Genret

Home Forums Sekalaista Musiikki Genret

 • This topic has 21 voices and 21 replies.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 22 total)
 • Author
  Posts
 • #51590
  Mr Man
  Participant

  Kirjatkaa mitä genreä (musiikin laji) kuuntelette.
  Klasssta, Rokkia, Heviä, Jazzia, Bluesia, mitä vaan.
  Miksi kuntelette tietttyä lajia.
  Itse kuuntelen Rock&Rollia, bluesia, funkia, jazzia ja edelliste alalajeja.
  Eniten kiksejä.

  Tänks.

  #51605
  Cafekko_96
  Member

  Kuuntelen J-rockia, J-poppia ja ihan rockia (yhtä bändiä sekä yhtä ulkomaalaista rock-bändiä). Enimmäkseen kuitenkin japanilaista, visual keitä sekä jonkun verran oshare keitä.

  #51607
  Rock Neko
  Member

  Kuunetelen aika paljon rockia, mutta myös alternativea, j-poppia ja vähän punkia. Kännykän mukaan myös pop olisi iso genre, mutta en sitä vakinaisesti kuuntele… 😉

  #51933
  Kyoka8
  Member

  Olen muuten sitä mieltä, että jiirokkia tai visual-keitä ei lasketa musagenreiksi ; )

  No, kuuntelen aika lailla laidasta laitaan. Mm. monenlaisia soundtrackeja, jotka ovat usein klassista, ihan perus rokkia, poppia, metallia/heviä, jos sille päälle sattuu niin joskus myös punkkia.

  Genrejä, joista taas en pidä on melkeimpä kaikki disco/tanssi musa, melkein kaikki tekno, jazz, ’teinihevi’ ja country

  #51950
  Cadmium
  Member

  Nyt on pakko tunnustaa, etten ole erityisen genretietoinen : D

  Kuuntelen sellaista musiikkia mikä kuulostaa hyvältä korviini ja siinä se, juttuun ei liity sen suurempaa mystiikkaa. Mutta näin yleisesti ottaen voisin sanoa kuuntelevani rockia, poppia, elokuvamusiikkia (joka tosiaan voi olla aivan mitä tahansa eikä vain klassista) ja folkia. Mielestäni näiden perusteella ei kuitenkaan voi hirveästi määritellä sitä musiikkia, mikä minuun kolahtaa. (Näin sivumennen sanoen: Last.fm kertoo, että olen käyttänyt kuuntelemassani musiikissa eniten tageja ’female vocalists’, ’alternative’, ’rock’, ’indie’, ’soundtrack’, ’pop’.) Ja poikkeuksia on toki aina, se pitää muistaa : )

  Ihan laidasta laitaan en silti pysty kuuntelemaan musiikkia: erityisen raskas musiiki, country, ysärieurodancehumppa (oma termini sille hirvitykselle : D), rap/ hiphop, r’n’b ja iskelmä eivät tavallisesti saa hyppimään innosta.

  #51979
  The Vegito
  Member

  Jokapäiväisesti ja pääasiassa tulee kuunneltua Black ja Death Metallia. JOtenkin meikää vain "rauhoittaa" kuunnella särökitaroita, rumpujen hullua takomista ja sitä niin ihanaa karjuvaa huutoa (johon yleensä Black ja eritoten Death Metallia kuunnellessa törmää). Tuntuu kuin laulaja purkaisi pahaa oloani puolestaan huutamalla ja laukomalla ääneen kirosanoja sun muita pahoja asioita. Ehkäpä tämä onkin suurin syy musiikkimakuuni.
  Toisinaan taas tarvitsen kuunneltavaksi jotain "hieman rauhallisempaa" joten silloin tulee turvauduttua melodiseen Heviin ja ihan perus rockkiin.
  Satunnaisesti tulee myös kuunneltua J-metallia ja J-Rockia.

  #52029
  omena
  Participant

  metallia, ja uuspunkia muutamaa bändiä. En oikee muuta. satun vaa tykkää niist. 😀

  #52422
  Kiki
  Participant

  ymm,kuuntelen visual kei ja oshare kei:33 j-rock on parasta musaa mitä on!!!^________________________^<33 mut joo kuuntelen kyl muutenkin rockia:))

  #52492
  tutti-nalle
  Member

  Ei ole oikeastaan mitään genrejä josta voisin sano että inhoan. Kyllä kaikki menee alas. Kuitenkin varmaan ainakin puolet tai enemmän bändeistä joita kuuntelen jakautuu metallin eri lajeihin. Suurin rakkauteni on kuitenkin genrenä Industrial metal. Industrial metalli on juuri sitä mitä haluan muusiikilta. Ei se silti rajoita sitä mitä kuuntelen, sillä pidän muustakin musiikista.

  #52616
  Seyra
  Member

  Minulla musiikki genreistä ykköseksi nousee soundtrackit. Varsinkin Hans Zimmerin tuotantoa kuuntelen paljon.
  Aika paljon myös poppia, melodista metallia, elektronista musiikkia, punkkia ja rockia.
  iPodilta löytyy myös termeillä ’latin’, ’world’ (mitä lie tarkoittaakaan), ’hip hop/rap’ ja ’alternative & punk’

  Sitten koneelta löytyy myös ns. ’saksalaista humppaa’ 😎 eli mm. Aquan ja Sweetboxin biisejä. Tiedän, ettei nitä pitäisi laittaa omaksi genrekseen, mutta siltikin…sen verran huvittavia/hyviä/järkyttäviä ne ovat.

  Bluesia, jazzia, heviä ja countrya inhoan. Osa klassisesta musastakin tuottaa kauhunväristyksiä, joka kyllä juontaa juurensa kammottavasta ala-asteen opettajasta, joka tuputti klassista meille.

  #55245
  Sun Summer
  Member

  Minä kuuntelen eniten RnB painotteista musaa, että rockia. Myös jonkinlaiset poppi viritelmät menee (kuten Madonna, Timbland tai Britneys Spears. Ja sitten tietty Aqua. :’D), mutta harvemmin. Soundtrackeja kuuntelen Seyran tavoin suht paljon. Pari loistavaa dance kappalettakin tiedän, että Marilyn Mansonin tuotanto iskee, vaikka metalli miehiä en ole.
  Mitä minä sitten inhoan… Suomi räppiä (hyyi, ällöä ihme valitusta!), muista genreistä löytyy yleensä edes jotain hyvää.

  #55299
  Osaka
  Participant

  Kaikki menne, mutta listan kärjessä:

  J-rock
  J-pop
  Rock
  Techno

  #55301
  Chiibi
  Member

  Jrock, Jpop, alternative, rock ja dance on meikäläisen musiikkimaku.

  #55510
  Tooku2
  Member

  Oma musiikkimaku rajoittuu pääosin J-poppiin, joskin seassa myös K-poppia, harvakseltaan J-rockia ja dancea. : ) Ja poppia. En oo kauheen kaikkiruokanen, mikä on sääli.

  #55613
  Yue
  Member

  Death Metal
  Melodic Death Metal
  Melodic Black Metal
  Melodic Metal
  Metalcore
  Metal
  Heavy Metal
  Heavy Rock
  Ja sitten jotain randomia rockia, mutta EI Punkia. Punk on yksi niistä genreistä joita inhoan, kuten myös kaikki mahdollinen pop, räppi, hip-hop, r&b, klassinen, country, blues, jazz ja thrash metal.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 22 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.