Hayate no gotoku

Home Forums Manga Mangasarjat Hayate no gotoku

 • This topic has 2 voices and 1 reply.
Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • Author
  Posts
 • #96056
  juha90
  Participant

  Hayate no gotoku eli Hayate the combat butler on siis Kenjiro Hatan luoma komediamanga, joka juonen sijasta ratsastaa herkullisilla henkilöhahmoilla ja tilannekomiikalla.

  Juonen lähtökohdat menevät näin: 16- vuotias Ayasaki Hayate on huono- onninen nuorimies, jonka elämää vaikeuttavat läpeensä välinpitämättömät, uhkapeliriippuvaiset vanhemmat. Eräänä kohtalokkaana päivänä Hayate saapuu kotiin ja huomaa, että vanhemmat ovat paenneet ja jättäneet hänelle 157 miljoonan jenin velat maksettavaksi yakuzalle. Epätoivoinen Hayate yrittää selvitä pälkähästä sieppaamalla kadulla tapaamansa tytön aikoen vaatia hänestä lunnaita, mutta kuinka ollakaan, hän tulee pelastaneeksi tytön kidnappaajilta. Tyttö osoittautuu käsittämättömän rikkaan Sanzenin- suvun tyttäreksi nimeltä Nagi, ja hän käsittää Hayaten toimet väärin rakkaudentunnustukseksi, ja palkkaa hänet kartanoonsa hovimestariksi. Komediasarjan päähenkilön elämä ei kuitenkaan ole niin helppoa, ja Haytaen arki jatkuukin torjuen sieppaajia, vihamielisiä kollegoja ja puhuvia tiikereitä, eivätkä elämää helpota myöskään Nagin omalaatuiset ystävät, koulutoverit ja sukulaiset.

  Sarja on samaa toilailua luvusta toiseen. Välillä joudutaan tekemisiin kummitusten tai tappajarobottien kanssa, välillä Nagin mangasta ja animesta saamat ideat pistävät kartanon henkilökunnan lujille. Siinä on sitten nuorella hovimestarilla kestämistä.

  Tänne voi siis kertoa mielipiteitään sarjasta, niin ruusuja kuin risuja, lempihahmoja, hauskimpia kohtia, yms.

  Tervetuloa!

  #110567
  Chane
  Member

  Voi kyllä.

  Loistava sarja, etenkin mangana melkeinpä parasta komediaa markkinoilla. Itselle se myyntivaltti on laaja ja mielenkiintoinen hahmokaarti (Hinagiku <3), ja lukuisat popkulttuuriviittaukset. Animena aloitin, mutta myöhemmin siirryin sitten mangan puoleen joka on huomattavasti parempi. Piirrostyyli on ainakin omaan mieleen todella nättiä, etenkin näissä uusimissa jaksoissa.

  Animesta sen verran, että jos ei pitänyt ykköskaudesta, niin suosittelen antamaan kumminkin toiselle kaudelle mahdollisuuden. Ensimmäinen kausi oli melkein suurimmaksi osaksi filleriä, ja vain n. puolet jaksoista seurasivat mangan tapahtumia, kun taas 2. kausi on puhtaasti mangan pohjalta tehty, jonka takia se on huomattavasti parempi.

  Suosikkikohdaksi on pakko sanoa koko Hingiku birthday arc, etenkin animessa. Osaksi sen takia että Hayate naisen vaatteissa on aina viihdyttävää, mutta lähinnä se viimeinen kohtaus siellä kellotornissa oli aivan uskomaton, vaikken kovin romanttinen ihminen ole ^^’

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.