Hunter x hunter

Home Forums Anime Animesarjat Hunter x hunter

 • This topic has 3 voices and 4 replies.
Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
 • Author
  Posts
 • #49878
  Minorea
  Member

  Keskustelua aiheesta ja vähän vierestä.

  Katselin joskus vuonna 2005-2006 kyseistä sarjaa, mutta kun erosin silloisesta poikakaverista niin sarjakin katosi pimennyksiin. Nyt kun yritän sarjaa löytää, en yksinkertaisesti mistään onnistu.
  Onko sarjaa netissä julkaistavana jossain suunnalla?
  Englanti tekstit olisi mukavat, suomitekstit vielä paremmat, tosin eipä taida niitä löytyä (:

  En koko sarjaa edes muistanut ennen viime vuotta, jolloin törmäsin vahingossa deviatartissa fan arttiin, jossa oli animehahmojen miittinki. Siellä oli tästä animesta tuo klovi (jonka nimeä en muista) ja aloin jälkeen sarjaa metsästää.

  Ja tosiaan, minulla on Linux, joten siksi siis sarjaa en oikein mistään löydä, mikä koneella pyörisi (:
  + muistaako kukaan, mitkä olivat pääsankarien, kahden pojan ja miehen, nimet? On jäänyt häiritsemään.

  #49896
  KitiChan
  Member

  No siis jos tahtoo laittomasti netistä latailla niin bittorrent on kuulemma ihan kätevä… http://www.torrentz.com/ mutta ennen ku tuolta voi latailla sun tarttee ladata koneellesi se bittorrent niminen ohjelma.. Minä en tiedä mistä sen voi ladata koska sitä ei minulla ole, mutta oletan että löytyy googlen kautta.. 🙂 Kai sitä vois laillisestikkin tilata tai jotain… Itse en ole sarjaa nähnyt mutta sitä on mulle kyllä suositeltu.

  #49914
  Devilman
  Member

  TV-anime ja OVA:t katsottuina ja täytyy sanoa, että tästä ei shoonenmättö voi paljoa parantua. Varsinkaan alkupuolellahan ei tosin sitä tappelemista niin paljoa edes ole (kun vertaa One Pieceen, Narutoon jne.), mutta meno on silti viihdyttävää, siitä hunter-kokeen erikoiset tehtävät ja mielenkiintoiset hahmot, kuten Hisoka, pitävät huolen.

  Tarinan alkuasetelma nyt on kliseinen kuin mikä ja Gon on ulkomuodoltaan ja luonteenpiirteiltään stereotyyppistä stereotyyppisempi shoonen-sankari, mutta hänen mielikuvitukselliset seikkailunsa tiukkine juonenkäänteineen tekevät hänen vaiheidensa seuraamisesta todella antoisaa. Gonin paras kaveri Killua on mahtava hahmo, sillä hän on toisaalta tyypillinen "mysteerinen nuorukainen" -hahmo, muttei sittenkään ihan tyypillinen, vaan hänessä on sitä jotain ainutlaatuista, mikä hänestä hänet tekee. Kurapika, toinen mysteerinuorukainen, on sitten tyypillisempi tapaus traagisine menneisyyksineen ja kostoretkineen, mutta ihan kiva hahmo hänkin. Leorio on hauska hahmo, mutta jää ikävä kyllä aina vain vähemmälle huomiolle, kun meno käy sellaiseksi, ettei hänestä enää ole paljoa apua, ainakaan taistelussa.

  Hunter x Hunter on siis todella hyvää seurattavaa ja toimintasarjojen ystävien pitäisi ehdottomasti tutustua siihen, se aika ei mene hukkaan, vannon sen. Ja HxH:n luojan, Yoshihiro Togashin, luomuksiin kuuluu muuten myös mieletön mättökarnevaali mahtavilla henkilöhahmoilla, Yuu Yuu Hakusho, joka sekin kannattaa tsekata.

  #49931
  Minorea
  Member

  Killua…nyt se tuli, koska mietin pitkään tämän nuorukaisen nimeä. Minusta se jotenkin viittasi roikkumiseen ja yhdistin sen samalla johonkin härskiin, niin tuossahan se nyt tulikin.

  KitiChan, tosiaan sanoin että minulla on linux, jossa torrent ei toimi, eli minulle turha ehdotella tuota vaihtoehtoa (: + koska minulla tällä hetkellä on käytössäni vain työtarkoitukseen (grafiikka) käytettävä miniläppäri, muistia ei ole niin paljon saatavilla että kannattaisi alkaa isoja tiedostoja latailla.
  Jos netistä löytyisi, niin paras olisi, mutta kaiketi sitä muualtakin voisi etsiä.

  Itse en muuten YYH:sta oikein pitänyt, koska minuun kumminkaan mättöanime/manga ei oikein iske, minusta OP:kin alkanut siinä mielessä menettää hohtoaan. Hunter x hunterissa kumminkin tapahtuu vielä muutakin, ei ole pelkästään sitä ”turpaan vaan”- meiningillä menoa, vaan oikeasti tekevät vielä muutakin.

  #50390
  KitiChan
  Member

  ai.. en tiennyt ettei se linuxilla toimi….. no sitten en tiiä… tai tiiämpäs. http://www.animea.net/download/581/Hunter+x+Hunter.html tuolta voi kokeilla.. (Kai Rapidshare tai Megaupload on sulle tuttu..?) mutta sitte on vaan se sun pikkuläppärin muisti…

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.