Hahmot jotka sopisivat myös toisten sarjojen hahmoiksi?

Home Forums Manga Suosikkiäänestykset ja kyselyt Hahmot jotka sopisivat myös toisten sarjojen hahmoiksi?

 • This topic has 2 voices and 1 reply.
Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • Author
  Posts
 • #121166
  Riv0ux
  Member

  Eli tämän ketjun tarkoituksena olisi siis pohtia, että onko mangaa lukiessaan törmännyt hahmoihin, jotka olemukseltaan, designiltaan, luonteeltaan tai jostain muusta syystä olisivat ihan yhtä hyvin kotonaan myös joidenkin toisten sarjojen hahmogalleriassa. Jos tällainen kuitenkin on jo tai tämä muuten vain on huono aihe, lukitkaa tai poistakaa.

  Mitä minä olen lukenut, niin One Piecen Basil Hawkinsin tapa laskeskella todennäköisyyksiä korteista tuo ainakin minulle jostakin syystä mieleen Kingdom Heartsin. Nuo kortit kun tuovat niin vahvasti mieleen Organisation XIII:n Luxordin. Lisäksi hänen valkoinen takkinsa sekä musta ristinmerkkinsä jotenkin sopisivat hyvin sinne valkoiseen linnaan Kingdom Hearts II:n lopussa. Vaikkei Hawkins designiltaan ole kovin yhtenevä Kingdom Heartsin kanssa, niin voisin kuitenkin hyvin kuvitella hänet pomovastustajaksi pelin loppupuolelle.

  No, perustelut eivät kyllä tuossa taida olla hirveän tyydyttäviä enkä minä tähän hätään muita hahmoja keksi, mutta onko muilla ollut tuollaisia kokemuksia joistakin hahmoista?

  #121200
  Mikila
  Participant

  No ainakin Hunter X Hunterin Leorio ja Kurapica voisivat helposti vaihtaa paikkaa Yu Yu Hakushon Kuwabaran ja Kuraman kaa. Tosin ei mikään ihme, sama tekijähän näillä sarjoilla on.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.