High School Musical Manga

Home Forums Manga Mangasarjat High School Musical Manga

 • This topic has 18 voices and 23 replies.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 24 total)
 • Author
  Posts
 • #89482
  Jimmy
  Member

  Totta se on, katsokaa vaikka;

  http://www.mangaupdates.com/series.html?id=40086

  En tiedä, mitä sanoisin. Siis miten musikaalista saa mangan? Rupeaako ne kirjan sivut laulamaan, vai? 🙄 Minä myönnän, tyykäsin muutamasta laulusta, mutta vihasin elokuvia. Mutta koska Zac ja Vanessa eivät oikeasti laula näitä lauluja, sallin sen itselleni. Mutta manga?
  Mutta ainakaan piirrustustyyli ei ole niin huono kuin voisi olla. Jätän lukemisen kuitenkin suosiolla väliin.

  Mitä mieltä te olette? Jos suomennetaan, ostatteko? Ajotteko lukea? Jos näin, miksi?

  #89507
  Lejo
  Participant

  #89526
  Kuroii
  Member

  YÖÖGGHHH, inhoon HSM:ää joten en kehtaa edes lukea. : D

  Ja miksihän se tyybbi on tehnyt juuri tuosta KAMALASTA elokuvasta…? Yöksyöks. *juoksee karkuun~*

  #89574
  Dents
  Participant

  Eii……..*maa murtuu ja Dents putoaa kanjoniin" Miten ne voivat vääntää tälläisestä kakkanyytistä mangan?

  #90392
  Eewyi
  Member

  Itse kyllä tykkään HSM:stä [en ole siis mikään fani, mutta leffoissa ei ole mitään vikaa.]
  Mutta siis mangaa MUSIKAALISTA? Joo, menee kyllä vähän yli..
  Tosin pahmille HSM-faneille tämä saattaa olla ihan kelpo kamaa.
  Mutta ovat kyllä oudon aiheen valinneet..O__o

  #90395
  mimeko
  Participant

  En todellakaan pidä elokuvista, enemmän tai vähemmän pohjanoteeraus ja olen äärimmäisen ennakkoluuloinen myös mangan suhteen, niin epäluuloinen etten todellakaan aio sitä vahingoissakaan lukea. En kuitenkaan ole mitenkään hirveän yllättynyt. Asetelma toimii aivan hyvin shoujo mangassa, aihepiirit ja hahmot ovat shoujolle varsin tyypillisiä, piirostyyli vaikuttaa sopivan yksinkertaiselta, tyypilliseltä ja mitäänsanomattomalta jotta se ei tämän tyylisistä pitäviä häiritse. Ja miksi on niin mahdoton idea tehdä musikaalista mangaa? En tiedä tämän toteutuksesta, mutta on aivan mahdollista vain yksinkertaisesti ottaa juoni&hahmot ja muuntaa laulut repliikeiksi: vaikka alkuperäisteos olisi musikaali, ei se vielä määritä sarjakuvan tyyliä. Ja vaikka "juoni" olisikin vähän kyseenalainen, niin niinhän se shoujosarjoissa lähes aina on.

  High School Musicalia monet tuntuvat halveksivan, mutta sillä on myös fanikantansa ja näiden fanien keskuudessa mangakin varmasti myy, ainakin vähän. En ole kiinnostunut, en pidä ideasta, en pidä High School Musicalista, en pidä shoujosta ja näin pois päin, lista jatkuu ja jatkuu, mutta aivan ymmärrettävä rahastuskeino tämä on.

  #90867
  Alice19
  Member

  MITÄH…??? Siis manga??!! Miten musikaalista voi tehdä mangan..? Itse en ainakaan tule lukeneeksi, kun elokuvatkin olivat sen verran surkeita.

  #90896
  Fieri
  Member

  HÄÄH????????????? NEVER EVER HYI SANONKO MITÄ….. Himmeetä….. Koomista.. UORGH..

  #90904
  Dark_ice
  Member

  Samaa mieltä Alice19:n kanssa. Miten ne muka aikoo tehdä musikaalista mangan?! O____________o
  Hyi, en tule lukeneeksi vaikka pakotettaisiin….. -______o UGhh…vai että sellaista.

