Hitti vai huti?

Home Forums Manga Suosikkiäänestykset ja kyselyt Hitti vai huti?

 • This topic has 45 voices and 89 replies.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 90 total)
 • Author
  Posts
 • #40686
  Sun Summer
  Member

  Tällainen mukava (kenties) hitti vai huti topicci. Elikkä, tämän idea on seuraavallainen:
  Täällä on tarkoitus kertoa, että onko edellisen kirjoittajan manga hitti vai huti. Ja sen jälkeen laittaa seuraava manga.
  Esim. näin:

  Kirjoittaja yksi: Manga A
  Kirjoittaja kaksi: Hitti, koska tarina on kaunis ja myös piirosjälki.
  Seuraava: Manga B
  Kirjoittaja kolme: Huti, koska piirosjälki on surkea ja henkilöhahmot mauttomia.
  Next: Manga C

  Ja saa laittaa myös mangoja joita ei olla suomennettu, mutta jos näyttää siltä ettei kukaan tiedä kyseistä mangaa, niin olisi kiva, jos mangan vaihtaisi johonkin tutumpaan mangaan, joka olisi helpompi arvostella.

  Kai ymmärsitte ja MUISTAKAA PERUSTELUT!

  Ensimmäinen manga on, vaikka Fruits Basket.

  #40690
  Ikutta
  Member

  Fruits Basket on hitti, koska se on kauniisti piiretty ja vaikutti hupaisalta ekaa osaa ajatellen. Animenakin se on huippis! 😉

  Mutta onko Naruto hitti vai huti?

  #40693
  Kyoka8
  Member

  Riippuu vähän miltä kannalta asiaa katsoo. Sarja on todella hyvin kaupallisesti menestynyt, ja siitä on tehty pelejä ja ties mitä. Itse en kyseisestä sarjasta enää mitenkään erityisesti perusta. Menestyksen takia minun täytyy sanoa, että hitti

  Seuraavalle Rozen Maiden

  #40710
  Inu-Mimi
  Member

  Hitti. Hahmot ovat hyvin suunniteltuja, piirrosjälki on jumalaista ja sarja on rakennettu surullisen idean pohjalta mutta siinä on sekä huumoria että vakavampaa puolta – "Meidät on luotu taistelemaan loppuun asti". Ja suosittuhan se on.

  Seuraavaksi vaikka Lucky Star. Kiva nähdä millainen mielipide tulee.

  #40713
  mimeko
  Participant

  underground hitti ; ) Hyvää, mutta kuivaa huumoria joka ei kaupallisesti ajatellen ehkä ole paras idea toisinkuin vaikka perinteiset shounen mätöt, mutta joka kuitenkin iskee joihinkin lukijoihin/katsojiin paikoitellen yotsuba-maisella herttaisuudellaan, ja juuri sillä, ettei se koeta olla mitään sen suurempaa kuin on. Tietysti annamme aina plussaa "loppu lisistä" (lucky channel, akira).

  Mugen no Juunin (Blade of the Immortal)

  //sääli, varsin tunnettu, hyvä ja suosittukin manga on nimittäin kyseessä. suomijulkaisujenlukioita pelkästään?

  no ihan sama, laitetaan sitten vaikka Hellsing…

  #41068
  Nanakin
  Member

  Anteeks vaan offtopic, mutta tosta en ainakaan minä oo kuullut mitään, eikä kauhean moni mukaan päätellen vastauksien määrästä. (tai sitten oon erehtynyt pahemman kerran) Jos antasit jonkun muun mangan?

  #41070
  Devilman
  Member

  Hittihän se Hellsing on. Laitetaan nyt syiksi vaikka loistavat hahmot, mielettömät taistelut ja hyvässä mielessä runsas väkivalta. Niin ja Blade of the Immortalista tuli mieleen, että vaikken olekaan sitä juuri lukenut (aikomuksena on, vaikuttaa sarjalta, jota ei voi ohittaa), niin sen verran paljon olen siitä hyvää kuullut, että varmaankin sekin olisi hitti.

  Seuraavalle sitten Yotsuba&!

