Ginga Nagareboshi Gin & Ginga Densetsu Weed

Home Forums Anime Animesarjat Ginga Nagareboshi Gin & Ginga Densetsu Weed

 • This topic has 29 voices and 37 replies.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 38 total)
 • Author
  Posts
 • #39189
  willer
  Participant

  Kuten otsikko kertoo, tämä topic liittyy meidän rakkaisiin karvaturreihimme Hopsuun ja hänen poikaansa Weediin. Mitä mieltä olette näistä kahdesta animesta? Keitä ovat lempihahmonne sekä piirtelettekö yleensä mitään näihin liittyvää?

  No siis, minä muistan kerran katsoneeni joskus pienenä yhden jakson Hopsusta (taisipa olla juuri se loppukohtaus) ja jäin vuosikausiksi sitä kaipaamaan. En oikein tiennyt sen nimeä, enkä osannut siksi etsiä sitä mistään. Noo, about 2 vuotta sitten satuin (luojalle kiitos) löytämään NetAnttilasta DVD:n jossa oli koiran kuva kannessa. Ja koska ikuinen koirafani olen, halusin ostaa sen heti. Kun sitten sain joululahjaksi sen kotiini (kaikki osat), tajusin että tästä olikin vuosia sitten ollut kyse. Lempihahmojani ovat Gin, Riki sekä John. Hopeanuolessa pidin erityisesti siitä, että he käyttivät oikeita ulvomisääniä sekä haukkumista ääninäyttelijöiden rääkymisen sijaan (toisin kuin Weedissa >_>).

  Weedin hain käsiini vuosi Hopeanuolen jälkeen sen takia, että saisin nähdä lisää Giniä Minulla on siitäkin kaikki levyt ja täytyy sanoa, että grafiikka oli suuri pettymys Weedissä. Noh, lukuunottamatta Weedin viimeistä jaksoa, jossa on ällistyttävän ihana ja taidokas grafiikka. Kuten jo aiemmin sanoinkin, Weedissä ääninäyttelijät joutuivat itse ulvomaan, joka vaikutti animen tasoon alentavasti. Olin tottunut siihen, että sain aina Hopsun ulvomisesta kylmiä väreitä x) No juu, tässä lempihahmojani on jälleen John, Kyoshiro, Hougen sekä Jerome.

  Itseltäni ei tule hirveästi piireltyä mitään näihin kumpaakaan animeen liittyvää, mitä nyt joskus olen mallia ottanut naamasta ^^

  #39194
  The Vegito
  Member

  Pienempänä katsoin GNG:n läpi leikattuna ja suomidubilla ja pidin siitä todella paljon.
  Tässä vuosi aikaa tuli ostettua leikkaamatonkin versio ja ihan yllätyin kuinka paljon VHS julkaisuissa oli leikattu pois.
  Useaan sarja jo tullut katsottua ja aina se tuntuu viihdyttävän yhä enemmän. Nyt sitten koristaa leikkaamattoman version DVD boxikin hyllyä.
  Weeditkin on tullut hyllyyn hommattaua ja katsottua, mutten voi sanoa pitäväni tästä läheskään yhtä paljon kuin GNG:stä. Lähes pakonomaisesti katsoin sarjan ensikertaa läpi ja täytyy kyllä myöntää, että olin hieman pettynyt lopputulokseen. Mutta kaikenkaikkiaan mainioita sarjoja molemmat.
  Lempihahmoista voisin mainita Akatoran.

  #39214
  shibafani
  Member

  Päiväkoti ikäisenä olen Hopeanuolta videoilta tuiotellut niin paljon että ihme kun ei ole jo puhki kuluneet:D
  Nykyään olen onnellinen DVD boksin omistaja.Weedejäkin innostuin katsomaan mutta piirroslaatu laski innostusta roimasti.Piirtelen jotain Hopeanuoli aiheista lähes päivittäin.Lempihahmoni ovat Gin,Akatora,Riki,Akame,Kurojaki ja Hakuro.

  #39333
  Oboke
  Member

  Ah, ihan palaa vanhat hyvät ajat mieleen kun vielä katsottiin leikattua Hopeanuolta. 😀 Omistan leikatun Hopeanuoli 4, GNG-boxin ja Weedit 1-8. Asiaan…

  Siis, pidän kovasti Ginga Nagareboshi Gin -animesta, leikattu oli mitä oli, mutta leikkaamaton aivan mahtava. Kesällä tuli katsottua boxi monen monta kertaa läpi eikä siihen kyllästynyt. Vaikka toivonkin yhä, että anime olisi yhtä raaka kuin manga, menee tämä silti vieläkin kesän jälkeen vaikken pahemmin ole ehtinyt katsoa.
  Musiikit, juoni ja kaikki muukin mikä luo mahtavaa tunnelmaa on tässä paketissa, musiikit ovat kerrassaan upeita. Juoni on ok, se ei iske, mutta hahmot sitäkin enemmän. Vaikka Gin on hahmojen mustallalistallani, ei hän pahemmin haittaa kun hahmoon ei kiinnitä huomiota. Suosikki hahmojani ovat mm. Ben, Kurojaki, Kurotora, Hakuro ja Smith.

