Full Metal Panic

Home Forums Anime Animesarjat Full Metal Panic

 • This topic has 5 voices and 6 replies.
Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
 • Author
  Posts
 • #39199
  Valkoinenhai
  Member

  24 osainen mecha-anime, joka kertoo Mithril-järjestön sotilaasta Sagara Sousuke, jonka tehtävänä on suojella tavallisen oloista koulutyttö Kaname Chidoria. Sisältää toimintaa, jännitystä sekä hippu huumoria ja romanssia.

  Eli keskustelua tästä mainiosta animesta, sekä sen OVA-sarjoista Full Metal Panic? Fumoffusta (joka keskittyy lähinnä Sousuken ja Kanamen kouluelämään) ja FMP: The Second Raidista (joka painottuu sitten tappeluun).

  Keskustelua käyntiin. :3

  #39203
  Valkoinenhai
  Member

  Pakko kirjoittaa itsekkäästi tänne ensimmäisenä ^___^”’
  Eli siis tutustuin sarjaan joskus parisen vuotta sitten, ja jäin aika nopeasti koukkuun.
  FMP:n näyttävä mechatoiminta, toimiva ja uskottava juoni, pervohko huumori ja raivostuttavan ihana romanssi saivat sen aikaan. Krafiikka on tosi nätin näköistä (ottaen huomioon, että anime on vuodelta 2003)!
  Lisäksi hahmot ovat tässä sarjassa todella mieleenpainuvia ja hauskoja! Rakastan Chidorin ja Sousuken vuorovaikutusta toisiinsa! Ja täytyy muutenkin vain näin henkilökohtaisesti sanoa, että Kanamella on aivan ihana koulupuku =^ ^=

  OVA:kaan eivät ole huonoja nekään! Fumoffu on todella hauska, ja jaksoja voi katsoa alkuperäistä sarjaa näkemätönkin henkilö! TSRstä löytyy sitten sitä synkeämpää ja rajumpaa puolta, mikä ehkä FMPstä jäi näkemättä.

  Kuitenkin sarjan ehkä heikoin puoli on sen nopeassa etenemisessä, minkä takia osa sarjan huumorista menee ohi (kun hahmot esim. mukiloivat toisiaan niin äkkiä, eivätkä niiden keskenäiset suhteet ole vielä selvillä).

  #39358
  Haruwe
  Member

  Nyt pistit sellasen sarjan että oi ettäää<333 XD En yhtään sen paremmin pysty kuvailemaan. Kaikki hahmot aivan loistavia, varsinkin Kurz<3 (voi olla jotain tekemistä sen kanssa, että hän muistuttaa omaa hamoani Baikinia niin paljon, että se on lähes naurettavaa XD)


  kurz<3

  #40500
  Ritsuka
  Participant

  Juuri niin mun tyylinen sarja ;D

  Nauruhermot ja vatsalihakset joutuu koville kun FMP kattoo.
  Second Raid ei sopinut mulle mutta Fumoffu? ja pelkkä Panic!
  oli loistavii..
  Sousuke on niin onneton ’normaalien’ ihmisten elämässä xD

  #109289
  Karkki
  Member

  Pidän todella paljon Fullmetal Panic Fumoffu osasta, huumoria löytyy kivasti. Tutustuin sarjaan ehkä noin pari vuotta sitten kaverini luona ja eilen aloin katsomaan sarjaa uudestaan. Sain naurut! 😀
  Vaikka olenkin hieman jäljessä tämän sarjan katsomisesta, niin ei se paljoa minua haittaa!
  Jos oikein muistan, niin Fumoffu jaksot ovat siitä sarjasta parhaimpia! <3

  #110319
  Valkoinenhai
  Member

  Nythan kesän Animelehdessä oli muutama ihan kiva juttu FMP:stä. Lueskelin niitä vähän kaupassa, ja hyvältä näytti arvostelut, ja olin aika pitkälti samaa mieltä kirjoittajan kanssa.
  Lukekaahan!

  #119851
  Southpaw
  Participant

  Tämä tuli katsottua Second Raidia ja Fumoffua myöten kokonaan. Aluksi pidin tätä juonikuvauksen perusteella ihan perus mecharäiskintänä enkä aikonut edes katsoa koska mecharäiskintä ei yleensä jaksa kiinnostaa vaikka tappelu/mättöanimuista pidänkin. Lopulta kaveri kuitenkin sitten kehui sarjaa ja sen pyynnöstä sitten katselin muutaman ensimmäisen jakson… joiden jälkeen oli sitten pakko katsoa koko sarja loppuun asti. Toimintaa ja romantiikkaa oli juuri sopivassa suhteessa, niin ettei päässyt pitkästymään siihen romantiikkapuoleen. Omiksi suosikkihahmoikseni nousi Melissa ja Kurz. Myös Testarossa oli ihan kiva hahmo ulkonäkönsä puolesta, mutta hieman kyllän ihmettelin ensin miten sellainen ujonpuoleiselta vaikuttava hahmo oli päässyt niin korkeaan asemaan asti.

  Mitä tulee Second Raidiin ja Fumoffuun, niin Fumoffu oli yhtä loistava kuin tuo eka tuotantokausikin. Sousuken siviilielämästä saisi varmasti revittyä huumoria vaikka kuinka pitkälle ja hyvän Fumoffusta tekee myös se, että sen tosiaan voi katsoa myös joku sellainen joka ei ole alkuperäistä sarjaa katsonut. Second Raidin taas olisi minun puolestani voinut jättää hyvin tekemättä. Jotenkin Second Raid tuntui ensimmäisen kauden jälkeen vain pitkästyttävältä, niin kuin tarinaan olisi keksitty jatkoa väkisin ihan vain rahastustarkoituksessa. Niille joita kiinnostaa tämä sarja katsoa, voisin oikeastaan neuvoksi sanoa, ettei kannata tuhlata aikaansa Second raidin katsomiseen. Ei menetä mitään jos jättää sen katsomatta.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.