  #41220
  Seyra
  Member

  Yotsuba&! on hitti. Hyvää huumoria joka on oivaltavaa. Piirustusjälki sopii sarjaan ja hahmot ovat kiinnostavia.

  Seuraavaksi Nana.

  #41224
  Sun Summer
  Member

  mimeko wrote:

  //sääli, varsin tunnettu, hyvä ja suosittukin manga on nimittäin kyseessä. suomijulkaisujenlukioita pelkästään?

  Saa laittaa myös mangoja joita ei olla suomennettu, mutta jos näyttää siltä ettei kukaan tiedä kyseistä mangaa, niin olisi kiva, jos mangan vaihtaisi johonkin tutumpaan mangaan, joka olisi helpompi arvostella.

  Nana on hitti selvästi. Kaunis tarina ja kiinostava. Ei ehkä ole ihan minun lempisarjojani, mutta yksi niistä, jota olen ajatellut ostaa ainakin kolmen osan ostamisen jälkeen. Piirustusjälki sopuisaa ja henkilöt hienoja. Pidän!

  Seuraavaksi vaikka Full Moon o sagashite.

  #41228
  mimeko
  Participant

  Huti. Varsin pieni kohderyhmä oikeastaan, kaikki kun eivät pahimman luokan HC shoujo söpöilystä innostu. piirtäjänä tanemura on jo lähes legenda, mutta varsin heikon juonenkuljetus taidon ja paikoitellen persoonattomien hahmojen vuoksi ei sarjakuva ole hittiainesta. (…ja hattivatit, kyllä se oikeasti on yllättävän hitti, mutta noin olisin perustellut ENNEN kuin siitä tuli niinkin iso hitti…)

  Claymore

  #41232
  Inu-Mimi
  Member

  Hitti. Jatkuu jo seitsemättä vuotta Japanissa, eikä tasossa näy suurta laskua. Tyyli on omaperäinen, paljon realistisemmin tehty kuin suurin osa mangoista. Tummasävytteinen ja tarpeeksi väkivaltainen minun makuuni. Hyvin piirretyt (ja animoidut) taistelukohtaukset. Niille joita tuo toimintapuoli ei niin kiinnosta sarja saattaa käydä tylsäksi. Hitti kuitenkin.

  Seuraava – Time Stranger Kyoko.

  //edit: editoin pyynnöstä tunnetumpaan mangaan. olihan ouranista jo yksi ketjukin animepuolella, mutta okei.

  #41431
  Michiru
  Member

  Huti. Vaikka arinalla onkin kaunis tyyli, siitä huolimatta kaikki hahmot ovat saman näköisiä. Juoni on melko kliseinen panukakku, huumori oli varsin kuivaa ja loppu erityisesti on kiirehdityn oloinen (niin kun vissiin olikin).

  seuraava: Tactics

  *huoh* koska kukaan ei tiedä tacticsia niin sanotaan nyt sitten joku toinen.

  Grimms Manga

  #41918
  mangaka
  Member

  uuu.. Hitti!
  koska..
  hahmot ovat mielestäni hienosti piirrettyjä.. omalaatuinen idea sikäli että näitä Grimmin satuja mangamuodossa..<3

  Next —> Death Note: Hitti vaiko Huti?

  #41920
  Shieva
  Member

  Hitti. Juoni aivan mahtava, hahmot erittäin mielenkiintoisia ja piirtojälkikin hivelee silmää. Myös sarjan suosio puhuu puolestaan: anime, kolme live action elokuvaa, mahdollisesti myös amerikkalaisilta… Ehdottomasti hitti!

  Seuraavalle D.Gray-man.

  #41957
  Allen
  Member

  Ähh 😀 mua ei saa päästää arvostelemaan DGM:ää, kun en osaa muuta kuin kehua sitä.. No oma mielipide on Hitti. Yksi lempisarjoista juu, ja jotenkin se vaan iskee muhun.. Kuten sanoin: mua ei saa ikinä saa päästää arvostelemaan DGM:ää..

  Seuraava: Fairy tail

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 90 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.