Hellsing OVA

Home Forums Anime Animesarjat Hellsing OVA

 • This topic has 4 voices and 3 replies.
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • Author
  Posts
 • #45655
  susihullu
  Member

  Hellsing-mangan on tehnyt Kohta Hirano. Tai Kôta enemmänkin, mutta minusta Kohta on kivempi tapa kirjoittaa se, kun se meinaa niinku sitä suomenkielistä sanaa! Ho, ho, ho.

  Ensimmäinen Hellsing-manga julkaistiin Japanissa vuonna 1998 ja Amerikassa Dark Horsen kustantamana englanniksi käännettynä 2003. Mangaa on tähän mennessä ilmestynyt yhdeksän albumia japaniksi sekä englanniksi ja kymmenettä eli viimeistä albumia odotellaan myös piakkoin japaniksi ilmestyvän. Hellsingiä on virallisesti ilmestynyt myös ainakin ranskaksi, saksaksi, puolaksi, espanjaksi, koreaksi, ruotsiksi ja suomeksi. Studio GONZO teki vuonna 2001 Hellsingistä 13-osaisen animen, vaikka mangan juoni oli tällöin vielä aivan alussa, sitä oli julkaistu silloin vain kolme albumia nääs.

  Nyt on kuitenkin Geneon tekee kuitenkin uutta kokonaan mangaan pohjautuvaa animea, Hellsing Ultimate OVA:aa, jonka ensimmäinen jakso ilmestyi 10.2.2006. Sarja on menossa viidennessä osassaan.

  Mangan juonessa Hellsing on Englannissa toimiva järjestö, jonka tehtävänä on pitää Englanti puhtaana vampyyreistä ja muista epäluonnollisista olennoista. Näinpä he tekevät, kunnes kummalliset Valentinen veljekset hyökkäävät Hellsingin päämajaan ja saavat porukan aivan hämmentymään. Pian Hellsing ja tätä vastaava katolilainen järjestö Iscariot saavat huomata olevansa sodassa julmaa natsijärjestö Millenniumia vastaan, jonka joukot koostuvat epäkuolleista hirviöistä!

  Mielipiteitä sarjasta?

  #45751
  Shoe
  Member

  Jeah. Huippu sarja. On animena hyllyssä ja manganakin löytyy. Olen jo aiemmin sanonut mielipiteeni tästä, mutta sanon sen nytkin. Siis OVA nimenomaan on huippu ja paras ja kaikkea, toisin kuin vertaa TV animeen. En halua loukata TV animen faneja, mutta se on suoraan sanoen syvältä.
  Kuvitus OVAssa on jotain aivan jumalallista. Harvoin oon nähny yhtä hienoo animee. Ja ne kaikki värit.. ♥
  Seiyuut ovat ehkä yksiä parhaimpia mitä tiedän. Kaikki hahmot näyttävät niin eläviltä.

  Siinä oli jtn mielipiteeni poikasta. 🙄

  #46829
  The Vegito
  Member

  Alkuperäinen anime sarjasta on tullut katsottua ja mangana luettua sen verran kun sitä suomeksi on nyt ilmestynyt (englanniksi en viitsinyt sarjaa kerätä kun oli melkoisen kallis). Mutta sitten itse asiaan. OVA on aivan mahtava. Juuri tuollaista verimättöä onkin suomeen jo kaivattu. Itse pidän ainakin OVAsta paljon enemmän kuin TV-animesta. Alucardista on tehty oma psykoottinensadisti upeasti ja animointi on kaunista katseltavaa. Kerrasaan mahtavaa mättöä…

  #47058
  Milja92
  Member

  Todella mahtava sarja, OVA on upeasti toteutettu!
  Se 13 osainen anime tuppaa hieman naurattamaan OVA sarjan rinnalla. ^^’
  Tekstityksessä on välillä hauskoja ilmaisuja mutta kyllä sitä silti on kivempi katella omasta olohuoneesta kuin tietokoneen ruudulta. Ja hienoa että mangaa alettiin suomentaa, ei ole yhtä kallis kuin enkunkielinen. =)

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.