HOPEANUOLI-manga alkaa keväällä/kesällä 2010

Home Forums Manga Mangasarjat HOPEANUOLI-manga alkaa keväällä/kesällä 2010

 • This topic has 54 voices and 119 replies.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 120 total)
 • Author
  Posts
 • #98704

  Megalomaanisen kaunis ja hehkeä Punainen jättiläinen juhlistaa viisivuotissynttäreitään julkaisemalla kauan odotetun ja hehkutetun Hopeanuoli-mangan! Nyt loppui spekulointi! 🙂

  Esittelyä:

  HOPEANUOLI

  Gin on hopeanharmaa, tiikeriraitainen Akita-koira, ja koska se syntyi tiikeriraitaisena, sitä odottaa ennalta määrätty kohtalo; tulla karhukoiraksi. Ginin isä, Riki, on kylänsä paras karhukoira, mutta kun se häviää taistelun hirvittävää Akakabuto-karhua vastaan, Gin saa karhusta elinikäisen vihollisen. Ginin ollessa vain kuukauden ikäinen, alkaa sen kova koulutus isänsä veroiseksi karhukoiraksi.

  Suositushinta: 5,90 € (sis. alv 8 %)

  Genre: toiminta/draama

  Ikäsuositus: 13+

  Osia: 18

  Värit: kansi 4/0, sisus mv

  Koko: 115 x 175 mm

  Sarja alkaa: kevät/kesä 2010

  Ilmestymistahti: 1/kk

  Kääntäjä: Juha Mylläri

  Erityiskiitokset Helena Lipposelle ja Antti Valkamalle, joiden tuki ja apu on ollut edellytyksenä sarjan oikeuksien saamiselle Suomeen.

  #98708
  Devilman
  Member

  No tätä ei osannut arvata, kun koneen jotain tunti sitten avasin. Aivan sanattomana onnesta ollaan ja odotetaan innolla. Koskahan viimeksi olenkaan näin innoissani ollut jonkin sarjan julkistamisesta…

  Tätä on saanut odottaa, mutta odotus kannatti, ja eihän se tämmöisen vanhan sarjan saanti varmaan niin helppoa olekaan. Legendaarinen klassikko ja sitä saa kerran kuussa alle kuudella eurolla, Punikselle ei taida mikään olla mahdotonta (noin niin kuin mangan julkaisemisen alalla, siis). Ja laatukäännöskin on taattu, Myllärin nimihän noissa esittelytiedoissa vilahti.

  Tylsänoloinen maanantai piristyi selvästi tämän tiedon myötä, eli kiitokset vaan Punikselle ja muille, jotka tekivät tämän kulttuuriteon mahdolliseksi!

  #98712
  Padonis
  Participant

  Loistavaa!! tätä on odotettu, ehdottomasti aion ostaa, joskus oon jopanu lähettäny pyyntö viestin että suomentakaa tää. Ginga nagareboshi gin on loistava sarja, Way to go Punis!

  #98723
  Lisko
  Member

  JEEEEAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHH !!! Tätä on odotettu ja toivotu pitkään. Sarjan piirtojälki on todella kaunista, ja sarja itsessään on klassikko. Voisin sanoa että jakaa Dragon Ballin kanssa ykkös sijan legendaarisimmissa sarjoissa =D Olinkin nyt ollut aikeissa ostaa Hopeanuolta japanin kielisenä mutta ei täydy enään. Sarjaan olen animen pohjalta tutustunut enemmän mutta olen lukenut 25 lukua mitkä löytyy netistä OM:ltä. Ostan 100% varmasti !

  Devilman wrote:

  Tylsänoloinen maanantai piristyi selvästi tämän tiedon myötä, eli kiitokset vaan Punikselle ja muille, jotka tekivät tämän kulttuuriteon mahdolliseksi!

