Hunter x Hunter (2011 Remake)

Home Forums Anime Animesarjat Hunter x Hunter (2011 Remake)

 • This topic has 3 voices and 2 replies.
Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • Author
  Posts
 • #124304
  Hant
  Participant

  Yhden aiemman keskustelun sarjasta löysin, mutta ajattelin järkätä tämmöisen vähän spesifimmän.

  Hunter x Hunter on Yoshihiro Togashin luoma sarja, ja tällä hetkellä siitä on kaksi anime versiota, tuo ensimmäinen vuoden 1999 animaatiosarja ja vuonna 2011 alkanut uudelleensovitus. Itse olen seurannut sekä mangaa, että molempia animesarjoja, mutta haluaisin keskustelun kohdistuvan nyt nimenomaan animeen.

  Eli kuka seuraa ja mitäs pidätte?

  – Ensimmäistä animea ja uutta voi vertailla ja vapaasti sanoa, kummasta pitää enemmän, mutta ei mitään haukkumista tai muuten ikävää murinaa kiitos.
  – Suosikkihahmo/hahmot sarjassa?

  Ai! Vielä se, että mennään ihan tämän animen vauhdilla, eli vaikka olisit katsonut -99 animen ja lukenut mangaa pidemmälle, niin ei spoilereita jookos! Tai jos haluat tehdä viittaukseen tulevaan tapahtumaan niin värjää vaikka teksti valkoiseksi tai vaaleankeltaiseksi ja laita punaisella varoitus juonipaljastuksista.

  #124348
  Cadmium
  Member

  Katson. Manga tai ensimmäinen animesovitus eivät ole minulle tuttuja, mutta ajattelin tutustua molempiin vielä joskus, en tosin lähiaikoina.

  HxH ei ehkä ole paras sarja ikinä, enkä nostaisi sitä suosikkieni joukkoon, mutta suhteellisen viihdyttävä se on ollut jo 50:en jakson ajan. Enpä tosin olisi roikkunutkaan sarjan mukana lähemmäs vuotta, jos en siitä pitäisi. Mielipiteeni HxH:sta tosin heittelehtii suuntaan ja toiseen riippuen uusimpien jaksojen sisällöistä.

  Sarjassa on turhankin paljon paikallaan seisoskelua ja selittävää dialogia omaan makuuni. Sellaisesta on vaikeaa nauttia. HxH ei varsinaisesti polje paikoillaan liikaa, mutta välillä sarjan katsominen tuntuu tuskastuttavan hitaalta. Usean jakson ajan tätä ei jaksa kerralla maratoonata ja joskus on pieni kynnys edes aloittaa tuoreinta jaksoa, jos sarjassa on erityisen hidas vaihe käynnissä. Ajoittain sarjassa on kuitenkin kohtia, joista olen oikeasti innostunut – Hisokan ilmaantuminen Heavens Arenalle näin esimerkiksi. Ehkä tätä uutta versiota vaivaa ajoittainen sieluttomuus tai jokin, vähän vaikeaa sanoa kun en tiedä miten edellinen anime toimi. Vertailumielessä vanhemman version voisi kyllä katsoa, ja parin AMV:n perusteella tykkään enemmän vanhemman sarjan lookista.

  Se mikä alun perin sai minut katsomaan tätä, oli ihana keveys joka muistutti One Piecen alkuajoista. Ensimmäiset jaksot olivat kivaa shounenseikkailua, joka veti puoleensa, joten jäin seuraamaan. Kummastelin silloin kommentteja siitä, että sarja muuttuisi synkemmäksi jatkossa – se ei silloin vaikuttanut todennäköiseltä, mutta nykyinen arc onkin jotain ihan muuta verrattuna sarjan alkuun. 😀

  Valehtelematta nautin eniten niistä kohdista, joissa Gon, Killua, Kurapika ja Leorio toimivat yhdessä. Porukan hajaantumisen jälkeen menetin mielenkiintoani sarjaa kohtaan aika paljonkin. Niin cool kuin tämä nyt menossa oleva arc onkin, taisteluita enemmän pidän niistä kohdista, joissa pääporukka toimii yhdessä (tai sanotaan se näin: vaikka jakson 47 taistelu oli siisti, niin tykkäsin silti enemmän jaksosta 48, joka oli paljon rauhallisempi).

  Hahmojen puolesta HxH ei ole pahemmin hurmannut, en nimittäin ole tykästynyt oikeastaan keneenkään, paitsi Hisokaan. Hisoka on ehkä sarjan viihdyttävin hahmo, vaikken aluksi hänestä pitänytkään. Hahmon esiintymisistä on tullut sarjan pieniä kohokohtia minulle. 😀 Gon ja kumppanit ovat ihan symppiksiä, mutta eivät kovinkaan kiinnostavia – paitsi ehkä Killua ja Kurapika. Hahmodesignit eivät ole erityisen miellyttävää katsottavaa tässä sarjassa, oudon näköisiä hiippareita tuntuu tunkevan joka nurkasta. (tuntuu vähän hönöltä sanoa näin, kun ottaa huomioon miten omitusta porukkaa lempimangassani One Piecessä on, mutta ehkä Odan tyyli vain miellyttää enemmän.)

  #124362
  erakko
  Participant

  Oli tarkoitus aloittaa jo hyvän aikaa sitten, mutta se vaan jostain syystä jäi. Ehdin jo lataamaan jotain 20 jaksoa mutta sitten päätin heittää ne roskakoriin. Playfiressa pari tyyppiä on kuitenkin hehkuttanut sarjaa viime aikoina taivaisiin joten nyt otin itseäni niskasta kiinni.

  Viisi jaksoa takana joten mitään ei oikein voi sanoa. Vaikuttaa kuitenkin kiinnostavalta sarjalta.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.