Foorumin Kymmenisen Käskyä

Home Forums Ajankohtaista Tiedotuksia klubilaisille Foorumin Kymmenisen Käskyä

 • This topic has 24 voices and 30 replies.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 31 total)
 • Author
  Posts
 • #39270
  Antti-setä
  Participant

  Sangatsu-klubin foorumin kymmenisen käskyä, joita noudattamalla meillä kaikilla on kivempaa ja sinä vältyt porttikiellolta ja ikuiselta häpeältä:

  1. Älä aloita turhia keskusteluketjuja. Katso, onko samasta aiheesta jo yksi tai useampi keskustelu menossa! Näin samasta aiheesta kiinnostuneet löytävät toisensa helpoimmin.

  2. Älä solvaa, piikittele, halveksu tai uhkaile viesteissäsi muita keskustelijoita, vaikka näillä olisikin erilainen manga- tai muu maku kuin sinulla. Jos et siedä jotain sarjaa, sinun ei ole pakko osallistua ketjuun jossa sitä ihkutetaan!

  3. Älä mainosta sivuja, joilta voi hankkia ilmaista mangaa ja animea. Tällainen toiminta on lähes aina laitonta, ja foorumin säännöt kieltävät laittomuudet.

  4. Jos et ole vielä lukenut sääntöjä, lue ne nyt! Juu, ihan saman tien. Tässä linkki.

  5. Älä aloita turhia keskusteluketjuja.

  6. Käytä välimerkkejä ja isoja kirjaimia – siellä missä niiden kuuluukin olla. Näin tekstiäsi on helpompi lukea eikä se vaikuta pölvänän kirjoittamalta.

  7. Älä kiroile tai muuten puhu rumia. Tämä koskee myös "sensuroituja" kirosanoja eli sellaisia joista on muutama merkki vaihdettu *:ksi tms.

  8. Jos huomaat väärinkäytöksiä, voit ilmoittaa niistä moderaattoreille.

  9. Älä aloita turhia keskusteluketjuja. (Eikö vaan olekin ärsyttävää, kun samaa juttua toistetaan?)

  10. Nimeä keskusteluketju järkevästi, jotta sen idea selviää jo otsikosta. Seuraavat eivät ole hyviä vaihtoehtoja: ”Kaikki Dragon Ball -fanit tänne”, ”Yx kysymys”, ”Tietääkö kukaan”.

  11. Jos kohtaat teknisiä ongelmia, ota yhteyttä Yukiin. Osoitehan löytyy esimerkiksi tuolta sivun alalaidasta. Voit myös kirjoittaa ongelmista Tiedotuksia klubilaisille -alueen Vikailmoituksia-ketjuun.

  12. Kutsu kaverisikin Sangatsu-klubiin!

  #39328
  Sun Summer
  Member

  Tuo on ihan totta ja muistakaakin jokainen käyttäjä noudattaa nuita käskyjä niin kaikilla on mukavaa näillä sivuilla!

  PS. Eikö käskyjä olet kaksitoista ei kymmenen…? :mrgreen:

  #39353
  Haruwe
  Member

  Onhan niitä, mutta olihan otsikkokin "kymmenisen" ei "kymmenen" ;DD

  Ja ah, hyvä hyvä Antti-setä, Ganbatte sangatsu!

  #39405
  Osaka
  Participant

  Tämän jutun kaikki paheet löytyivätkin edelliseltä sivulta :ugeek:

  #39463

  Anteeksi, mutta millainen kuva oikein käy avatariksi? Ainakin Deviantart:ssa en millään pystynyt tekemään avataria, vaikka "leikkasin" kuvaa kuinka pieneksi tahansa! Vaatimukset olivat täysin samat

  #40525
  kalpa-saukko
  Member

  KYLLÄ!! Sääntöjä pitää noudattaa!!! :mrgreen:

  #40767
  zemppu
  Member

  Yritän noudattaa sääntöjä kaikin mahdollisin keinoin.

  #40812
  Osmov
  Member

  Vanha viisaus menee: Jos Jumala olisi savolainen, niin ei olisi kymmentä käskyä vaan viisitoista ehotusta. Liekkö foorumin pitäjillä hieman savolaisuutta veressään xD.. Nooh.. asiasta kukkaruukkuun.. hyvähän nämä oli julkaista..

  #40986
  Sonoe
  Member

  Lupaan ainakin yrittää noudattaa. Ei vaiskaa :mrgreen: lupaan noudattaa niitä. Kiva vaan kun tuli säännöt kerrattua. Olispa mulla kavereita, jotka kiinnostuisi mangasta. Voisin värvätä tänne.

  #42352
  Tiituli83
  Member

  eiks sul oo yhtään mangasta kiinnostunutta kaveria 🙄

  #42853
  Litt
  Member

  Eräs kysymys koskien sääntöjä : )

  Kun tuolla säännöissä lukee.. Teinkö pahan virheen kun rekisteröidyin, enkä ole 13- vuotias enkä ylikään..? Siellä lukee selvästi että tarkoitettu 13- jotain vuotiaille.. Toivottavasti annatte mun jäädä 🙄

  #43619
  Spingu
  Member

  Litt, ei sinua varmastikkaan täältä häädetä. Se varmaan oli vain joku arvio mangaa lukevien ikäjakaumasta (suomessa siis), tai jotain. Eikös sitä täällä suomessa lue pääosin nuoret (kuten minä), eli jotain 10-16 vuotiaat. (enkä väitä ettei vanhemmatkin saisi lukea, epäilen vaan että jotkut tuon ikäiset lukevat.)

  #44006
  Shoe
  Member

  Lupaan noudattaa sääntöjä. 😀
  Mullakaan ei oo ku ehkä pari kolme kaveria, jotka on kiinnostunu mangasta… onneksi ei oo alettu kiusata mua siitä hyvästä. Pidin senki ihan salassa.. pelotti suunnattomasti et aletaanko mua kiusata. Sitä se ujous teettää.

  #45043
  FinlandjinM
  Member

  Spingu wrote:

  Litt, ei sinua varmastikkaan täältä häädetä. Se varmaan oli vain joku arvio mangaa lukevien ikäjakaumasta (suomessa siis), tai jotain. Eikös sitä täällä suomessa lue pääosin nuoret (kuten minä), eli jotain 10-16 vuotiaat. (enkä väitä ettei vanhemmatkin saisi lukea, epäilen vaan että jotkut tuon ikäiset lukevat.)

  Jatkan mangan lukemista hautaan asti :mrgreen:
  Netiketti pitäisi kaikilla olla melko selviö.

  #55291
  Ikutta
  Member

  Yritän noudattaa nuita ja hyvii sääntöi. 😉

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 31 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.