Hachiko – tarina uskollisuudesta

Home Forums Sekalaista Tv ja elokuvat Hachiko – tarina uskollisuudesta

 • This topic has 2 voices and 1 reply.
Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • Author
  Posts
 • #118674
  Kawamaru
  Participant

  Hachiko – tarina uskollisuudesta on tositarinaan perustuva elokuva vuodelta 2009, ja sen on ohjannut Lasse Hallström. Elokuva on uusintaversio vuonna 1987 julkaistusta elokuvasta nimeltä Hachikō Monogatari.

  Elokuvassa professori nimeltä Parker Wilson löytää juna-asemalta eksyneen koiranpennun. Hän yrittää löytää koiran omistajaa, mutta kun omistajaa ei tunnu löytyvän, hän päättää pitää koiran. Aluksi hänen vaimonsa, Cate, on ajatusta kovasti vastaan, mutta kun Parker ja myös heidän tyttärensä Andy kiintyvät Hachikoon kovasti, Cate myöntyy ja koira on osa heidän perhettään. Hachikon ja Parkerin välille syntyy luja side, jollaista Hachikolla ei ole yhteenkään muuhun ihmiseen. Kun Parker lähtee töihin ja menee juna-asemalle, Hachiko seuraa tätä. Parkerin lähdettyä töihin Hachiko palaa kotiin, mutta iltapäivällä viiden aikaan Hachiko menee takaisin juna-asemalle odottamaan isäntäänsä.
  Yllättäen Parker kuolee. Hachiko menee tapansa mukaan uskollisesti juna-asemalle odottamaan, mutta tämän rakasta isäntää ei näy. Hachiko ei luovuta, vaan jatkaa odottamista päivä päivältä. Hachiko siirretään Andylle, joka muuttaa uuden perheensä kanssa, mutta Hachiko karkaa takaisin juna-asemalle ja alkaa elää kulkukoirana. Joka ikinen päivä Hachiko palaa edelleen juna-asemalle tiettyyn aikaan, aina samaan paikkaan, odottamaan isäntäänsä. Kymmenen vuoden kuluttua Hachiko odottaa edelleen samalla paikalla, kunnes hän nukkuu pois, tavoittaen viimein rakkaan isäntänsä.

  #119779
  Shakkuri
  Member

  Tämä on taas niitä elokuvia, jotka ovat erittäin häiritseviä sen takia että, Hachikohan eli japanissa. Siltikin elokuvaan on taas tungettu englannin kieltä ja amerikkalaisia. Olisivat vain tyytyneet vuonna 1987 japanilaisten tekemään versioon.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.