Fullmoon wo sagashite

Home Forums Manga Mangasarjat Fullmoon wo sagashite

 • This topic has 45 voices and 52 replies.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 53 total)
 • Author
  Posts
 • #39028
  Seyra
  Member

  Arina Tanemuran tekemä manga kertoo Mitsukista, joka haaveilee laulajanurasta. Hän kuitenkin kärsii sarkoomaksi kutsutusta sairaudesta, jossa syntyy kurkkuun hankala ja iso paise. Tämä vaikeuttaa hänen haaveensa toteutumista.
  Eräänä päivänä Mitsukin huoneeseen ilmestyy kaksi Shinigamia, Takuto Kira ja Meroko Yui. heidän tehtävänsä on varmistaa, ettei Mitsukin elämä pitene tai lyhene. Heiltä Mitsuki saa tietää, että hän elää enää vuoden.
  Hän päättää toteuttaa unelmansa ja lähtee koelauluun, jossa palkintona on levytyssopimus. Mitsuki voittaa kisan ja salatakseen henkillöllisyytensä hänen tiateilija nimekseen tulee Fullmoon.
  Mitsukin haave juontaa juurensa menneisyyteen lastenkotiin, jossa hän on tavannut Eichi Sakurai-nimisen pojan. Eichi kertoo Mitsukille rakastavansa tätä, mutta ennenkuin Mitsuki pystyy kertomaan omista tunteistaan, Eichi lähtee Amerikkaan, jonne hänet on adoptoitu.

  Manga on tyyliltään perinteistä Tanemuraa, eli herkkää piirrosjälkeä ja voimakkaita tunteita. Varsinkin Mitsukin ja Eichin tarina on hyvin koskettava.
  Pidin todella paljon kyseisestä sarjasta, sillä se oli hyvin surullinen ja herkkä. Muita mielipiteitä?

  #39033
  räsynukke
  Member

  Fullmoon oli pitkään yksi lempimangoistani^^ En muista enää kovin hyvin, mutta taisin tutustua siihen kun Puolukka osti ensimmäisen osan englanniksi. Rakastuin välittömästi tarinaan, hahmoihin ja Tanemuran piirrosjälkeen.
  Hahmoista lempparini on varmaan Meroko tai Izumi. Takutoa inhoan, älkää kysykö syytä.
  Pidän varsinkin neljännestä osasta, luultavasti siksi että siinä kerrotaan Merokon menneisyydestä.

  #39069
  Haruwe
  Member

  Todella muksa sarja oli, tosin lopussa tuntu vähän lässähtävän :/ Tarinana oli ihan ok.

  piirtojälki on myös melko massamaista, ja Arinan hahmot tuppaavat muistuttamaan toisiaan hivenen liikaa…

  (kuten jo ylemmästä kuvasta näkee: hahmot ovat The Gentlemen Alliancen, mutta voisin vannoa että tuolla on mitsuki ja meroko)

  #39183

  kyllä. full moon on hyvä. tosi hyvä. mutta…
  minua ärsyttää että arinalla on niin paljon erilaisia taustatekijöitä. manga näyttää tosin sillon paljon paremmalta, mutta silti… 😀

  #39228
  manga ai
  Participant

  joo ihan hyvä luen mun kaverilta toista osaa (se tykkää niistä) 🙂

  #39238
  räsynukke
  Member

  Haruwe wrote:

  (kuten jo ylemmästä kuvasta näkee: hahmot ovat The Gentlemen Alliancen, mutta voisin vannoa että tuolla on mitsuki ja meroko)

  Minusta yksikään ei näytä erityisesti Mitsukilta tai Merokolta, vaikka Tanemuran hahmot ovatkin melko helposti sekoitettavissa toisiinsa… (no, myönnettäköön, että Hainen voisi Tanemuran piirtojälkeen tottumaton sekoittaa Mitsukiin, mutta silti).O_o Saattaa tosin johtua siitä, että olen lukenut The Gentlemens Alliance Crossia melko paljon.

  #39266
  Haruwe
  Member

  Tottakai, sarjoja lukenut ja Tanemuran tyyliin perehtyneet erottavat kyllä henkilöt 😀 Sanoinkin vai, että ne tuppaavat muistuttamaan liikaa toisiaan. Eroja on, mutta liian vähän. Tätä hain takaa.

  #39290
  Jaylie
  Member

  Joo, tykästyin myöskin Full Mooniin, niinkun moniin muihinkin Tanemran käsialaa oleviin sarjoihin. Ei ehkä kuitenkaan parhaasta päästä, mutta aika kärjen tuntuvilla ollaan.

  #39348
  Oboke
  Member

  Odotin hieman vakavuutta tällaiselta sarjalta, nuorella tytöllä kasvain ja kuolee vuoden sisällä. Mitä sainkaan? Ehtaa shoujoa.
  Ei sillä, ettenkö pitäisi sarjasta. Se on todella hienosti piirretty vaikkei suurin osa hahmoista ole mieleeni. Mitsuki on ärsyttävä pikku tyttö joka ei tiedä mitä mieltä haluaa olla mistäkin. Takuto on ällöttävä Mitsukin perässä juoksija ja Mitsukin mummu… Taidan jättää sen siihen.
  Taide on sitä mitä ennenkin, lautasen kokoisia silmiä ja tyypit näyttävät välillä anoreetikoilta. Huumori on välillä hieman ärsyttävää, mutta chibitkin sitäkin enemmän. Suosikkihahmojeni takia tämän ostin loppuun, vaikka siihen hieman petyin. Vähän kliseinen, mutta minkäs sille mahtaa; shoujoahan se vain on meikäläisellekin.

  #39451
  Neko5
  Member

  On ihan hyvä manga sarja. Paras hahmo on mielestäni Izumi.

  #39503
  Kitekat
  Member

  Minäkin tykkään Full Moonist <3 (harmi et se loppu)
  Mut… on se totta, et Arina ei osaa hirveen hyvin tehä erilaisia hahmoja…

  Ootan kuitenki innol gentlemen alliancea 😀

  #39510
  Hildu
  Member

  Minusta Full Moon wo Sagashite on Arinan parhaimpia sarjoja. Tarina kaunis, hieman surullinen kylläkin.
  Ja Arinan piirtojälkeä en kyllästy katselemaan, ne pienetkin yksityiskohdat… *w* Ows. Myös Arinan Gentelemen’s Alliance Crossiin haluan tutustua. Toivottavasti joululahjatoiveeni on kuultu… ;____;
  Full Moonin hahmoista pidän eniten Izumista ja Takutosta. ~ Izumin menneisyys oli surullinen. Nyyhkis.

  #39527
  Sun Summer
  Member

  Full Moonia luen kirjaston kautta ja pidän siitä paljon. Tarina on kaunis, mutta hieman surullinen ja piirustus jälki hyvin kaunista. Vielä kaksi osaa lukematta niin olen lukenut sen loppuun. (Kirjastot ovat niin hitaita julkaisemaa mangoja, ainakin täällä päin… -_-) Suosikki hahmoni on kaunis Izumi, sen menneisyys on niin surullinen….

  #39539
  ^Jonsku
  Member

  Tykkäsin kovasti sarjasta. Minulla on kaikki muut osat paitsi ykkös osa. 🙂

  #39541
  Ayumu
  Member

  Tosi iihana sarja 😀 tykkäsin tosi paljon ja aijon jatkossa lukea muitakin Tanemuran mangoja!

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 53 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.