  Samaa minultakin =D

  #98726
  Sun Summer
  Member

  Wow, tuli kyllä täysin yllärinä minulle, mutta ehdottomasti positiivisena sellaisena! Ehdottomasti aidon ostaa ja tämä tulee minulle myös nyt täysin uutena kokemuksena sillä minulla ei ole vielä mitään ennakkokäsitystä sarjasta mitä nyt tiedän, että koirista kertoo. Onhan tämä myös tietynlainen klassikko ja monien fanien harras toive, joten pojot Punikselle. Nyt alkaa vain innokas odotus! ; )

  #98732
  Aya-chan
  Member

  Ohhoh.. Nyt tuli kyllä pieni shokki. En olisi uskonut, että gingaa aletaan julkaisemaan näin yhtäkkiä. Aika mukava yllätys täytyy sanoa! Olin aika näreissäni kevään uutuus-sarjoista (princes pirnces, melody mermaid pichi pichi jne.), joten tämähän oli kerrassaan mahtavaa. Vaikka sarja onkin vanha ja eläinseikkailut eivät hirveästi minua kiinnosta, niin ginga on kyllä ehdoton klassikko, joka tulee löytämään tiensä ainakin minun kirjahyllyyni.

  ~~Many thanks for red giant Ò3Ò

  #98745
  Inu-Mimi
  Member

  Aika shokki kyllä, tuntui niin ikuisuusprojektilta tämä kaikki kinuaminen. Olisi kyllä uskomattomampaa ettei sitä koskaan julkaistasi kuin tämä julkaisu koska kyseessä on aika vanha sarja, sitä haluavat kaikki eikä osiakaan ole edes kahtakymmentä. En ole kovin suuri fani kun en ole vaivautunut edes katsomaan leikkaamattomana mutta kun hinta on järkeenkäypä niin ostan ihan kannatuksen vuoksi. Plus en ole ostanut mangaa taas puoleen vuoteen niin tervetullut lisä kirjahyllyyn.

  ps. snobius japanipainoksista tulee olemaan pahempaa kuin koskaan, niitä on nimittäin kaikilla.

  #98746
  shibafani
  Member

  Nyt ei voi kyllä muuta sanoa, kuin MAHTAVAA! Tätä on kyllä jo kauan odotettu ja vaikka olen jo japaniksi sarjaa alkanut keräämään niin totta kai se suomijulkaisunakin pitää hyllyyn saada. Käännöksenkin uskon olevan selvää ja sujuvaa (ei paineita XP). Maanantaini piristyi huomattavasti, kiitos!

  #98750
  Lejo
  Participant

  #98769
  Shoe
  Member

  Ajattelin otsikon luettua, että tämä on kyllä pirun huono pila, mutta pian epäusko kääntyi uskoksi. Siis aivan mahtavaa, olen odottanut tätä vaikka kuinka kauan, useamman vuoden. Piristi maanantaitani suorastaan ihanasti. Nyt taidan mennä asioiden edelle, mutta tuleeko Punis julkaisemaan WEEDinkin joskus tulevaisuudessa. Olisi sekin aika kiva.

  #98770
  Pahisse-94
  Member

  *Kiljuu ja huuta*
  ÄÄÄÄÄ, TÄTÄ SITTEN ON ODOTETTU!! (sori caps tän kerran, okei ^^’ ?)
  Mutta iiiih, kiitos Punainen Jättiläinen!! 8)))))) <3

  #98783
  Kiki
  Participant

  WOWWWWW eikyl osannut odottaaaaaa mutta aaaaaaaaaa varmasti ostannnnn ;;__;;<33
  kiitosssss kaikille puniksen toimittajille vaivan näkemisestä^~^

  #98797
  japanifani
  Member

  Olen odottanut tätä sarjaa!! Vihdoin toiveeni toteutuu. Kiitos!

  #98815
  Ripe
  Participant

  OMG!! Rupeen kyl ostamaan, Hopsu on niin ihana ^^ Ja hyvä et on hommattu just paras suomentaja :lol:. Olin itsekin ollut aikeissa ostaa muutaman osan japaniksi, mutta ei enää olekaan tarvis ^3^

  #98849
  Padonis
  Participant

  vielä siitä kun joku kyseli siitä että alentaankohan weediä julkaisee tän jälkeen, niin en usko koska weedissä on 60 mangapokkaria, joten jos 1 olis kerran kuussa nii siinä menis tasan 5 vuotta , ellei sitte vähän kalliimmalla ja vaik 2 pokkarin paketeis, mutta jos hopeanuoli on jättimenestyss(mikä se saattaa jopa olla) nii weedin julkaiseminen vois ollakki ihan mahdollista

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 120 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.