Hamsteripäiväkirjat

Home Forums Manga Mangasarjat Hamsteripäiväkirjat

 • This topic has 14 voices and 24 replies.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 25 total)
 • Author
  Posts
 • #111999
  Anonymous
  Member

  Sangatsu Manga alkaa julkaisemaan suomeksi hamsterimangaa nimeltään Hamsteripäiväkirjat (jap. Hamusutaa Kurabu). Sarjassa tekijä (Medetai) kertoo suloisista hamstereistaan, niiden hoitamisesta ja kasvattamisesta. Osia 6kpl.

  (Pahoittelen lyhyttä aloitusviestiä)

  #112022
  shibafani
  Member

  Aion kerätä sarjan hyllyyni kunhan ilmestyy, vaikuttaa ihan hauskalta ja mielenkiintoiselta. Itse omistan kaksi hamsteria. 😀

  #112136
  ^Jonsku
  Member

  Ostin sen 1-osan. 2-osa ilmestymispäivä ollu eilen. Puolikuun kirjakaupan sivuilla oli 2-osan kansikuva. Pidän eläimistä todella paljon. En omista hamsteria. Minulla on kaksi koiraa. Mutta hamsterit on söpöjä. Mulla on ollut joskus luppakorvakani. 🙂 Ostin viime sunnuntaina 3-osan. Ja sain joululahjaksi 4-osan. 5-osankin ostin. 6-osan ostin perjantaina.

  #112199
  Kawamaru
  Participant

  Eläinrakkaana ihmisenä voisin kun voisinkin ehkä kiinnostua sarjasta. Lompakkoni vain on eri mieltä – ei, ei siksi että olisin saita, vaan pelkään tuhlaavani liikaa rahaa kun pitää ostaa ruokakin ym. ja äiti ei ehkä tykkää kovasta tuhlailusta.

  #112273
  Sun Summer
  Member

  Ajattelin kyllä sarjan katsahtaa, ja jos vaikuttaa kiinostavalta, niin enemmänkin voi sarjaa ostaa. Hienoa, kun suomeksi saadaan tällainenkin sarja, joka muista suomeksi tulevista mangoista melkolailla poikkeaa. ;] Mutta en oikein tiedä kolahtaako sarja itseeni, koska oikein kunnollista kokonais kuvaa siitä en ole vieläkään saanut.

  #112793
  Anonymous
  Member

  Ensimmäinen osa on jo myynnissä.

  Kansikuva oli todella söpö. Ihastuin heti. Piirrustustyyli oli erilaisempaa kuin odotin. Luulin, että se olisi Hamtaromaisempaa(?). Juoni ei oikein ole jännittävää. Tämä manga kuitenkin poikkeaa ideallaan todella monesta muusta mangasta.

  Kovin moni ei varmaankaan innostu lukemaan tätä.

  #112798
  Inu-Mimi
  Member

  Yllätin itseni ja ostin tämän. Hauska oli. En tiedä saako tästä muut kuin hamsterinomistajat paljon irti (olen entinen sellainen) mutta niille jotka tuntee niiden oikut niin homma on karvaan tuttua, välillä nauroin ihan vedet silmissä. Onneksi lähempänä Hamster Research reportia kuin Hamtaroa, kun punchline ei joka stripissä ole se kuinka söpöjä hamsterit ovat (ovat ne). Ja ei hitto kun se on vaalenpunainen ja minä en ja ostaminen on vähän häröä. Ohuempi kuin tavalliset mangat mutta hinta silti 5,90 € – mitä, onko sekin jo nykyään halpa? Taidan silti ostaa seuraavatkin osat, 6 volaa ei ole kovin paljon ja nopeaa lukea.

  #113191
  Dents
  Participant

  Itselläni oli kaksi hamsteria joskus….sanotaanko nyt 1-2 luokilla. No, en muista paljoa niiden tempauksista, mutta tämä oli hupaisa ja kiintoisa manga. Voisihan minä tämän loppuun ostaa….jos vain rahat sallivat.

  #113279
  Sandy98
  Member

  Itse ostin hamsteripäiväkirjat ensimmäisen osan. Se oli ihana 😀

  #113281
  Shoe
  Member

  Ihan kokonaan en ensimmäistä osaa ole lukenut, mutta siihen asti, mitä olen lukenut, voin sanoa, että tämä on varsin ihana tapaus. : D

  #113309
  -Ed-
  Participant

  itelläni on vähän pohdinnan alla ostasinko…
  tää on saanu näköjään hyvää palautetta.. siis niiltä joilla on tai oli hamsteri 🙂

  voiko tästä tykätä tai tajuta jtn vaikkei hamsteria omistaiskaan?

  #113330
  Anonymous
  Member

  -Ed- wrote:

  voiko tästä tykätä tai tajuta jtn vaikkei hamsteria omistaiskaan?

  Juu, voi tykätä. Ei ole vaikeasti ymmärrettävä manga. Sillä ei ole mitään väliä, onko/onko ollut hamsteri.

  Minusta Shigecchi on hauskin hamsteri. Se on niin ihanan pirteä. Ja muutenkin suloinen. Endoo ja Puh ovat myös ihania.

  #113859
  Loweholic
  Member

  Itse ajattelin, että tuskin tulisin tätä koskaan lukemaan, mutta kun pikkusisko sitten tämän osti ja tarjosi minulle luettavaksi päädyin koukuttumaan tähän.. Ehdottomasti ostan toisenkin osan^^

  #116435
  FinLin
  Participant

  Itse kyllä ihastuin tähän mangaan (viidettä kirjaa odotan parasta aikaa), ehkä siksi kun itsekkin olen aivan hulluna hamstereihin (omistankin yhden).

  Juonta siinä nyt ei ihan ole, mutta tämä manga tarjosi loistavia vinkkejä hamsterini hoitamiseen. Suosittelen todella niille joilla on hamsteri tai aikovat hankkia sellaisen! <3

  #116442
  Kirppu11
  Member

  Oon ostanut tähän mennessä tulleet osat, ja ostan kyllä varmaankin pari viimeistäkin… Katsotaan nyt.

  Aluksi vaikutti ihan älyttömän ihanalta sarjalta, ykkösosaa lukiessaan jaksoi kokoajan pitää naamallaan typerää ’aaaw’ -virnettä. Mutta jo toisessa osassa oli niin paljon samoja "vitsejä", kuin ykkösosassa, että sarja muuttuu vähitellen tylsäksi. Shi-chanin poikueen saanti oli aika kiva yllätys, mutta niiden jälkeen palattiinkin taas samaan vanhaan (= Puh on tyhmä, Shi säksättää ja E-kun pelkää).

  Entisenä Talvikon omistajana tätä on kuitenkin ihan kiva lukea ~ Kirjat on vaan hirmu ohuita, niistä ei riitä iloa pitkäksi aikaa.
  Ihanaa lukea jotain tällästä, kun näkee, miten omistaja jaksaa uhrata noinkin paljon (?) aikaa kolmelle hamsterille. Surullisen usein näkee sellasia tapauksia, jolloin lemmikkiä jaksaa hoitaa vuoden, ja sen jälkeen into hiipuu. Vielä kun mangaka näytti hankkivan kaikki hamsterinsa ilman minullekin tuttua monen vuoden harkinta-aikaa ~ :’D

  Ja kyllä mä sarjasta tykkään, vaikka tosiaan pitemmän päälle alkaakin kyllästyttää. Shi-chan on aika ihana ~

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 25 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.