FlashForward

Home Forums Sekalaista Tv ja elokuvat FlashForward

 • This topic has 10 voices and 14 replies.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
 • Author
  Posts
 • #95712
  Nanakin
  Member

  Mainostettu mm. vuoden odotetuimpana tv-sarjana ja niin edespäin. Mä en ainakaan odotellut tältä niin paljoa, eikä se kyllä ihan kauheasti ole vielä antanutkaan. Ekan jakson missasin, mutta pari seuraavaa on tullut katseltua. Ideana tää on ihan jännä, mutta toteutus pissii.

  Juonihan menee kutakuinkin näin:

  Koko maailma menettää tajunsa 137 sekunniksi, ja näkee sinä aikana tulevaisuutensa puolen vuoden päähän. Tulevaisuus ainakin mun käsittääkseni vilisi aika nopeesti, ja ihmisillä on jäänyt päähän lähinnä pätkiä tulevaisuudesta. FBI tutkii tapausta, ja vähän kaikilla on omia ongelmiaan, päähenkilön vaimo näki tuntemattoman miehen alastomana olohuoneessaan ja puhutteli tätä rakkaanaan, päähenkilö itse tutki jotain tapausta, (ilmeisesti nimenomaan flashforwardia) ja muistaa erinäisiä pätkiä kuten työhuoneensa taulun joka on täynnä johtolankoja tapaukseen liittyen, näyssään päähenkilö näkee aseistettujen miehien hyökkäävän sinne niiden konttoriin. Päähenkilön työkaveri ei nähnyt mitään, ja tuntematon soittaja sanoo tämän kuolevan puolen vuoden sisällä. Päähenkilön toinen kaveri näki kuolleen tyttärensä, päähenkilön lapsi näki D. Gibbonsin, ja sanoo tämän olevan paha mies. D. Gibbons yritti tappaa päähenkilön ja pari muuta poliisia räjäyttämällä nukketehtaan jonka päähenkilö etäisesti muisti näystään. D. Gibbonsin nimikin oli näyssä paperilapulla. Siitä sitten lähdetään ratkomaan tapausta.

  Joku fiksumpi saattoi ehkä huomata, etten muista niiden tyyppien nimiä. En koe ihan niin mielenkiintoiseksi tätä, että jaksaisin kesittyä kovinkaan tarkasti. Ihan kertaallista viihdettä, kattelen varmaan samalla lailla kuin Harper’s Islandinkin, loppuratkaisua odotellen. Sarjaa ei tee paremmaksi vieressä katseleva isoveli joka aina välillä haukkuu sarjan pystyyn kaiken maailman epäkohtien takia. Ja kyllähän mäkin melkein tajuan, ettei Amerikka oikein pysty vapauttamaan natsi-Saksan aikaista massamurhaajaa vain koska tämä kertoo tietävänsä jotain. Tosin se, miten ihmiset käyttäytyvät tommosen tapahtuman jälkeen on aika hyvin tehty, käy järkeen. Vaikken mä sitä sen kummemmin olekaan miettinyt. Mutta joo, kattelen nauhotukselta, koska Mentalist tulee samaan aikaan, ja jos jotain katon, niin mieluummin sitä Mentalistia. Tosin viime jaksossakin alettiin päästä sieltä perusmössöstä jo lähemmäksi mielenkiintoista.

  #95770
  Hant
  Participant

  Olen itse nyt katsonut kaikki jaksot. Enkä meinaa siltikään muistaa niiden heppujen nimiä.
  Mainokset oli mielenkiintoisia, olin silleen että häh mitäs tuossa nyt käy? Mutta odotusten vastaisesti sarja on ollut osittain perin hidastempoinen.
  Kaikki ne "johtolangatkin" kootaan vähän että "ooh, ihmetelkää, löysin tämän jutun mikä oli näyssäni siinä isolla muistitaululla! Ihmeellistä!" 😀
  Mutta muuten on ihan kiva seurata mistä on kyse ja mitkä näyistä käy toteen.

