Hienoimmat kannet

Home Forums Manga Suosikkiäänestykset ja kyselyt Hienoimmat kannet

 • This topic has 33 voices and 37 replies.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 38 total)
 • Author
  Posts
 • #42157
  Devilman
  Member

  Eiköhän otsikostakin jo selviä. Minkä mangan kannet ovat mielestäsi upeimmat? Entä mikä tietty kansi on erityisesti mieleesi? Omia suosikkejani ovat esim. Tenjho Tengen ja Berserkin kannet.
  Tenjho Tenge 13: http://static4.animepaper.net/upload/thumbs/scans/Tenjou-Tenge/%5Blarge%5D%5BAnimePaper%5Dscans_Tenjou-Tenge_madaboutmad_19799.jpg
  Oh!great ei muunlaisia kansia teekään kuin hienoja, ja vaikkei tämä olekaan kaikkein upein TT:n kansista, ei parempaa oikein tahtonut löytyä. Tsemppaan sitten perusteluissa jos ja kun joskus postailen lisää suosikkikansiani.
  Berserk 18: http://www.coverbrowser.com/image/bestselling-comics-2007/55-1.jpg
  Berserkin kannet ovat aina silkkaa taidetta, mutta tämä kuva ihan huokuu sarjan toiminta/fantasia-sekoitusta ja raivokasta voimaa.

  #42160
  Allen
  Member

  Hieno idea ^^ lisäisin vielä että mielellään perustelut ois kivoja että miksi ne kannet on hienoja.

  DN osa 8: http://www.deathproject.com/img/capas/8.g.jpg
  -Punainen on mukava väri, ja kannessa myös kaikkien rakastama (?) Mello. Toli ja vaattet on nätit, ja toi "pyhimys" taustalla on mielettömän cool.

  OP osa 45: http://www.anime-manga-toy-world.com/ma … hoto01.jpg
  Juuh sori, kuva on pieni ja epätarkka. mutta: Tässä kannessa on oikeesti fiilistä. Kyseisessä osassa sattuu muutenkin olemaan ne pari suosikkichapua. Garp ja luffy kivasti etualalla ja takana sitten muita kiinnostavia hahmoja. tyylikkäästi vastakkain. Hieno kansi, vaikka kuva nyt onkin mahdottoman pieni.

  #42170
  Nanakin
  Member

  Varmaan OP 37: Herra Tom. Se on aikas hieno ja niin on 39: Sieppaustaistelukin. Linkkejä en laita, sillä ne löytyy Sangatsun sivuiltakin. Blah, tulipa lyhyt viesti. Nyt harmittaa.

  #42448
  Sun Summer
  Member

  Vaikea sanoa, mutta itse pidin Death Note seitsemännen osan kansista: http://culture.froggytest.com/modules/x … note_7.jpg
  Beessi tausta on minun mieleeni ja tuo risti tuolla takana. Kaikki kansissa vain sulautuu yhteen täydellisesti. Sitten kansille antaa hieman erikoisuutta se, että L on väärinpäin.
  Myös Yotsuba mangojen kannet ovat mageat. Ne kiiltävät jotenkin hauskasti ja ovat todella kivan näköiset. (Joka puolelta katsottuna) Myös Yotsuba logo on jänskä. Muutenkin Kiyohiko Azuman piirosjäki on mieleeni ja Yotsuba sarjana ja hahmona on loistava.
  http://culture.froggytest.com/modules/x … otsuba.jpg
  (Ehkä hellyyttävimmät Yotsuba kannet ikinä… ^^)

  #42449
  Milzukka
  Member

  Minä tykkään Death Noten 5 kansista,kannen värit ovat hienoja,sekä asetelma.Sitten tyksin Rozen Maiden:ien kansista(en lue sarjaa,mutta olen nähnyt kansia…) Ne ovat hienoja,tykkään vaatteista ja hiuksista.

  #42501
  ringo_96
  Member

  Kiva idea tehdä tälläinen : )
  No, Inuyashan pokkari vol 9 on jäänyt kummittelemaan minun mielessäni, ei siis pahalla tavalla. Se vaan on niin rauhallinen, ja pidän siitä kun Inuyasha on alempana ihmisen muodossa ^^ Koko kuva on vaan minun mieleeni : D
  Kuva: http://www.coverbrowser.com/image/bestselling-comics-2006/3401-1.jpg

  #42748
  Spark
  Member

  http://lumana.files.wordpress.com/2007/ … vol-02.jpg

  Chrono Crusade-mangan toinen osa. Värit saavat aika jännän tunnelman kanteen.

