Heroes

Home Forums Sekalaista Tv ja elokuvat Heroes

 • This topic has 7 voices and 8 replies.
Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
 • Author
  Posts
 • #87273
  Aivastus
  Member

  Heroes on yhdysvaltalainen draamaa ja science fictionia sekoittava televisiosarja joukosta ihmisiä, jotka huomaavat olevansa erityisiä sillä he omaavat erilaisia yliluonnollisia kykyjä.
  Suomessa tätä on näkynyt kahden tuotantokauden verran, ja kolmatta kuumeisesti odotetaan (tai ainakin minä odotan).

  Mitäs tykkäättä sarjasta?
  Heroes on ehdottomasti lempisarjani. Tässä sarjassa kuminoituu seikkailu, jännitys, yliluonnollisuus ja draama, joka on sellanen paketti, joka uppoaa meikään ku kuuma veitsi voihin. Juoni on varsin jännittävä, ja jokaisessa jaksossa saa pidätellä henkeään sen jännittävyyden takia.

  Lempihahmo(t)?
  HIRO! Rakastuin häneen jo mainoksen nähdessäni! Ihana japsimies, joka käyttää aseenaan _miekkaa_ <3__<3 Sekä nyky-Hiro että tulevaisuuden Hiro ovat hyviä hahmoja, koska he ovat täysin toistensa vastakohdat.
  Hän on toisaalta niin naiivi ja lapsellinen, mutta toisaalta todella viisas ja elämää nähnyt. Myös lojaalius ystäväänsä Andoa kohtaan on ihana juttu. Harmi, ettei tämä kaveri ole onnistunut rakkausasioissaan (vähän niinku minä)..
  Myös Ando, Mohinder ja ikävä kyllä Sylar ovat varsin hienoja hahmoja.

  #87344
  Kyoka8
  Member

  Ekan tuotantokauden jaksoin katsoa, mutta siihen se jäikin. Periaattessa ihan hyvin tehty ja suunniteltu sarja, mutta kaikin puolin vain niin persoonatonta ja tasapaksua jenkkituotantoa, ettei kiinnostanut enempää. Idea vain oli omasta mielestäni vähän lapsellinen, vaikka onhan sarja hieman vanhemmalle yleisölle suunnattu.

  Aina yhtä suloinen ja energinen Hiro oli hauskaa katseltavaa, mutta ainoastaan sen takia ei jaksanut katsoa eteenpäin. Muut hahmot jäivät melko etäisiksi, eivätkä olleet mitään kovin ihmeellisiä persoonia.

  #89230
  Hant
  Participant

  Myös yksi omista suosikki sarjoistani! Tykkään kaikesta vähän yliluonnollisesta, yms. Ensimmäisen tuotantokauden omistan DVD:nä ja toisenkin olen katsonut, enkä ainakaan vielä ole tähän mennessä kyllästynyt sarjaan. Oikein hyvää viihdettä. 😀

  Lempi hahmoja… Hmm, Peter ja Sylar ovat aika hyviä hahmoja, luultavasti suosikkejani hahmokaartista. Myös Nathan on aika jänskä kun se on samaan aikaan todella asennevammainen poliitikko mutta ei sitten kuitenkaan olekaan niin pöljä.
  Paras kyky on mielestäni varmaan joko Peterillä tai sitten D.L.:llä, Nathanilla, Parkmanilla tai Clairella.

  #94138
  Monninen
  Member

  Heroes on yks mun lempisarjoista!
  Mä jotenki tykkään just tämmösistä Heroesin tyylisistä ohjelmista. Kaikki yliluonnolliset jutut ja scifi hommelit on aina kiinnostanu mua 8D

  Hiro on kyl hauska tyypi 8D Jotenki semmonen ihanan lapsellinen, mut silti vastuuntuntoinen, uskollinen ja silleen.
  Sylarkin on jännä tyyppi. Jotenkin mä en tykkää siitä ja jotenki taas tykkään. Mua on mietityttänyt ihan kauheesti, et miten se voi saada toiden tyypin voimat tappamalla ne?
  Ja sitten kans kun se siinä ekassa tuotanto kaudessa leikkasi tyyppien päälakia irti vaan sillä et se osotteli sormella. Miten se sen oikeen teki? Et mihin random voimaan/kykyyn se hommeli oikeen liittyy?

  #94144
  Miru-Chan
  Member

  Täältä tulee vielä yksi Heroes fani~ ^^
  Tykkään sarjasta ja lempihahmoni on Hiro, se on niin hauska/siisti. x3 Sarja on mieleeni varmaan juuri tuommoisen yliluonnollisuuden vuoksi, ja ihmissuhteet siinä on kiinnostavia. Mitä nyt en oikein innostunut kakkoskauden alusta, päähenkilön muistinmenetystä oli kiinnostavaa seurata noin pari jaksoa, mutta se siitä…
  Tietääkö joku montako kautta USA’ssa on esitetty nykyään?

