Ghiblin elokuvia

Home Forums Anime Animesarjat Ghiblin elokuvia

 • This topic has 19 voices and 27 replies.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 28 total)
 • Author
  Posts
 • #50708
  Deserax
  Member

  Täällä voi puhua kaikista studio Ghiblin elokuvista kuten TUULEN LAAKSON NAUSICAÄ*, PORCO ROSSO, PRINSESSA MONONOKE, KIKIN LÄHETTIPALVELU*, NAAPURINI TOTORO*, KISSOJEN VALTAKUNTA*, SYDÄMEN KUISKAUS, LAPUTA- LINNA TAIVAALLA, ja kaikista muista Ghiblin elokuvista.

  *-merkit tarkoittavat että omistan ne dvd:inä. Nausicaä- elokuvaa en tosin ole ehtinyt katsoa kokonaan, kun ei aina jaksa, vaikka kyseessä on suuri klassikko. Aion kyllä katsoa sen loppuun heti kun jaksan/ehdin.

  #51312

  Ghiblin elokuvat ovat aivan parhaita! 😀 Oma suosikkini on Maameren tarinat, luin cinemangan, katsoin elokuvan ja lopulta luin kaikki romaanitkin. Olen jopa kirjoittanut sarjasta ficin, joten saa haukkua faniksi. Ja olen ajatellut katsoa Nausicaän joskus, jos vain löydän sen jostain. Taisin jossain vaiheessa odotella sitä kotikaupunkini elokuvateatteriin, mutta sitä ei tainnut koskaan tulla… nyt pitäisi metsästää dvd jostain. Lainasin kirjastosta kolme ensimmäistä mangaa, kai tiedätte ne mustavalkoiset A4-kokoiset. Ovatko ne niin kuin cinemangaa vai onko leffa hieman erilainen?

  #51344
  Deserax
  Member

  Mustavalkoiset ovat oikeita mangoja. Hayao Miyazaki teki Nausicaästa mangasarjan ennen kuin teki siitä elokuvan. En kerro miksi, sillä haluan säästää tämän jännittävän tiedon Nausicaä dvd:ssä olevasta lisämateriaalista nimeltä "Ghiblin syntytarina".

  #54872
  Osaka
  Participant

  Ihan parhaita nuo chibli leffat. Itse omistan porco rosson, maanmeren tarinat, totoron, liikkuvan linnan, kikin lähettipalvelun ja kissojen valtakunnan. Lemppari on totoro, sen näin ensimmäistä kertaa 4 vuotiaana, kun se tuli telkkarista. En sillon tietenkään osannut lukea, joten isä on mulle tekstitykset lukenut muutaman sataa kertaa. :DD

  #60102
  Aya-chan
  Member

  Chiblin leffat on suloisia, sekä taitavasti toteutettuja. Pidän kaikkein enitn liikkuvasta linnasta, joka on niin ihana! Itken aina lopussa, koska en haluaisi sen loppuvan.. Henkien kätkemä ja Kikin lähettipalvelu ovat myös vertaansa vailla! Laputaa ja prinsessa Mononokea en ole vielä nähnyt..

  #60124
  Kyoka8
  Member

  Mikään Ghibli-elokuvien suuri fani en voi väittää olevani, mutta kyllä ne ihan kelpo viihdettä ovat. Niistä tekee hyviä niiden aitous ja lapsenomainen viattomuus. Suosikkini Ghibli-leffoista on Laputa: linna taivaalla.

