Hellsing

Home Forums Anime Animesarjat Hellsing

 • This topic has 14 voices and 19 replies.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 20 total)
 • Author
  Posts
 • #42099
  Fieri
  Member


  Onko täällä ketään Hellsingin katsojaa? Hellsing on onnistunut tekemään hyvin pelottavalla tunnelmalla mielestäni. Etenkin ne pätkät kun kuvaan tulee autiomökki ja musana pätkivää tivolimusiikkia ja lasten naurua sekä väläyksiä pahoinpideillyistä voodoonukeista.. Hellsingissä on myös hyvä juoni. Anteeksi lyhyt viesti ;P

  #42119
  Gantz
  Member

  Mä oon kattonu ton sarjan läpi ja se on kyl iha ok.

  Se Alucard on kyl mahtava 😀

  #42203
  Fieri
  Member

  Niin on! ;D Näytin eilen kamulle Alucardista kuvan ja se oli ihan täpinöissään. Sen vaate ja kokonaisuus on nini hotpelottava <3 Oletko katsonut/pelannut FInal Fantasy VII: tä Vähän Alucard näyttää yhdessä kohtaa NIIN VINCENT VALENTINELTA! o________O Mut en oo vielkää hoksannu onko se Hellsingin suvun perijä mies vai nainen! Sil on siis naisen ääni mut se näytätä anatomialtaan mieheltä.. o__o””

  #42206
  Shieva
  Member

  Fieri wrote:

  Mut en oo vielkää hoksannu onko se Hellsingin suvun perijä mies vai nainen! Sil on siis naisen ääni mut se näytätä anatomialtaan mieheltä.. o__o””

  Jaa Integraako tarkotat vai? Nainenhan se (jaa mistä lähtien miehen anatomiaan on kuulunu rinnat XDD). Mutta juu, kyllä minäkin häntä aluksi mieheksi luulin…
  Animea en ole vielä päässyt katsomaan, mangaa vasta lukenut (ne kaksi pokkaria mitä nyt on suomeksi julkaistu). Mietinpä tässä vaan, että kannattaako katsoa "originaali" anime vai tämä OVA? Kumpi teidän mielestä on parempi?

  Juu. Ja Alucard rocks.

  #42216
  Inu-Mimi
  Member

  Fieri wrote:

  Mietinpä tässä vaan, että kannattaako katsoa "originaali" anime vai tämä OVA? Kumpi teidän mielestä on parempi?

  JAA. KYLLÄ SE OVA ON WAY TO GO. Olen katkera kun natsiorganisaatio jätettiin kokonaan pois ja korvattiin jollakin violetilla filleripahiksella. Itse en nauttinut alkuperäisestä sarjasta kovinkaan paljoa, kun aloin katsomaan sarjaa osaksi juuri Milleniumin takia (ja olinhan minä nähnyt kuvia siitä kun satuin olemaan neljächannerulla juuri kun OVA IV julkaistiin. grafiikat on nannaa.) Sen lisäksi en pidä tyylistä jolla 2000-luvun alun sarjat tehtiin, juonta muutetiin ratkaisevasti ja Kouta Hiranon alkuperäistyyliä muutettiin aika rajusti (vaikka Janin ja Luken happy corner olikin parissa jaksossa~). Yyh. Mutta onhan alkuperäisessä sarjassa jotain hyvääkin, nimittäin musiikki. Openingissa on jotain mieltä lamauttavaa ja ah, ne original soundtrackit. Shi-kuretto Karuma Serenade RUINSilta, ah. Ja ääninäyttelijät tekivät hyvää työtä.

