesta paljoa mitään irti 😀
  Mutta VII:n jälkeen suosittelen CC:tä, aivan mahtava peli sekin!

  #41413
  Hidan
  Member

  Ostanko Final Fantasyn ja jos ostan niin minkä?

  #41472
  Allen
  Member

  Vastaus: OSTA!
  Sen minkä ostat riippuu ihan siitä mistä ite tykkäät. FF VII ois varmaan ihan hyvä alotus, kun se nyt aika klassikko sattuu olemaankin. Jos ei vanhoja grafiikoita kestä, niin FFX on myös melko onnistunut. Kannattaa kattoa http://www.fffin.com/ <—-tuolta, siellä löytyy kaikista esittely, niin sieltä voi sitten kattoa että mikä vaikuttaa hyvältä. Useat pelesitä kun erroavat toisistaan aika lailla. Ite aloitin FF IX:ästä joka on varmaan se ikisuosikki VII:n rinnalla. Ja valintaan tietty riippuu se että mikä konsoli sulta löytyy ;D

  #41517
  KuroShiro
  Member

  Ensimmäinen tietoisuus koko sarjasta tuli seitsemännen osan myötä (serkkujen luona katselin), tosin en ole itse pelannut sitä juuri koskaan. Halu pelata on kuitenkin kasvanut jatkuvasti, kun olen tutustunut Game Boylle tehtyihin vanhempien FF-pelien uusintaversioihin. FF IV meni muutama viikko sitten läpi, ja nyt työn alla on viides osa.

  Kuudes osa tulee heti konsolin kasettipaikkaan kun viitonen on tahkottu loppuun. Juuri kuudennesta osasta olen lukenut todella positiivista palautetta, ja maltan tuskin odottaa pääseväni sen kimppuun.

  #41526
  Hidan
  Member

  Kiitos vinkistä 😀

  #41923
  Neko5
  Member

  Mä oon pelannu FF X ja XII. Molemmat on hyviä, mutta X:ssä ärsyttää vuoropohjainen tappelu. XII taas on hyvä kun on reaaliaikainen tappelu. Siinä on myös hyvät päähenkilöt, tarina ja paljon pelattavaa 😕 .

  #42064
  Unita
  Member

  Someone wrote:

  mutta X:ssä ärsyttää vuoropohjainen tappelu.

  Haittaako tuo taistelutyyli todella paljon? Nimittäin siinä tapauksessa et halua pelata yhtäkään aikaisemmista Final Fantasyista, niiden taistelusysteemi kun nimenomaan perustuu vuoropohjaiseen taisteluun. Se on yksi osa Final Fantasy -sarjan suolaa josta FFXII julmasti poikkesi (tosin tälle uudelle linjalle taidetaan osittain jäädäkin).

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 83 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.