  #60744
  Chibi’
  Member

  Chiblin leffat on ihan parhaita!<3 Lempparini on Liikkuva linna.Henkien kätkemäkin on ihan hyvä.<3

  #61887
  Kuroii
  Member

  Juu, parhaita ovat<3 Tykkään monesta tositosi paljon, mut lemppari on Henkien Kätkemä. ♥ : )

  #65038
  Shiatzu
  Member

  Eiks ponyo rantakalliolla, kuulosta kivalta leffalta haluisin nähä sen. 😆

  #65094
  Shoe
  Member

  Hävettää myöntää, mutten ole katsonut koskaan kovinkaan montaa Chiblin elokuvaa.. mutta Anime-lehden perusteella voisin kai sanoa, että ne tuntuvat turhan ylistetyiltä ja yliarvostetuilta. Ovathan ne jotkut ihan ok kamaa, mutta en pahemmin välitä katsoa, sillä tuntuvat hieman lapsille tarkoitetuilta. Voihan seassa olla minulle melkoinen helmi, muttei pahemmin innosta katsoa. Aina, kun Animessa puhutaan jotain jostain Chiblin elokuvasta, alkaa minua kummasti tympimään. En kai sitten pidä hieman lapsenomaisista elokuvista, jossa on draamaa sekoitettu mukavasti mukaan ja jotka saattavat olla opettavaisia jossain mielessä.. O___o

  #67184
  Kuroii
  Member

  MIKSI kaikki aina kirjoittaa ”Chiblin elokuvia” vaikka ne on Studio GHIBLIN. Otsikossa oli kuitenkin oikein.

  Yayyy, eilen tuli postissa Laputa-dvd.<3

  #67202
  Kirppu11
  Member

  Ihme, etten ole tänne vielä kirjottanut…

  Tykkään kaikista eniten ehkä Laputasta, hyvänä kakkosena Henkien Kätkemä ~ Tykkään kummastakin ihan äärettömän paljon. Ponyo rantakalliolla vaikuttaa hauskalta, ajattelin mennä katsomaan jos se vain sattuisi tulemaan tänne elokuviin.. Yleensä kun ei oo tullut.
  Tykkään Ghiblin leffojen aitoudesta ja suloisuudesta ~ Musiikit ovat todella ihania, lempparit ovat Ponyon alku, Totoron loppu- ja alkumusiikit ja Maameren tarinoiden musiikit ~ Myös Laputan loppumusiikki oli ihana, tykkäsin siitä enemmän kuin alusta, sillä tykkään enempi noista lauletuista :’)
  Jotkut Ghiblin leffat ovat kyllä ehkä liian "lapsekkaita" tai jotain sinnepäin… Totoro ei tehnyt minuun kovinkaan suurta vaikutusta, paitsi että Totoro sinänsä oli söpö ja ihana. Totoron juoni liikkui alussa aika hitaasti, sanotaanko nyt vaikka näin, että se oli tylsä siihen asti, kunnes Totorot ilmestyivät ~
  Kikin lähettipalvelu oli tosin ihana. Se oli kyllä liian nuorille tarkoitettu ja kaikkea, mutta se oli jotenkin niin erikoinen ja pirteä. Omasta mielestäni se oli jotenkin paljon erilainen kuin muut Ghiblin leffat.

  #71059
  Blackbeard
  Participant

  Ei hitto, jos tulkitsin oikein, niin Ponyosta ei ole tulossa Finnkinon levitykseen muuta kuin dubattu versio 😯
  Sitten vaan täytyy toivoa, että paikallinen underground elokuviin erikoistunut pikkuteatteri ottaisi taas ohjelmistoonsa alkuperäisversion teksteillä.

  Ainiin, uusimmat huhut kertovat, että Miyazaki suunnittelee jatko-osaa Porco Rossolle! Jes, se onkin omasuosikki Ghibliltä. Tosin Miyazaki on ilmeisesti sanonut, että ennen kuin alkaa mihinkään, haluaa käydä Italiassa kiertämässä lentokonemuseoita läpi.

  #71651
  vaporeon
  Member

  Juu tykkään niistä. En oo kaikkii nähny mut suosikkini taitaa olla Naapurini Totoro 😉 Se on hauska
  En tykkää henkien kätkemästä, se on pelottava ^_^

  #71805
  Chibi’
  Member

  mäkään en ole katsonut montaa studio Ghiblin animea…Liikkuvan linnan,Kikin lähettipalvelun ja Naapurini totoron.Se Ponyo rantakalliolla kuulostaa kans toooooosi hyvälä,haluan nähdä: ehdottomasti! ^^)
  <3

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 28 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.