  Ja sitten, argh, kamala jatko-osa Hopeanuolen legendalle! That is Ginga Densetsu Weed! Animointi syövyttää silmät suurimmassa osassa jaksoista, mutta onneksi muutamissa on sentään onnistuttu. Esimerkkinä vaikka jaksot 1 ja 26 joitten animointi on mielestäni aivan tolkuttoman ihanaa. Juoni on se sama vanha: lauman johtajaksi(tai vastaavaa), hoidellaan jokin mutantti ja pelastetaan isukki(tai joku söpö narttu). Musiikit on kivoja vaikka jotkut niistä välillä häiritsevätkin. Hahmot ovat perus-kauraa, vanhempiensa kopioita kuten Weed, Ken, Kagetora ja Tesshinkin ehkä hieman. Mutta, ylläri, Weed hahmona ei ole niin kamala kuin Hopeanuoli, mielestäni, sillä toki Weed tunnetaan, onhan se tämän isän syytä kun tuppautui johtajan pestiin. Tästä animesta ei oikein voi sanoa kuin se on animea joka ei näytä mielestäni mitään ihmeellistä, ellei halua nähdä surkeaa animointia. Muuten sarja olisi siedettävämpi.

  #39525
  Mireyu
  Member

  Heh…
  Mitä tässä enää sanomaan, kaikki puheenvuorot käytettiin jo! Ei enää mitään lisättävää… ^o^

  #39533
  Seyra
  Member

  Lähetättekö salamurhaajia perääni, kun tunnusta etten ole koskaan nähnyt ainuttakaan ajksoa animesta? 😳

  #39617
  Shalene94
  Participant

  Seyra, äkkiä youtubeen katsomaan! Eipä mullakaan muuta lisättävää muuten ole.. 🙂

  #40068

  Katoin Hopeanuolta ihan pikkuisena ja pidin. On yhä katottava, muttei mikään huippu. Mielestäni tässä animessa on harvinaisen hyvä dubbi, vaikka alkuperäiset japanilaiset äänet kertojaa lukuunottamatta ovat parempia.
  Weed on jotenkin tylsä, ei mitään uutta tai mielenkiintoista.

  #40322
  willer
  Participant

  KisuKittyNeko wrote:

  Mielestäni tässä animessa on harvinaisen hyvä dubbi, vaikka alkuperäiset japanilaiset äänet kertojaa lukuunottamatta ovat parempia.
  Weed on jotenkin tylsä, ei mitään uutta tai mielenkiintoista.

  Siis tarkoitatko sinä, että Hopeanuolen suomalaiset äänet ovat hyviä? O.O Minä en voi ikinä olla nauramatta niille kun jossain törmään Hopeanuolen suomidubbauksiin 😀 Japanilaiset ääninäyttelijät ovat minusta aivan loistavia, ja ärsyttääkin kamalasti kun Weedissä olivat äänet vaihtuneet. Toki ymmärtäähän sen, että ääninäyttelijätkin vanhenevat eivätkä kykene estämään äänensä muuttumista, mutta silti..

  Ja Weed on todellakin siinä mielessä tylsä, että sama teema toistuu uudelleen. Pentu on ilman isää ja seikkailee löytääkseen tämän ja ansaitakseen kunnioitusta tämän silmissä. Joten juu, oikeassa olet ^^ Uutta tosin oli hieman, Hopsussahan koirat taistelivat karhuja vastaan ja Weedissä vastustajina ovat toiset koirat. Hopeanuoli-mangassahan he taistelevat Akakabuton voiton jälkeen susia vastaan, mutta animessa vain karhuja vastaan, eli kyllä Weed tavallaan hieman eroaa tällä kohtaa.

  #40443

  Hopsusta omistan ekan osan videon, ja olen katsonut miltei kaikki Hopsut ja Weedit.Ikinä en tiennyt että koirat voivat pystyä kaikkeen.Weed ainakin oli ihanaa katseltavaa Hassua, Hopsun sanotaan kuuluva "Lasten suosikkeihin", vaikkakin sarja on aika raaka lapsille. (-^^’-)

  #41032
  Goku
  Member

  Itselläni on kaikki weed dvdeet hyvä joululahja vaihtoehto 😀

  #41267
  Seyra
  Member

  Menin sitten kirjastosta lainaamaan ja totean etten pitänyt Hopeanuolesta enkä Weedistä. En pitänyt juonesta sillä se oli turhankin ennalta arvattava ja juoni toisti useita tyypillisiä kliseitä. Weedissä varsinkin hermoni meinasivat mennä sillä juoni toisti itseään hyvin paljon.

  #41840
  Deserax
  Member

  Pidän Hopeanuolesta, se on aika hyvä, aion joskus ostaa sitä mangana japaniksi (en kyllä usko, että on enää mahdollista)

  #41842
  The Vegito
  Member

  Deserax wrote:

  Pidän Hopeanuolesta, se on aika hyvä, aion joskus ostaa sitä mangana japaniksi (en kyllä usko, että on enää mahdollista)

  Miksei olisi mahdollista. Eikös kyseisestä sarjasta ole otettu useampikin painos?

  #41848
  Mifeulle
  Member

  Mä tykkään hopeanuolesta mut Weed.. En tiiä mut se vaan on niin kauhee..
  Mulla on kaikki Hopsut Videona suomeks ollu kauan ja tykänny siitä aina, huolimatta siitä dubista.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 38 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.