  Kieltämättä se myrkkykaasuteoria oli aika huvittava:
  "Maankuoren sisältä nousi myrkyllistä kaasua joka sai koko maapallon menettämään tajuntansa…"
  – "Eli siis maapallo pieraisi ja meiltä lähti taju?" D-:

  Mutta viimejakso "137 sekuntia" oli ihan mielenkiintoinen, missä oli se natsi ja varis-kuolemat. Yksinkertaisestikin se tyyppi valvontakameralla joka oli tajuissaan noiden sekuntien aikana voi olla immuuni tälle aineelle jolle varikset näyttävät olevan yliherkkiä ja joka saa ihmiset hallusinoimaan ja pökertymään. 🙂 Mutta odotan silti jotakin muuta ratkaisua kuin Telluksen ilmavaivat.

  #95819
  Shiori-chan
  Member

  Itse koukutuin tähän täysillä… x3
  Odotan jo seuraavaa jaksoa, koska se "137 sekuntia"-jakso loppui aika mystiseen kohtaan. Owo

  Mietinpähän vaan että jos se mies (päähahmo, nimeä en muista?) laittais esim. sen rannekorun toiseen käteensä tai vaikka laittaisi ne laput siinä taululla eri kohtiin, mitä tapahtuisi??

  Sarja on oudon mystinen ja pelottava, varsinkin se nukkekohtaus… *Laulua*
  Ja se varis-juttu oli aika outo.

  Anteeksi lyhyt viestini jossa ei ole melkein mitään sisältöä.

  #95891
  Nanakin
  Member

  Shori-Chan wrote:

  Anteeksi lyhyt viestini jossa ei ole melkein mitään sisältöä.

  Nah, toi oli ihan hyvä viesti. Kun kaikki aina valittaa turhista viesteistä, niillä tarkotetaan just perus: "Sasuke on ihQ."-viestejä.

  Viime jakso jäi kieltämättä aika kutkuttavaan kohtaan. Voisin melkein katsella ensi torstaina tän ihan livenä.

  Ja tässä tulevaisuus-systeemissähän on aika paljon aukkoja. Kaikki selittää kuinka se on niiden tulevaisuus, mutta mitenkäs sitten, jos jonkun on tarkoitus liukastua jossain pizzapaikassa, ja jääkin kotiin sinä iltana. Epäilemättä tulevaisuuttaan on mahdollista muuttaa, mutta oon kyllä hyvin pettynyt jos loppujen lopuks jokaisen tulevaisuus käy toteen. Onhan se kai nyt aika epätodennäköistä, että ihmiset jotenkin kulkevat kiskoilla vaikka tietävät tulevan, ja mahdollisesti haluaisivat tehdä jotain muuta. Tai jos ihmiset eivät edes tajua tätä, vaan yksinkertaisesti tekevät niinkuin flashforwardissaan. On muuten hauska miten tolle näylle on keksitty oma sana.

  #96086
  Hant
  Participant

  Nanakin wrote:

  Epäilemättä tulevaisuuttaan on mahdollista muuttaa, mutta oon kyllä hyvin pettynyt jos loppujen lopuks jokaisen tulevaisuus käy toteen. Onhan se kai nyt aika epätodennäköistä, että ihmiset jotenkin kulkevat kiskoilla vaikka tietävät tulevan, ja mahdollisesti haluaisivat tehdä jotain muuta. Tai jos ihmiset eivät edes tajua tätä, vaan yksinkertaisesti tekevät niinkuin flashforwardissaan. On muuten hauska miten tolle näylle on keksitty oma sana.

  Periaatteessahan on mahdotonta että ne kaikki näyt käy toteen kun ne menee ristiin. Esim. sen päähenkilö miehen apulaispoliisi (aasialaisen näköinen) ei nähnyt mitään joten oletetaan että hän on kuollut tulevaisuudessa, mutta hänen kihlattunsa näki heidän hääpäivänsä rannalla.
  Tai ehkä siltä poliisilta on mennyt näkö, en tiedä. 😀

  Aika hassua tosiaan että sille on oma sana, muistaako joku oliko tälle ilmiölle suomennoskin?

