Highschool of the Dead

Home Forums Manga Mangasarjat Highschool of the Dead

 • This topic has 2 voices and 1 reply.
Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • Author
  Posts
 • #110508
  Devilman
  Member

  ZOMBEJA JA TISSEJÄ!

  Highschool of the Dead on tällä haavaa kuuden kirjan mittainen toimintamanga, jossa kuvataan zombi-invaasiota ja sen aiheuttamassa kaaoksessa selviytymistaistelua käyvästä pienestä joukosta lukiolaisia. Tarina alkaa, kun yksi "niistä", kuten zombeja sarjassa kutsutaan, pyrkii päähenkilö Takashi Komuron koulun portista sisään. Epidemia leviää kouluun, kun yhtä opettajista purraan ja tästä tulee yksi "niistä". Tartunta leviää nopeasti ja koulussa syntyy hallitsematon paniikki, jossa edes lupauksilla ikuisesta ystävyydestä ei välttämättä tee mitään.

  Takashi ja hänen ystävänsä Rei Miyamoto ja Hisashi Igou onnistuvat pakenemaan tungoksesta koulun katolle, mutta Hisashia purraan ja tämä muuttuu pian eläväksi kuolleeksi. Takashi joutuu tappamaan Hisashin, mikä murtaa Rein sydämen. Tämän traumaattisen kokemuksen jälkeen Takashi ja Rei törmäävät muihin ulos koulun alueelta pyrkiviin, joihin lukeutuvat kendojoukkueen puheenjohtaja, Saeko Busujima, vaikutusvaltaisen poliitikon tytär Saya Takagi, asehullu nörtti Koota Hirano ja tyhjäpäinen koulun terveydenhoitaja, Shizuka Marikawa. Koulun alueelta päästyään porukka ottaa tavoitteekseen löytää turvapaikan ja löytää Rein poliisi-isä. Yhteenotoilta "niiden" ja toisten elävien kanssa ei vältytä, eikä myöskään hillittömältä gorelta ja keinuvilta kannuilta.

  Sarjan juoni on kuin mistä tahansa kaavamaisesta zombileffasta, vaikkakin zombit ovat harvinainen aihe mangassa. Reippaan väkivallan ja reippaan fanipalvelun yhdistelmä on erikoinen veto ja sinänsä sopisi paremmin jos olisi vain toista kerrallaan eikä molempia yhtä aikaa. Ristiriitaiset on tunnelmat, kun ei oikein tiedä, pitäisikö kohtauksen kiihottaa vai ällöttää. Joka tapauksessa HOTD on hauskaa, aivot narikkaan -viihdettä upealla taiteella (ja animessa upealla Madhousen laatuanimaatiolla). Tähän mätön ja ecchin ystävien on pakko tutustua!

  #110512
  Jugger
  Member

  Eks tämä juuri äskettäin lisensöity et enlannin kielellä olis tulossa. Animekin pyörii parhaillaan ja on Madhouse tekemä(Death note, helsing ove jne)

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.