Hauskat Kotivideot

Home Forums Sekalaista Tv ja elokuvat Hauskat Kotivideot

 • This topic has 9 voices and 13 replies.
Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
 • Author
  Posts
 • #96882
  TorlyTachi
  Member

  Hauskat Kotivideot on koko perheen viihdeohjelma, joka tulee joka perjantai vissiin tätä nykyä puoli yhdeksältä. Olen aina yrittänyt muistaa katsoa sen ja naurua siitä piisaakin. Katsokaa ihmeessä! Keräiltäisiinpä tänne vaikka sitten jokaisesta sarjasta omista mielistämme hauskin video. (:

  #96899
  Rock Neko
  Member

  Juu, meillä ainakin tulee katsottua melki joka kerta. Yleensä koko perhe on katsomassa. Välillä videot tosin ovat sellaisia, ettei niissä ole mitään hauskaa kun ihmisiin sattuu. Dx Ja viime aikoina on tullut jaksossa paljon samojakin videoita. Muuten on kyllä hyvää perjantai-illan viihdettä.
  Ainiin, niissähän on valtaosa hyvin vanhoja (90-luvulta) ja amerikkalaisia, muttei se khyllä miua haittaa… Kuhan saa nauraa! 8D

  #96976
  Hant
  Participant

  Katson!
  Sampo Marjomaa on hyvä juontamaan niitä, jotkut videot eivät edes olisi niin hauskoja ilman Sampon kommentteja. 😀
  Tykkään kyllä katsoa, varsinkin eläin aiheiset videot. Mutta osalle videoista on kyllä saanut oikeasti nauraa ääneen, oikein piristävää katsoa niitä. Suomalaiset videot eivät ole olleet kovin hyviä omasta mielestäni.
  En ole itse kertaakaan lähettänyt materiaalia sinne, vaikka useaan otteeseen on tullut todettua "Olisipa ollut kamera". Jostain Nelosen nettisivulta voi varmaankin käydä vielä enemmän niitä videoita katselemassa mutta itse en ole koskaan kerennyt sinne surffailla.

  #97115
  TorlyTachi
  Member

  Nii mäki ooon ihmetelly miten ne kerkiää aina ottaa sen kameran just oikealla hetkellä XD

  #98893
  Ripe
  Participant

  Ärsyttää kun se on niin hyvä ohjelma, mutta en ikinä muista katsoa sitä 8D

  #98985
  Kyoka8
  Member

  Joskus pienempänä katselin tätä sarjaa paljonkin, mutta viimeaikoina ei ole jaksanut kiinnostaa. Sampo on sinänsä ihan hauska juontaja, mutta monet jutut on minulle vähän mukahauskoja, ja tyhmien jenkkien päätön kohellus ei aina yksinkertaisesti kiinnosta. Kyllä tässä sarjassa väillä niitä hyviäkin videoita tulee vastaan, mutta kun tylsiä on niin paljon enemmän, niin en enää vaivaudu katsomaan.

  #99059
  Inu-Mimi
  Member

  Tulee aina välillä katsottua. Sampo Marjomaan äänenpainot on aika sietämättömiä mutta toilailevat eläimet ja ihmisten säikyttely on tarpeeksi hauskaa että pitää ruudun edessä. Suurin osa videoista on kyllä tyyliin lihava jenkki tahtoo veneestä laiturille mutta putoaa veteen niiden väliin ja lihava jenkki tanssii häissä pöydällä ja pöytä katkeaa keskeltä. varsinkin kun samoja videoita kierrätetään aika paljon. Mutta eläin- ja säikyttelyvideoiden takia tulee katsottua. Mikähän siinä on niin hauskaa kun väki pelkää.
  Minulta löytyy kyllä video jossa veli kiipeää vanhan navetan peltikatolle ja putoaa alas lumien matkassa alumiinitikkaiden päälle. Huutaa kuin leijona. Ehtaa kotivideomatskua mutta kommentointini kameran takaa kuulostaa niin vammaiselta että pitäisi muokata se ensin pois.

  #99180
  TorlyTachi
  Member

  Minä täällä oottelen jo niitä 😀 ne alkaa iha tässä muutaman minutin päästä.

  #99565
  MisaAi
  Member

  Hauskojen kotivideoitten kattominen on minulle jo vakiintunut pata.
  Harmittaa kyllä paljon, kun vanhoja videoita kierätetään useaan otteeseen.. paitsi sitä yhtä "spiderman kissaa" – videota en ole kyllä nähnyt kuin kerran, mutta minulla on voinut hyvinkin jäädä kattomatta jokin jakso.
  Sampo Marjomaa. No sanotaan näin olen hänen faninsa. En todellakaan tiiä miksi, mutta kerrankin kun hän oli juontamassa jotain muuta kuin Hauskoja Kotivideoita kiljuin, kui fanityttö konsanaan… ja repeilin hänen … en oikein teidä mikä se oli ,mutta jonkinlaisen kulmakarvatempun hän teki kumminkin. Että näin. lol
  Lahjoittakaa aivot!