  #96120
  Sakata-Kun
  Member

  Minäkin juu olen tätä sarjaa tuijotellut, vaikka tuleekin päällekkäin mentalistin kanssa (kiitoksia tallentavista digibokseista!!^^).Itse pidän aina tämmössistä mysteeri sarjoista. Minäkään Hahmojen nimiä en muista vielä (paitsi Demitrin? The Asian Guy?).Noihin loppuihin on kyllä osattu laittaa erittäin mahtavia cliffhangereita jokasen jakson jälkeen on aina vaan "Tulis jo se seuraava jakso"-fiiliksissä. Se äijä joka oli hereillä ton tajuttomuuden aikana kyl anto ekalla kerralla mulle kylmiä väreitä.Creepy~ Mietin vähän niitä variksia, että kuoliko ne vaan tosta noin vain vai tuliko nekin tajuttomiks ja kuolivat siihen pudotukseen?

  Hant wrote:

  Periaatteessahan on mahdotonta että ne kaikki näyt käy toteen kun ne menee ristiin. Esim. sen päähenkilö miehen apulaispoliisi (aasialaisen näköinen) ei nähnyt mitään joten oletetaan että hän on kuollut tulevaisuudessa, mutta hänen kihlattunsa näki heidän hääpäivänsä rannalla.
  Tai ehkä siltä poliisilta on mennyt näkö, en tiedä. :- D

  Tossa on järkeä.xD Itse ajattelin sen niin, että nehän ei näyttänyt sitä sulhasta lähempää vaan pelkkänä sumeena.Niin vedin semmossii johtopäätöksii et se nainen on ottanut varmaan jonkun uuden miehen (tän toisen kuoltua tai sitä ennen).Mutta toisaalta kuka menee naimisiin jonkun kanssa tunnettuaan alle puol vuotta.

  #96915
  eerol
  Participant

  Onhan tätä tullut katottua ja ihan perushyvähän tämä kyllä on. Katsoin kaks ekaa jaksoa ja ny tuon viimeisen. Pääsi ihan hyvin mukaan kun kaveriporukalla katsoo. Ja on paljon hauskempaakin, kun voi nauraa ns. hauskoille kohdille.

  Ketä helkutteja ne kiinalaiset muuten oli? Siis ihan kujalla, että miks ne hyökkäs kimppuun.
  Ja sitten ku se, jonka pitäis tulla raskaaksi sai luodin itteensä ja muutenkin, jos se on lesbo, niin saako se jonkun keinohedelmöityksen vai mitä? Oliko luoti täynnä siemennestettä ja samalla osuessaan hedelmöitti:D?
  Just tämmösii "teorioit" tulee kun kattoo porukalla:D.

  Ja muuten, jokuhan vois vaan tehdä itsarin, joku joka on vaikka ennustettu lukemaan sanomalehteä puolen vuoden päästä. Ja niin näyttää maailmalle, että kaikki ei käy aina toteen… <–uhrautuu:O:D

  #96962
  Hant
  Participant

  Siis eikös se nais-agentti kuollut? Itse en ainakaan pidä todennäköisenä että se olisi ensinkään selvinnyt siitä ampumisesta, oli kyllä semmoinen lammikko.
  Mutta samaa mieltä, porukalla todellakin kannattaa katsoa. :’-D

  Itse olen käsittänyt että ei ne kaikki ole oikeita totuuksia vaan just esim. varoituksia tai joitain väläyksiä vaihtoehtoisesta tulevaisuudesta, tai sitten siitä ensisijaisesta tulevaisuudesta.
  Kiinalaisia en käsittänyt minäkään. Ilmeisesti olivat saaneet sitten selville jotain mistä ne eivät tykänneet.

  #97057
  Fieri
  Member

  HOWWOW! Son iha hemohyvä!! Nannaaa… Olis kyl ahistavaa jos tietäis että kuolee viien kuukauden pääst ja ei musta se nais-agentti kuolee ku sehä se näky nii XDD Paitti jos jotku niist ei toteudu…

  #97416
  Cadmium
  Member

  Neljä ekaa jaksoa viitsin katsoa, sitten tuli stoppi. Juttu on vähän sama kuin tuossa aiemmin Nelosella tulleessa Harper’s Islandissa – idea kiva, toteutus huono. Nyt kun Houseakin näytetään taas ja samaan aikaan kuin FlashForwardia, niin ei tarvitse moneen kertaan arvailla että kumpaa katson mieluummin!

