Horoskooppi Mysteerit

Home Forums Manga Mangasarjat Horoskooppi Mysteerit

 • This topic has 34 voices and 35 replies.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 36 total)
 • Author
  Posts
 • #45185
  MarenkiQ
  Participant

  Kirja kertoo Lili Hoshizawasta, 14-vuotiaasta tytöstä, joka toimii astrologina tähtien talossa nimellä "Mademoiselle Lili" ja myös mestarietsivänä, salanimellä Spica. Etsivänä hän käyttää apunaan Tähtisormusta, jonka avulla kutsuu tähdenhenkiä selvittämään kulloisenkin uhrin horoskoopin… Apuna hänellä on Hiromi Oikawa, päättelyn mestäri, joka saa ihottumaa tytön kosketuksesta. Hiromi on myö Lilin hyvä ystävä. Lilin isä toimii poliisikomisaariona, ja on aina huolissaan Lilin tekemisistä. Kukaan ei tiedä Spican salaisuutta, paitsi Lilin isä ,Hiromi ja salaperäinen Sirius. Lilin äiti on kadonnut, mutta onko hän silti vielä elossa..? Ja miten käy Lilin, Hiromin ja Lilin isän?

  Olisin kiinnostunut kuulemaan mielipiteenne tästä sarjasta. Huom! Jos tuo "info" oli sekava, tai riittämätön, korjatkaa vain! 😆

  Eli kehukaa, haukkukaa, sanokaa mielipiteenne!<3

  #45188
  Satou
  Member

  Minusta se oli ihan hyvä 😆 Oli mielenkiintoista aina lukea niitä selityksiä miten ne oli saaneet nimensä ja muuta. Ririn äiti olisi minusta saanut olla vähän vanhemman näköinen.

  #45293
  Lambo
  Member

  Sarja oli aika kliseinen, mutta kuitenkin ostin koko sarjan lopulta itselleni (satuin löytämään osat antikasta, ja kerta yksi pokkari oli jo itsellä niin miksei). Sarja ei lukeudu lähellekkään suosikkejani, koska piirtotyyli on osittain aika tylsää eikä erikoista mielestäni, juoni ennalta-arvattavaa eikä kovinkaan koukuttavaa. Idea oli kyllä ihan hauska, mutta ei jää erityisemmin mieleen.

  Yksi vahvimmista syistä miksi sitten päädyin nämä pokkarit lopulta hankkimaan oli se, että sarja oli salapoliisi aiheinen, jotka ovat harmillisen harvinaisia sarjoja.

  Aika keskiverto sarja.

  #45603
  wiiwi
  Member

  Itse juuri lainasin tämän kyseisen kirjan kirjastosta.. On ihan hyvä, mutta alussa en tajunnut juonta.. kyllä se siitä sitten lähi sujumaan 😎

  #45616
  Kikkichi
  Member

  En pitänyt tästä sarjasta. Hyvin tylsää..mielestäni, mutta ostin kuitenkin koko sarjan eihän siihen tullut kun 4 numeroa. Hyvin vaikea selittää miksen tykännyt tästä..mutta ei vaan uponnut. Mielestäni aivan liian laimeaa salapoliisi sarjaksi. Nimikin inhottaa jo. Oma mielipiteeni on; huono sarja.

  #45667
  Inu-Fani
  Member

  Horoskooppimysteerit on ihan hyvä manga,muttei todellakaan paras kaikista mitä on olemassa.Nätisti piirretty,mutta juoni tökki välillä ja huumori iski joskus pari vuotta sitten,mut ei enää.

  #46983
  MarStella
  Member

  Mun mielestä sarja oli hyvä. Ei maailman paras; mutta ei maailman huonoinkaan. 🙂 Jos pitäisi antaa arvosana 0-10, niin antaisin. 8+ .

  #47008
  mangafani97
  Member

  Itse olen lukenut tästä sarjasta osat 1,3 ja 4. Ihan ok, sivupalkit olivat kiva lisä. 😎 Sanoisin että 8+…

  #47013
  Candy Kitty
  Member

  Kiva sarja, omistan kaikki neljä osaa. Ykkösen kansi oli tosi hieno 🙂

  #48140
  Chocola^^
  Member

  Kiehtova sarja:) Erilainen kuin muut. Ekaa osaa kun luin ensimmäistä kertaa, olin vähän kauhuissani jopa, että mitä tuli ostettua 😀

  #48193
  ^Jonsku
  Member

  Pidän sarjasta. Lempi hahmoni on Lili. 😀

  #48240
  Bubble
  Member

  Sarja iski silmään Tanemuramaisen piirrustyylin takia (loppujenlopuksi tämä on paljon yksinkertaisenpaa eikä läheskään yhtä ihanaa kuin Tanemuran tyyli). Shojo fanina ajattelin sitten että miksi ei, lainaanpas tuon ykkösen kirjastosta. Pokkarin avatessani ja lukaistessani petyin yhä enemmän ja enemmän sarjaan. Ei sillä että odotukset olisivat kovin korkealla olleet, mutta… Silti. Juoni oli täynnä kliseitä, hahmot eivät olleet tippaakaan omaperäisiä ja ylirasittavat Chibit olivat liikaa jo minullekkin. Mangaka tosin oli mukava ja samaistuin häneen tämän palstoilla. Mangakasta pidin, mangasta en. Jos mangaka tekisi toisen sarjan jossa olisi paremmat hahmot ja ei-kliseinen juoni, voisin innostua siitä tosissani. Piirrostyyli oli silmiä hivelevää, joten se voisi menestyä paremmin toisenlaisessa sarjassa. Rikoksetkaan eivät jättäneet kovin kylmiksi, vaikka sarja olikin pettymys.
  Tällä hetkellä omistan vain osan kaksi, mutta ajattelin jossain vaiheessa kaikki ostaa – ihan vain sen takia, että hyllystä löytyisi ne kaikki.

  #50100
  Deserax
  Member

  Olen lukenut koko sarjan. Ihan hyvä, mutta ärsyttää kun ne haltijat vai mitä olivatkaan, ovat niin ärsyttäviä. Koko ajan ovat silleen "ei jaksa" tai "no hyvä on sitten", tai muuten niin olevinaan.

  #50446
  Blair
  Member

  Se oli hyvä sarja suosittelen muillekkin

  #50449
  Shoe
  Member

  Enpä ole kyseistä sarjaa kerännyt, mutta olen plärännyt kaikista osista sivuja satunnaisesti, sillä kaverini omistaa koko sarjan. Ennen kuin katsoin piirtäjän nimeä, luulin että se oli Tanemuran aivan alkuteoksia. 😳
  Ihan kiva se oli, mutten juurikaan välitä mistään shoujo-mömmöistä, sorry vaan. No ne jotka tykkää nii tykkää. ^^

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 36 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.