  #42218
  mimeko
  Participant

  Shieva: itse olen katsonut molemmat sarjat(tai Ovaa en tietenkään kokonaan, sehän on vielä kesken) ja suosittelen kyllä jälkimmäistä, eli Hellsing Ultimate OVAa… ja jos mahdollista, niin englanniksi koska suomijulkaisun tekstitykset ovat… joo.
  Onhan tämä wanha 13 jaksoinen animekin ihan jees viihdettä, muttei valitettavasti yllä Ultimaten tasolle. Lisäksi se seurailee mangan juonta suurinpiirtein Valentinen veljesten ilmestymiseen asti, mutta pomppaa sitten ihan sivupoluille, eli edes Millennium ei sarjassa esiinny kunnolla ja "pääpahiksena" on… alaston liila hyypiö^^; Ääninäyttelijät olivat kuiten miustaakseni varsin kelvollisia ja soundtrack toimii hienosti.
  Ultimate puolestaan seuraa mangan loistavaa juonta^^ myös animaation taso ja toteutus muutenkin on mielestäni korkealaatuisempaa Ultimatessa, mutta toki sen wanhan animenkin voi katsoa jos aikaa on – vaikka ihan uteliaisuudesta, on siinäkin hyvät kohtansa.

  #42222
  Fieri
  Member

  Noku ne on niin pienet ja sil on miehen nenä jaja se polttaa sikarii että näin XD Tai sitten olen vain sokea. En ookkaa viel koklannu OVAaa… Pitäis koklata kun jaksaa :D. Mutta eikö kukaan ole huomannut, Vertakaapa näitä:
  ja Eikös ole ihan samanlaisia? O_O

  #44047
  Niji
  Member

  Alucard on niin nam <3
  Saan hyvällä tavalla kylmiä väreitä.
  AIvan ihanasti tehty sarja. Katsottu kaikki mahdolliset mitä voi. Ja ne DVD:t joita kaupoissa myydään on tullu ostettua(Pieni katkeruus ikärajan nostamisesta kun pitää oottaa pari kuukautta et olisin 18). Grafiikat on aivan uskomattomat. Juoni on hyvä ja se miten hahmot on tehny. Suosittelen sarjaa aivan kaikille. Ja ne musiikit on mestariteoksia. Fiilis nousee kun niitä kuuntelee. <3

  #45654
  susihullu
  Member

  Tarkoitat varmaan Hellsing TV versiota? No jos saan sanoa suoraan niin se oli kyllä niin perseelleen vedetty ettei tosikaan… Juoni kulki vain parin ekan jakson ajan mangan mukana ja lähti sitten pomppimaan muille teille. Ihan rehellisesti sanottuna en edes jaksanut katsoa mokomaa loppuun asti, enkä voi sanoa ihan kokonaan mitä missäkin on tapahtunut…
  Ja piirto tyylikin poikkesi valtavasti Kohta Hiranon omasta puoleensa vetävästä tyylistä todella paljon ja ajoittain animointi on ihan kamalaa verrattuna OVA:n Hyvänä esimerkkinä Luke vs Alucard, joista OVA versio sai oikeasti selkää pitkin kulkemaan kylmiä väreitä… TV versio taas… Noh hyvä ettei nukahtaunut.

  #75640
  Saso
  Member

  Ah, kerrassaan ihana sarja <33 Alucard on kyl mun makuun ku se on vamppyyri, hyvän näkönen ja kaikki siinä on hyvää ;D En voi sanoo ku et kerrassaan huippu!! <33

  #76947
  Fieri
  Member

  Voi juma Anderson on kyllä kova ja OVA 4 X””’DDDDDDD Walterin ja Victorian suunnitelma oli aika pro ja Alucardin valepuku oli pelottava…. hrrh.. Lempihahmoja Integra, Pip Bernadotte ja Alucard <3

  #101451
  Shoe
  Member

  No voi Jeesuksen pieru, enkö ole tännekään kirjoittanut?! Hrmh..

  Olen kyllä miljoonia kertoja ilmaissut mielipiteeni tästä sarjasta, joten onhan tämä vähän turhaa, mutta tylsyyttäni kirjoitan. Silloin, kun Hellsingin ensimmäinen osa tuli suomeksi, rakastuin heti tähän sarjaan. Katsoin kaupassa kantta tyyliin "aika hot tuo tyyppi tossa kannessa, on varmasti päähenkilö tai jotain…"
  Luin heti ensimmäisen osan ja halusin lukea lisää. Saatuani tietää, että sarjaa tulee jokatoinen kk, tuntui siltä, että oikein minun kiusakseni. Monet tuntuvat äimistelleen ensimmäisen osan käsialaa, erityisesti hahmojen neniä, minä en niinkään niistä välittänyt. Minusta ne olivat kieltämättä vähän huvittavat, mutta en jaksanut välittää niistä, sillä tiesin, että käsiala paranee loppua kohden. No, tiesin ja tiesin köhhh..