  Ed. Eilen huomasin monesti motkottavani pikkuveljilleni ,kun nämä pölisivät Hauskojen kotivideoitten aikaa edellisistä hauskoista videopätkisä ja vielä silloinkin ,kun Sampo sanoi jotain mehevää.. mitä sitten en kuullut.. ehkäpä tapa ei enään ole tapa, vaan pienehkä riippuvuus? Ken tietää. :3

  #100493
  TorlyTachi
  Member

  Oon huomannu, ettei Hauskojen Kotivideoiden kesto ole enää niin pitkä, kuin se alussa oli. Ensinhän se on ollut vajaa tunnin mutta nyt se kestää suunnilleen vain puoli tuntia. Mikähän tähänki lie syynä? 😮

  #100496
  Nanakin
  Member

  TorlyTachi wrote:

  Mikähän tähänki lie syynä?

  Varmaan joku sielläkin on huomannut, että ihmiset alkaa ärsyttämään kun samoja videoita näytetään joka viikko, varsinkin näitä Inu-Mimin mainitsemia "yritän hypätä laiturille mutten osu"-, ja "joku känninen tanssii pöydällä ja kaatuu/pöytä katkeaa"-tyylisiä videoita. Mutta joo, on siellä ainakin ennen ollut ihan hauskoja videoita, nykyään en enää tiedä kun en ole jaksanut katsella. Juontaja on kyllä harvinaisen laimea ihminen, sarja on hyvä niiden videoiden takia, ei huonojen väliaikaläppien. Ja se joka jakson lopussa oleva rantapallo-systeemi aiheuttaa niin ankaraa myötähäpeää, että oikein sattuu. Ja onko sen aina pakko nauraa niin kuin siinä oikeasti olisi jotain hauskaa? On niin hienoa aina katsella kun joku kaiken järjen mukaan aikuinen mies hyppelee lattialle, ja kuvittelee sen olevan hauskaa. Ehkäpä jollakin on vaan erilainen huumorintaju. Mutta joo, ihan hyvä ohjelmahan se, lähes kaikki videot on tosin napattu amerikkalaisesta vastikkeesta, mutta ei se menoa haittaa, paitsi siinä kohtaa kun on sattunut katselemaan samat videot jo kertaalleen siitä amerikkalaisesta versiosta.

  Ylläpidon huomautus: Editoin viestiäsi. Muistathan foorumin säännöt koskien asiallista kielenkäyttöä! -Laurel

  #100898
  TorlyTachi
  Member

  Jep, on käyny joskus mielessä että voiskohan itte lähettää jonku hyvän videon, kun meillä niitä lapsuushauskuuksia tuolta löytyy, mutta ei sitten ole viitsinyt ja sitten kun ei oikein jaksaiskaan alkaa sähläämään kaikilla videoilla ja yms.

  #105532
  DonTrust
  Participant

  Tuleehan tuota silloin tällöin katsottua. : D Siinä missä america’s funniest homevideos-ohjelmaakin. En tosin näe mitään hauskaa sellaisissa "tässä meinasi mennä niskat nurin ja käsi poikki"-videoissa. Juuri sellaisissa "katsokaas kun Makke tekee stuntin OHO AHAHAHAHAHAHA MAKELTA KATKES PÄÄ!!!"-videoissa. D8 Tulee aina sellainen autsis-olo. Mutta jos ne ovat sellaisia lievempiä nyt ihmistä sattuu-juttuja, niin ne kyllä vielä menee. : D

  #105836
  TorlyTachi
  Member

  Ollaan kyllä monesti perheen kanssa mietitty miten sinne niin "raakoja", kuten aivan tylsä skeittilaudalla kaatuminen on laitettu. Ehkäpä tämä tämmönenki johtuu siitä että ihmisillä on niin monilla erilainen huumorintaju tai jotain. Nyt ei ole tullut ainakaan kolmeen neljään viikkoon katottua, kun on aina ollut jotain muuta jännempää tekemistä. Toivottavasti ensi Perjantaina saa nauraa.
  Ps. Isäni kyllä nauraa JOKAISELLE videolle, vaikkei siinä ole OLLENKAAN hauskaa. sen pitää aina oikein kelata ja katsoa uudelleen se ja nauraa jälleen ja vasta kun se on katsonut sen kolme kertaa, päästään eteenpäin ja siinä vaiheessa muut onki jo iha rättiväsyneitä nauramaan.

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.