  Mainokset olivat mukavan kutkuttavia, mutta jo eka jakso aiheutti pettymyksen. Tykkään kyllä tuosta flashforwardin ideasta, siitä että pääsee näkemään pienen pätkän tulevaisuuttaan ja heitetään päälle pohdintaa siitä, että voiko tulevaa muuttaa.

  Vähän vaikeampi sitten on sanoa, että missä mentiin metsään ja pahasti, sillä missään vaiheessa noita neljää jaksoa ei tullut sellaista koukuttumisen tunnetta. Hahmot ovat taas vaihteeksi liian paperinohuita mutta pääpointti tuntuukin olevan tuossa flashforwardissa ja sen selvittämisessä. Muutenkin tällaisissa sarjoissa vähän rasittaa hahmojen runsas määrä, kun ei meinaa millään saada kenestäkään otetta. Jatkossahan tuo olisi varmaan korjaantunut, mutta en yksinkertaisesti tunne mitään tarvetta jatkaa tämän sarjan katsomista.

  Toisella toteutuksella tämä olisi toiminut paljon paremmin. Onkohan tässä taas yksi niistä tilanteista, kun pitäisi itse väkertää joku kiva tarina samantyyppisestä aiheesta? 😉 Sarjassamme "jos sellaista ei ole, tehdään sellainen itse".

  #97489
  Hant
  Participant

  Cadmiumilla oli ihan asiaa, monessa kohtaa olen samaa mieltä, mutta katsonpas sarjaa silti, varsinkin kun on porukoille tullut tavaksi että jei, kaikki katsomaan flashiä. :’-D

  Niin tosiaan, eipäs kuollutkaan se nais-agentti, olin ihan varma että ei se tuollaisesta verilammikosta tule enää nousemaan vaan kuolee siihen paikkaan, mutta näköjään tuli virhearvio.

  Tuli muuten mieleen, se autistinen pikku-poika Dylan, hänen näyssään se päähenkilön tytär Charlie sanoi että "It’s your home too." mutta eikös Charlie itse nähnyt jotakin pelottavaa näyssään ja totesi isälleen "D. Gibbons on paha mies"?
  Niin että nuo näyt tulevaisuudesta voivat näköjään sijoittua eri aikoihin… Koska se päähenkilön vaimokin taisi peitellä Dylania nukkumaan joka luultavasti tapahtuu Dylanin oman näyn jälkeen, luulisin, tai jos tapahtuu.

  #98627
  Alice19
  Member

  Viime jakso oli aikas jännä. Oli kiva nähdä "Sinisen käden" kokoontumispaikka.
  Ja vielä se loppu. Heti kun se yksi tummaihoinen agentti ei tullut kokoukseen ja jätti kirjekuoren sen yhden työpöydälle, ajattelin että nyt se tekee itsarin. Ja niinhän siinä kävi. Olisin kyllä uskonut että ne muut agentit olisivat pystyneet estämään sen.

  Vähän sekava viesti.

  #101497
  Maoto
  Member

  Olen pari jakso katsonu mut surkeita onse et mainoskatkoja on nii paljon. 🙁 .

  #102957
  Hant
  Participant

  Katsoin äsken tuolta tv:n kovalevyltä sen viime torstain jakson. Ihan ok oli, vähän vaan failas se Olivian ja Lloydin juttu, eka vaan: "Joo kamala, ei me mitenkään voida olla yhdessä." sitten se mies kiinnostuu siitä naisesta ja nainen alkaa kammoomaan sitä miestä, sitten ne toteaa, että ohhoh, kylläpäs me ollaan samankaltaisessa tilanteessa ja sen jälkeen pussaavat. Wtf?

  Mutta muuten haluan kyllä saada selville sen ratkaisun minkälie. 😀 Että miten ne näyt, jos ja kun, toteutuvat ja tuleeko toinen blackout ja miten siinä käy.

  #103411
  Rie chan
  Member

  Kaikki jaksot oon kattonu, aika mielenkiintonen sarja, olis jännää jos oikeesti tulis tuommonen (mutta samalla kauheaa, moni ihmisistä kuolisi..) 🙂

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.