Higashi no Eden (Eden of the East)

Home Forums Anime Animesarjat Higashi no Eden (Eden of the East)

 • This topic has 1 voice and 1 reply.
Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • Author
  Posts
 • #117920
  Sakata-Kun
  Member


  Higashi no Eden
  Marraskuun 22 päinänä 2010 kymmenen ohjusta iskee Japaniin. Tämä ennennäkemätön, myöhemmin "Careless Monday" nimellä tunnettu, terroristi-isku ei johda kenenkään kuolemaan ja pian se on unohdettu lähes täysin. Sitten, 3 kuukautta myöhemmin… Saki Morimi, nuori nainen, on valmistumismatkalla Yhdysvalloissa, mutta juuri kun hän on valkoisen talon edessä, hän joutuu vaikeuksiin ja vain yhden samanmaalaisen miehen odottamaton toiminta pelastaa hänet. Kuitenkin, tämä mies, joka esittelee itsensä Akira Takizawaksi, on täysi arvoitus. Hän näyttää menettäneen hänen muistonsa ja on ilkosen alasti, lukuun ottamatta asetta hänellä toisessa kädessä, ja matkapuhelinta toisessa. Puhelin, joka on ladattu 8 200 000 000 jenin digitaalisella käteisellä.

  Käsikirjoittaja: Kenji Kamiyama
  Ohjaaja: Kenji Kamiyama
  Studio: Production I.G
  Genre:Toiminta, Komedia, Mysteeri, Drama, Sci-fi, Romanssi, Josei
  Jaksoja: 11 + Eden of the East the Movie I: The King of Eden + Eden of the East the Movie II: Paradise Lost

  Lisätietoja: http://myanimelist.net/anime/5630/Higashi_no_Eden

  Eli keskustelua, mielipiteitä, kysymyksiä jne. koskien sarjaa.

  #117921
  Sakata-Kun
  Member

  Nythän on yli vuosi kun itse katsoin tämän sarjan. Sarja tuli katsottua parissa päivässä ja se oli todella koukuttava. Minkään jakson jälkeen ei voinut vain lopettaa, vaan oli oikeasti pakko saada tietää, mitä seuraavaksi tapahtui. Juoni oli siis todella mahtava ja koukuttava. Viimeksi samanlaiset fiilikset aiheuttanut Death Note ja jostain kumman syystä sain paljon Death Note -viboja sarjaa katsoessa. No ideas why.

  Elokuvatkin tuli sitten katsottua, kun ne ilmestyivät. Kuukausien välien takia molemmista elokuvista tuli menettettyä jonkun verran, kun ei muistanut mitä oli tapahtunut viimeksi. Eli pitäisi varmaan joskus katsoa uudestaan, kun on aikaa. Paradise lostin Op oli todella hieno visuaalisesti ja muutenkin. Se pelkkä Op tuli katsottua monta kertaa uudestaan elokuvankin jälkeen.

  Itse sarjan loppu oli ehkä pieni pettymys. Sarjan alku ja tarinan kulku asetti aika suuret odotukset, joten olisi ehkä toivonut jotain mahtavampaa, mutta se olisi ollut varmaan aikalailla mahdotonta. En sano, ettei tuo loppu olisi huono, mutta sarjan alku ja tarinan kulku vain saivat odotukset kohoamaan mahdottomiin lukemiin.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.