  #92911
  YaoiCrazy666
  Member

  EIIIIII!!!!! EI!! EI!!! Minä en IKINÄ lukis mitään tolasta *****!!! Ne mennee pilamaan hienon taidelajin tollasella ******! T__T Hitler on tuohon verrattuna mummi pappa.

  Olen pahoillani kielen käytöstäni, mutta…TÄMÄ ON JO LIIKAA!

  #92922
  mimeko
  Participant

  YaoiCrazy666 wrote:

  — Ne mennee pilamaan hienon taidelajin tollasella ******! —

  Mikä lienee tämä pilattava hieno taiteenlaji? Teinimoska genrenä, manga vaiko musikaalit? Jos jaksaa avata silmänsä ja katsoa ympärilleen, huomaa kyllä, että kaikista näistä, erityisesti mangasta, löytyy jo valmiiksi vaikka minkälaista sontaa ja ala-arvoisen heikkotasoista materiaalia jos sisällä asustaa edes pienoinen kriittikko eikä periaatteesta ihQuta kaikkea mikä tulee japanista tai missä on sana japani tai tokyo.

  Rasittavaa ylireagointia muutenkin: Juu, vihataan kaikki kollektiivisesti High School Musicalia, hieno juttu, mutta vaikka tämä, kuten alkuperäisteoskaan ei minua pätkääkään kiinnosta, en usko sen olevan mainittavasti näitä B-luokan Shoujo manga sarjoja taikka pseudomangaa huonompi. Huono, mutta surkeaa mangaa on paljon muutakin, kiljutteko tuskasta kuullessanne muidenkin oletettavasti huonojen sarjojen nimiä?

  #93200
  Kyubi
  Member

  NOOOOOOOOOO!!!!! MITEN NE PYSTYVÄT TUOSTA SONTATEKELEESTÄ VÄÄNTÄMÄÄN MANGAA??? EI TULIS MIELEENKÄÄN LUKEA!! 👿

  #93219
  Whistle
  Member

  Someone wrote:

  Miten musikaalista voi saada mangan?

  Eikö se ollut niin, että manga on siksi niin ihanaa ja kivaa ja muutenki ihq koska sitä pystyi tehdä mistä vain ja aiheet olivat monipuolisia? Yhtä hyvin voisi kysyä, miten esim. kokkauksesta saa mangan? Eihän niitä aineksia maista tai haista ja lopullinenkin ateria jää vain kauniiksi kuvaksi. Vie kokkaukselta kivasti pohjan.

  Onhan niitä musiikkimangoja monia muitakin for Pete´s sake. Ja eihän High School ole kuitenkaan 24/7 laulamista, keskittyyhään elokuvat myös -ah niin ihanaan- lukioelämään, ja tunteisiin ja kaikkeen muuhunkin mitä nähdään tavallisessa sohjomangassa koko ajan. Muissa musiikkimangoissa laulu vaan on osa tarinaa ja muihin osa-aiheisiin keskitytään enemmän. En muista kenenkään ruikuttaneen sitä, miten Fullmoonissa Mitsuki lauloi eikä sivut alkaneet lurittaa aarioita.

  Ja vaikka täällä suurin osa HSM:ää varmaan dissaakin, niin ei niistä elokuvista ihan syyttä oteta Limited edition-painoksia, HSM-kamaa myydä joka kaupassa ties minä penaaleina ja alusvaatteina, eikä siitä varmaan todellakaan syyttä ole tehty kahta jatko-osaa. HSM myy, se valtaa jokaisen aihealueen hiljalleen. Miksei siis sarjakuviakin?

  Tämänkin mangan dissaus perustuu tasan tarkkaan siihen, että otsikossa on NE kolme sanaa. High, school ja musical. Mut hei, kyllä minäkin tiedän muutaman mangaharrastajan jotka mielellään kattelevat HSM:iä. Ehkä tämä onkin suunnattu niille.

  En varmaan ostaisi tai mitään, mutta lukeehan monet netistä muutakin roskaa, miksei siis tätäkin?
  Don´t know, ehkä tässä on jopa jotain tehty paremminkin.

  #93253
  Dents
  Participant

  Niin….tosin High School on minun mielestäni huono, joten en luultavasti mangasta opi pitämään. Mutta kuitenkin, jos jengi tykkää, lukekoon vaan.

  #93311
  Sen-san
  Participant

  High school musicalista manga? Aika järkyttävää.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 24 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.