  #43106
  Inu-Mimi
  Member

  Doujinsheja ei lasketa? Mmmmh.
  Rozen Maidenin kuudennen volan kansi on kaunis, vaikka en tokyopopin painoksesta niin välitäkään. Värisävyt ovat pehmeitä ja shinkun hiukset lainehtivat takakannen puolellekin. Enkä osaa piirtää sormia omfg. Jään aina tuijottamaan niitä. Sen lisäksi pidän enemmän mangan Kirakishousta, niin vaaleanpunaista animen kerman valkoiseen verrattuna. Joo antaahan se väärän kuvan koko hahmosta koska Kira on muuten sellainen nukkeja syövä #1 yandere

  #43114
  mimeko
  Participant

  Tuosta Rozen Maidenin kannesta minäkin pidän, vaikka se onkin ällöpinkki!

  …Mutta Henkilökohtaiseksi suosikikseni taitavat silti kiilata MPD Psychon kannet. Erityisesti 1. ja 2. sekä 5.-12. pokkarin kannet. Kuten huomaa, kansitaide on siis varsin onnistunutta ja ehdottomasti persoonallista koko sarjan ajan. En lähde linkittämään kansia, koska täällä kuitenkin liikkuu niitä nuorempiakin käyttäjiä, jopa alle 13 vuotiaita, ja nuo kannet eivät kyllä ole suositeltavaa ihailtavaa ihan pienimmille. Jos kuitenkin kiinnostus heräsi niin 7. pokkariin asti fantasiapelien sivut on hyösylliset ja muita ihaillessa mm. google on kaveri…

  #43181
  Candy Kitty
  Member

  Full moon seiskan kansista pidän ehkä eniten.

  http://www.coverbrowser.com/image/bests … /706-1.jpg

  tai sitten ykkösen tai viitosen:

  http://www.egmontshop.fi/WebRoot/egmont … _kansi.jpg

  http://www.egmontshop.fi/WebRoot/egmont … 08_lr.jpeg

  Arina Tanemura osaa piirtää tosi hyvin 🙂 Muita suosikkejani ovat Yotsuban, Death Noten ja Nanan kannet.

  #43429
  Rock Neko
  Member

  Death Noten ja Sugar Sugar Runen kannet ovat kivoja. Myös Full Moonin kakkososan kansi ihana, miulle se Mitsukin mekko! Ja Kingdom Heartsinkin kannet ovat värikkäitä.

  #47389
  Shoe
  Member

  Hellsingin ja Trinity Bloodin kannet ovat hienoimmat. Kyllä Fushiyuun kannetki on kivoja.

  #47402
  Neko5
  Member

  Bizenghastissa on aina todella hienot kannet varsinkin tämä on ihana.
  http://www.kingscomics.com.au/catalog/i … mg7916.jpg

  ja toinen on Oh! My goddeseissa, niissäkin on ihanat kannet ainakin tämä
  http://www.egmontshop.fi/WebRoot/egmont … 307_lr.jpg

  #47522
  Kuroii
  Member

  Tokyo mew mew:ien on kivoja. ja sitten sugar sugar runen 8. kirjan kansi http://www.randomhouse.com/images/dyn/c … xwidth=170

  #57001
  Valkoinenhai
  Member

  Itse olen tykästynyt moniin pokkareiden kansiin, mutta sanotaan nyt vaikka top vitonen (sekalaisessa järjestyksessä, sillä parasta on niiiin vaikeaa päättää):

  Neon Genesis Evangelionin kannet. Yksinkertaisesti rakastan niiden synkkyyttä uhkuvaa hiljaista voimaa. Kuvassa on vain yksi suosikeistani, ainakin kaikki Yoshiyuki Sadamoton piirrokset ovat tosi kauniita.

  Nanan kannet. Erittäin kauniita ja taiteellisia, katse jää vaeltamaan niissä pitkään. Pidän erikoisista kuvakulmista, kauniista värisävyistä sekä hahmojen huolettomasta elämästä niissä.

  Arina Tanemuran sarjojen kannet. Eteenkin Time Stranger Kyokon vol. kolmosen kansi on tosi kivaa katseltavaa. Niin paljon kauniita hahmoja ja yksityiskohtia. Kuva on aika pikkuinen, mutta zoomatkaa toki.

  Chobits vol. 6 kannet. Syötävänsuloinen hahmo, ihana vaaleanpunainen tausta, super suloiset yksityiskohdat… Need I say more?

  Fruits Basketin jenkkiversiot ovat yksinkertaisuudessaan myös mieleeni.
  Tämä tässä, ehkä myöhemmin lisää.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 38 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.