  Hiranon käs.. ai niin, kyse oli animesta, eksyin aiheesta.
  Siis, OVA ja tämä anime. (Käytän siitä 13-osaisesta animesta pelkkää anime -nimitystä.) OVA jyrää 100-0 animen suhteen, tosin katsoin animen ennen OVAA. Katsoessani animen ensimmäistä jaksoa, ajattelin, että eihän se näin mennyt mangassa. Kuitenkin, mangasta piittaamatta katsoin animen kokonaan. Viimeisessä jaksossa se sukupuolielimetön ukko oli lievästi sanottuna aika shokki. Ja Alucard ei ollut läheskään yhtä komea animessa kuin OVA’ssa. Minusta oli tyhmää OVAA katsottuani se, että animessa ei ollut Milleniumia. Kun olin katsonut OVA’n ensimmäisen jakson ensimmäistä kertaa, ajattelin suurin piirtein näin "nyt tää menee mangan mukaan! Ja Alucard on tosi hyvän näköinen täsä!" jotain tuollaista, kai.

  OVA on kaikinpuolin parempi kuin anime: OVA seuraa mangaa, käsiala ja värimaailma on upeita tässä ja äänet ovat paremmat tai siltä ne kuulostaa, vaikka samoja seiyuita OVA’ssa ja animessa on, mutta silti.

  #101627
  Yasui
  Member

  Hellsingin OVI:ista puheen ollen, joko se 8 jakso on ulkona?

  #101922
  Ninazu
  Participant

  Ei muuten oo… oon ite ehtinnä sitä pari päivää

  #106596
  Southpaw
  Participant

  Juupa, juu… Elikkäs itse katsoin tämän 13-osaisen TV-version ensin, ennen OVA-versiota ja ennen kuin edes pääsin tutustumaan mangaan. Juoni oli silloin kiinnostava ja anime vaikutti hyvältä, joten katsoin loppuun asti ja päätin tarttua joskus mangaversioonkin. Pidin silloin TV-sarjaa hyvänä, koska ei ollut muuta saatavilla. Ainoa miinus TV-sarjalle minun osaltani oli punainen väri, jota oli käytetty ehkä vähän liiankin runsaasti. Esim. taivas oli ensimmäisessä jaksossa punaisella ja samoin kirkon ikkunoista näkyi vain punaista kun Alucard meni kirkkoon ja teki Victoriasta vampyyrin. Se sai aikaan kyllä välillä sellaisen päänsäryn, että tv-sarjan osat tuli katsottua oikein pienissä pätkissä.

  Nyt jälkeenpäin kun olen tutustunut myös mangaan ja OVA-versioon, pidän OVAsta enemmän värimaailmansa vuoksi. Toisaalta taa tykkäsin valtavasti tv-animessa Victorian hiusten väristä ja siitä kuinka hiusten väri sopi hyvin yhteen silmien värin kanssa, joka siis oli vampyyreilla punainen ja ennen vampyyriksi muuttumista se taas oli Victorialla sininen. Kummastakin väriyhdistelmästä tykkäsin. Mutta joo, OVA on juoneltaakin parempi kuin tv-sarja juurikin siksi että se seuraa mangan tapahtumia ja tarina etenee kuten mangassakin. Tosin en väheksy tv-animea siitä syystä että se poikkeaa aiheesta. Ihan kelpo viihdettä sekin, vaikka juonellisesti alkuperäisteoksesta eroaakin.

  Tämän hetkisiä lempihahmoja ovat Bernadette ja Victoria ja ovat btw suosikkiparituksenikin. Jos jaksaisin, kirjoittaisin mahdollisesti ficin aiheesta, mutta kun en jaksa ja pitäisi työstää pari muuta tarinaa novellikilpailua varten. :’D

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 20 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.