.Hack-taru iltahämärän rannerenkaasta

Home Forums Manga Mangasarjat .Hack-taru iltahämärän rannerenkaasta

 • This topic has 9 voices and 8 replies.
Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
 • Author
  Posts
 • #45248
  japanifani
  Member

  Minusta tosi hyvä sarja. 🙁

  #45287
  Lambo
  Member

  Itse huomasin aikoinaan sarjan erikoisten kansien vuoksi, jotka pistivät hyllyssä silmään. Sarjanakin oli toimiva pläjäys ja sopivan mittainen väliaikais keräilyyn. Koko sarja tuli sitten ostettua suomijulkaisuna eikä mitenkään kylmäksi jättänyt.

  Aihe oli mielenkiintoinen sekä hieman harvinaisempi itselleni, ja kiinnostava joten oli pakko lukea loppuun. Lisäksi tyylillisesti kirja oli minusta kaunis tai ainakin hahmot oltiin onnistuttu tekemään mukavan erilaisiksi ja kauneiksi. Ajoittain juoni tosin oli hieman sekava, mutta onneksi lopussa kuitenkin saatiin kaikki aika hyvin yhteen nippuun eikä jäänyt suurempia ihmetyksen aiheita.

  Kyseisen sarjan päähenkilö on ollut coneissa aika suosittu cossaamisen kohdekkin.

  #45355
  Emotionless
  Member

  Omistan ne kaikki neljä .hackia. Mielestäni ihan hyvä sarja, vaikka en enää niin paljon muistakaan tapahtumista, koska kirjojen lukemisesta on jo jonkin aikaa..

  Btw, japanifani: Sulla on aivan ihana avatar! 🙂

  #45416
  Sun Summer
  Member

  Hack oli kiinostava luku kokemus ja käresin sarjan kokonaan. Se oli sopivan pituinen ja hyvä lisä manga kokoelmaani. Juoni oli menevä ja koko sarjan ajan pysyi hyvin kassa. Kannethan sarjassa olivat aika hienoja…. =D Varsin kakkos osassa, Lena oli siinä oikeasti aika kaunis… Mutta mikä nyt sarjasta iksi oikeasti oli sarjan hieno mangamainen piirustyyli. Se upposi minuun täysillä, vaikka oli paikoittain hieman suttaista. Se tyyli millä sarja oltiin tehty oli niin mangamainen, että se erottuu selvästi joukosta. Se oli vain hienoa! (Kaikki eivät aivan kässää minua, tiedän) Varsinkin ne söpöt silmät… Osaisimpa minäkin, niin piirtää…

  Eli sarja oli hyvä hankinta, suosittelen kaikille, jotka nyt pitää yksinkertaisen kauniista mangoista.

  #45438
  Milja92
  Member

  Tykkäsin! Jopa siinä määrin että piti Fantasiapeleistä ostaa aiempaa sarjaa enkuksi. ^^
  Taru iltahämärän rannerenkaasta oli mielestäni hauska ja todella hienosti piirretty, sekä sopivan pituinen. =3
  Olisi ihanaa saada muutkin .Hack// sarjat suomenkielisenä!! (Tuppaavat olemaan taidokasta jälkeä, enkku käännöksen japanilaisten äänitehosteiden korvaaminen avuttomalla ’DOOM’ efektilla tympii ja pahasti).

  #45473
  Whistle
  Member

  Minäkin pidin .hackista. : D

  Se oli niin hyvä että on jopa omassa Sangatsu top 3:ssa.
  Olenhan minäkin muita .hackeja sivusilmällä tutkaillut, Rootsia, Signia ja XXX:ää.

  Iltahämärän rannerenkaasta jäi hyvä maku suuhun. Hahmot olivat kauniisti piirretty, hieman lapsekkaasti, mutta vakavuus ei kadonnut sille tarkoitetuista kohdista mihinkään, sekä juoni, minkälaista en ollut ennen lukenut, kolahti. Kaksi ensimmäistä osaa lähti samaan aikaan Essolta mukaan, kun en enää jaksanut miettiä ostaakko vai ei. B)
  Viimeinen osa oli kyllä paha luettava. :/ Tekstit menivät piiloon selkämykseen. Hieno lopetus se silti oli.

  Hyvä sarja .hack on. Taru iltahämärän rannerenkaasta on hieno teos, joka pistää toivomaan lisää .hackia Suomeen. ;>

  #45499
  Seyra
  Member

  Itse en oikein pitänyt nimenomaisesta sarjasta. Piirustus kyllä oli suhteellisen hyvän näköistä ja jopa nättiä, mutta juoni tuntui minusta jonkin verran tökeröltä.
  Se toisti todella paljon huomattavia kliseitä (kuten melkein kaikki mangat) ja sen omaperäisyys oli hyvin vähäistä. Loppujen lopuksi kuitenkin sanoisin, että hieman keskiverto mangaa parempi, muttei paljoa.

  #48141
  Chocola^^
  Member

  Ekaa kertaa kun luin kaverilta, en tajunnu mitään siitä^^ Mutta kun joskus myöhemmin luin toisen kerran 3 ekaa osaa, suorastaan rakastuin kyseiseen sarjaan! 😀
  Olisi kiva saada jostakin joskus luettua 4:kin osa :/ Ja haluaisin niiiin jostakin itsellenikin kaikki 4osaa!
  Tykkään<3

  #82128
  Kawamaru
  Participant

  Ekan kirjan olen lukenut, se on siskopuolellani. Mielestäni idea on hyvä, piirrostyyli on hieman perushyvän yläpuolella, mutta toteutus.. (ottakaa siis huomioon, olen lukenut vasta ekan kirjan) Mielestäni hyvä idea on muotoiltu sekavaksi juoneksi. Henkilöt loikkivat hieman paikasta toiseen päättömästi. Tosin, koska en ole seurannut sarjaa pidemmälle, voi olla että kyseessä on nyt vasta päähenkilöporukan kokoamista ja vasta sitten juoni potkaisee kunnolla vauhtiin. Pitäisi joskus hankkia/lainata jostain koko sarja ^^

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.