Hahmo vs. Hahmo

Home Forums Sekalaista Muut Hahmo vs. Hahmo

 • This topic has 20 voices and 38 replies.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 39 total)
 • Author
  Posts
 • #94330
  Xosis
  Participant

  Yksi siisteimmistä foorumipeleistä mitä pelattiin muinoin FOPSin foorumeilla. Homman idea on seuraava: Ensimmäiseksi asetan kaksi hahmoa mistä tahansa sarjasta (sarjakuva, anime, peli, leffa, tv-sarja mistä vaan) toisiaan vastaan taistelussa. Seuraava foorumilainen sitten kertoo kumpi voittaa ja asettaa kaksi seuraavaa ottelijaansa. Ilmoittakaa aina mistä sarjasta hahmot ovat! Lisäksi ei vastauksia tyyliin "Hahmo X, koska en ole koskaan lukenut sarjaa jossa hahmo Y esiintyy" ja toivoisin että vastaukset eivät ole pelkkiä parin sanan juttuja, vaan oikeasti perusteluja jonkin verran, ja saa ottelua kuvaillakkin jos tarinoimaan innostuu, mutta toivottavasti tajusitte. Aloitan:

  Roronoa Zoro(One Piece) vs Sephiroth (Final Fantasy VII)

  #94352
  Dents
  Participant

  Zoro. Koska olen lukenut One Piecea enemmän. Ja Sephiroth on ärsyttävän vaikea KH:ssa, ja FF:ää en ole pelannut. Sephiroth vaikuttaa muutenkin aika tylsältä pahikselta. Täytyisi pelata sitä FF:ää. Mutta, Zoro voitti.

  Ultraman (Tunnettu, Japanin TV:ssa esiintyvä supersankari) vai Alister Azimuth (Ratchet & Clank: A Crack in time)

  #95339
  Xosis
  Participant

  Tämä on nyt ollut jumissa niin kauan, että pitääpi skipata edellinen, sori : /

  Sora (Kingdom Hearts) vs. Son Goku [Dragonballin (Z) lopussa]

  #95348
  Dents
  Participant

  Miksi skippasit sen? Mikset voinut vain vastata ja sitten laittaa omaa?

  #95351
  SlamDunk
  Member

  Ja viikkoko on "niin kauan"? Ja sori, en haluaisi nipottaa, mutta tämä kuuluisi "Suosikkihahmot -ja kyselyt" -osioon. <– Eipäs näköjään menekään.
  Juu, tästä tulikin pelkkä nipottava offi, kun en tunne edellä mainituista neljästä hahmosta kuin Son Gokun, enkä viitsi vastata, jos en tiedä parista kumpaakin.

  Anteeksi, jatkakaa kummasta huvittaa.

  #95370
  Neko5
  Member

  Sora, koska en ole ikinä pitänyt Dragonball sarjasta enkä paljon sit sarjan hahmoistakaan. XD Ja Sora on muutenkin luonteeltaan ja ulkonäöltään parempi. ^^

  Byakuya Kuchiki (Bleach) vs. Suberbi Squalo (Reborn!)

  #95401
  juha90
  Participant

  Kyllä Byakuya Squalon voittaisi. Future arcin Squaloa vastaan matsi olisi paljon pitempi ja tiukempi, mutta kyllä Byakuya sen silti voittaisi. Näin sanoisin, koska Senbonzakuran nopeutta ja voimaa ei voisi sadeliekeilläkään juuri hidastaa.

  Luppi (Bleach) vs. Ishijima Domon (Flame of Recca)

  #95407
  Xosis
  Participant

  OFF: Kyllä joo, viikossa olisin luullut että vastauksia olisi tullut ja itse en vastannut koska en tuntenut hahmoja. Ja ideanahan on sitten osiaan hahmojen välinen kirjaimellinen taistelu, ei mitään tekemistä sen kanssa pidätte enemmän ; ) Miten hitossa Sora voisi muka voittaa Gokun…

  #95416
  Hant
  Participant

  Aa, tässä ei siis olekaan kyse siitä kummasta tykkää enemmän! No, voin kai vastata viestiin vaikka täytyy sanoa että sarjat ovat vähän hämärän peitossa… (mutta Google auttaa!)
  Oho, profiilien pohjalta on todella hankala sanoa kumpi voittaisi, Luppihan on arrancar mutta ei kyllä kovin vakuuttava sellainen kun taas Domon on "pelkkä ihminen", tosin hänestä puhutaan peräti "paholaisena" yli-inhimillisen vahvuuden takia… Mutta voisi sanoa että Domon voittaisi, Luppilla on sellainen asenne, joka tulisi luultavasti kalliiksi näide kahden taistelussa jos he joutuisivat vastakkain. Toisaalta, kuten sanoin, en juuri tiedä sarjoista mutta yritin parhaani.