  #94301
  SlamDunk
  Member

  Monninen wrote:

  Mua on mietityttänyt ihan kauheesti, et miten se voi saada toiden tyypin voimat tappamalla ne?
  Ja sitten kans kun se siinä ekassa tuotanto kaudessa leikkasi tyyppien päälakia irti vaan sillä et se osotteli sormella. Miten se sen oikeen teki? Et mihin random voimaan/kykyyn se hommeli oikeen liittyy?

  Ne kyvythän on joku ihme lohko aivoissa. Sylar aukaisee uhrinsa pään ja ottaa sen lohkon sieltä uhrin aivoista. Näin ainakin muistaisin, että se meni. Sitä ei kuitenkaan taidettu kertoa/näyttää, miten hän liitti lohkot itseensä. Ja eikös hällä ollut aina joku terävä esine, jolla viilsi toisen pään auki. En ole ihan varma menikö se näin, mutta muistaisin niin. Sylarista tulisi aika voittamaton, jos hän saisi Clairen parannuskyvyn.

  Katsoin ekan tuotantokauden ja kakkosesta yli puolet. Ei ihan iskenyt. Sarja oli hieman liian monimutkainen (siis niissä aikaharppauksissa ainkin), kun oli jättänyt pari jaksoa välistä katsomatta. Sitä olisi pitänyt katsoa sen jälkeen enemmän ajatuksella, että pysyisi kärryillä, mutta ei vaan oikein jaksanut.
  Loppujen lopuksi ainakin kakkostuotantokaudella sarja kävi vähän liian tylsäksi. Siinä seurattiin vähän liian monen henkilön elämää ja se ei ollut pitemmän päälle kivaa, kun jaksoja tuli yksi viikossa ja tiettyjen henkilöidenn elämistä tuli pätkiä vaan joka toinen jakso ja ne jäivät usein ärsyttäviin cliffhangereihin.
  Kyvyt eivät olleet mitään kekseliäitä vaan melkein kaikki olivat kliseisiä. Muistan vain yhden kyvyn, joka ei ollut niin kliseinen. Se joku nesteen kiinteäksi muuttaminen ja toisinpäin. Se oli aika jännä. Tai no olihan se Sylarin oma kyky kanssa epäkliseinen, mutta ei sillä tehnyt melkein mitään.
  Hiro oli mullakin se lempihahmo. Jäi mietityttämään, että mitä hänelle kävi sen jälkeen, kun se valesamurai vaimikäseoli petti hänet, kun sai tietää Hiron ja sen naisen yhdessäolosta.

  #94354
  Dents
  Participant

  Vähän, siis ihan vähän oon Heroesia kattonut. Täytyisi hankkia DVD:na, niin voisin alkaa taas tykkäämään.

  Omakin lempihahmoni on Hiro. Hän on hauska tyyppi, ja ainoa, joka ihan kunnolla pitää siitä, että hänellä on supervoimia.

  Mutta, mitkäs kyvyt Sylar on nyt saanut? Huvittaisi tietää.

  #94408
  SlamDunk
  Member

  Siis Sylarhan kuoli vähän aikaa sitten. Se otti niin paljon kykyjä itselleen, ettei hänen kehonsa enää kestänyt. No ei. Juup, ne kyvyt voi katsoa täältä. En ole sitten varma, onko niissä spoilereita, kun en tiedä, montako tuotantokautta Suomessa on tullut ja sivulla ei näkynyt, mitkä kyvyt hän sai minä tuotantokautena. Mutta nykyisillä kyvyillään hän vaikuttaa voittamattomalta.
  Niin siis Sylar pystyikin leikkaamaan ajatuksen voimalla. Siksi näköjään hän sai uhrien päät auki vain sormea liikuttamalla. Ja sillä olikin samanlainen kyky, kuin Peterilla, eli hän oystyi omaksumaan muiden kyvyt. Hänen piti vain tappaa kyvyn omaama henkilö ja kaiketi koskettaa sitä aivolohkoa (vai mikä se nyt olikaan) saadakseen kyvyn.

  #96228
  Aivastus
  Member

  SlamDunk wrote:

  Hiro oli mullakin se lempihahmo. Jäi mietityttämään, että mitä hänelle kävi sen jälkeen, kun se valesamurai vaimikäseoli petti hänet, kun sai tietää Hiron ja sen naisen yhdessäolosta.

  Hirohan telkes sen valesamurain hautaan arkun sisään. Oliko vielä peräti äitisä hauta, johon se sen vei? Ku muistan vaan sen, että Adam jäi arkun sisään maan alle.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.