  >>> Yusuke Urameshi (YuYu Hakusho) vai Hellboy (Hellboy)?

  #95497
  Devilman
  Member

  Hellboy ei ole mikään heittopussi, mutta mahtaisiko hänkään pysyä jaloillaan saatuaan osuman täydellä teholla tulevasta Reiganista… eli sanotaan, että Yusuke voittaisi.

  Dambo (Yotsuba&!) vs. Chiyo-chanin isä (Azumanga Daioh)

  #95502
  juha90
  Participant

  Löisin vetoa Chiyon isän puolesta, se voittaisi pelkällä vastustajan(hämmennyksestä) jähmettävällä olemuksellaan. Kumallisten puhumisessakin Chiyochichi voittaisi, vaikka siinä Jambo on tiukka vastus. Eli voittajaksi selviäisi siis Chiyo- chanin isä.

  Darth Maul (Star Wars ep: 1) vs. Cyber- Errol(Jak 3)?

  #95999
  Lejo
  Participant

  #96011
  Kawamaru
  Participant

  Chiyo, sillä pidän hänestä enemmän hänen söpöyden ja hänelle ominaisen "lapsekkuuden" vuoksi järkevyydellä höystettynä – todella erikoista, että kymmenkesäinen olisi lukiossa x3 Kaikin puolin ihana ilmestys. Kyllä Sophiekin on hyvä tyyppi, pidän hänestä, mutta Chiyo vie voiton x3
  EDIT: Kraaaaaah, anteeksi, tulin laittaneeksi vahingossa mielipiteeni enkä sitä, kumpi voittaisi ^^’ Luulen, että Sophie voittaisi, hänessä tuntuu olevan enemmän puhtia eikä Chiyo kaiketi kykenisi/haluaisi edes taistella, saati osaa edes.

  Haku (Naruto) Vs. Yuki (Fruits Basket)?

  #96031
  Dents
  Participant

  Haku. Koska, mitä nyt Yukia tutkiskelin, sain selväksi, että Haku voittaisi yli-voimaisesti nopeutensa ansiosta. Lisäksi, Haku osaa luoda jäätä. Ilman supervoimia Hakun voittaminen olisi miltei mahdotonta.

  Agorian-sotilas Ratchet & Clankista ( http://farm4.static.flickr.com/3417/365 … f1f6_o.jpg ) vs. Musti One Piecestä? ( http://www.giorgiotave.it/one-piece/imm … i/Octo.gif ) Ja muistakaa, vaikka tykkäisitte enemmän jommastakummasta, niin silti, kumpi voittaisi taistelussa?

  #96095
  Nanakin
  Member

  Kyllä sanoisin että Musti. One Piecen hahmot on muutenkin vähintäänkin yli-vahvoja, ja ainakin aikaisemmissa Ratchet & Clank -sarjoissa vastustajat ei oo ollut paljoa muut kuin huitovia aivottomia sotilaita. Musti on loppujen lopuksi aivan äärettömän kova vastustaja, Zoro nyt vaan sattui olemaan über. En nyt oikein pääse vauhtiin tässä, kun en tosta R&C-jätkästä saa paljoa irti. Olis tietty ihan mukavaa, että tänne laitettaisiin ainakin melkein tunnettuja hahmoja. Star Warsit on nähnyt moni, mutta moniko on pelannut Ratchet & Clankia? Muutenkin täällä päin ollaan tutustuttu vähän paremmin mangan ja animen maailmaan, joten olisi ehkä fiksua keskittyä joko niihin tai tunnettuihin hahmoihin. Itseäni ainakin pänni kun en kehdannut vastata kun en tuntenut toista hahmoa. Ja oli muuten hyvä kun täällä ja muuallakin mainittiin, että täällä on kyse taistelusta, eikä siitä onko toisen ulkonäkö parempi tai siitä tykkääkö vastaaja sarjasta. Ja SlamDunk, en mäkään haluaisi nipottaa, mutta tää taitaa olla ihan oikea paikka, koska siellä alueella puhutaan vain ja ainoastaan mangasta, tänne voi kuitenkin laittaa jotain muutakin.

  Seuraavalle pohdittavaksi ikuinen taistelu, L vs Light. Niiden taistelun tuloshan jo tiedetään, mutta kuinka kävisi rehdissä nyrkkitappelussa?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 39 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.