Hunter x Hunter (Spoiler)

Home Forums Manga Mangasarjat Hunter x Hunter (Spoiler)

 • This topic has 5 voices and 7 replies.
Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
 • Author
  Posts
 • #102347
  Devilman
  Member

  Varsinaisessa HxH-ketjussahan taidettiin pohtia olisiko erilliselle spoileri-ketjulle käyttöä, joten teinpähän nyt sitten semmoisen, ja täällähän taitaa olla niitäkin sarjan lukijoita, jotka eivät Japanin tahtia lue. Tänne siis jutustelua uusimmista jännistä juonenkäänteistä.

  Gonin muodonmuutos, vai onko se pikemminkin kasvuspurtti, tuli ihan puun takaa. 305:n lopussa näytti siltä kuin hän olisi muuttunut ties miksi hirviömäisyydeksi. Tämä olisi suunnilleen missä tahansa muussa sarjassa uskottavuutta syövä tempaus, mutta Togashin kerrontataidot tuntien ei ole mikään ihme, jos sille saadaan looginen selitys, vaikka olisikin vähän kaukaahaettu tai outo. Elämänkaaren lyheneminen, josta Pitou puhui, taas ei vaikuta lupaavalta Gonin kannalta, mitenhän tässä käy…

  #102357
  an&ri
  Member

  Meinasin joskus itse aloittaa tämän ketjun, mutta ihan hyvä kun sinä teit tämän. Tälle oli vähän tarvettakin ehkäpä.

  Tuo Gonin muodonmuutos oli aika mielenkiintoinen. Mietityttää ihan että millainen ihminen se Togashi oikein on, kun tuommoisia piirtää. Taitaa tehdä näitä Hisokan näkökulmasta tai jotain.

  Olihan sen Gonin naama paremman näköinen tosin…Mutta en voi sanoa pitäväni tuommoisista hirveistä lihaksista. Se oli vähän liikaa.

  No, toivottavasti tuo nyt ei ole mitään pysyvämpää.

  #102363
  eerol
  Participant

  Joo tuntu vähän jotenkin DB-tyyliseltä powerupilta. Ei selitystä, enimmäkseen vaan suru ja rage. No niinhän se kyllä yleensä menee mangoissa. Toki oli tuossa erilaisuuksia DB:iin. Gonin lihaksissa näkyi verisuonet silleen kivasti ja koko juttu oli siistin näkönen kun se oli pirretty Togashin "karulla" tyylillä. Ei mitään liian kaunis sankari tyyliä:D

  Mutta oisin kyllä odottanut Pitousta pikkasen enemmän vastusta. Taitaa tulla Gon vs. King, toivottavasti siitä tulee epic:D

  #102402
  Blackbeard
  Participant

  Juu, minäkin kyllä odotin hieman enemmän Pitoulta, ja kanssa jotain ovelan suunnitelman tapaista, mutta ei.

  Gonin muodenmuutos oli jollain tapaa ärsyttävä. Aika perus power-up, mutta Togashi sai sen kyllä silti toimimaan ihan hyvin. Ja saattoihan tuota odottaa, onhan sarjan kenties vahvimpien hahmojen (Biscuit, Netero) hieman samaa laatua. Sinänsä ihan tyylikäs design, vaikka noista hiuksista tuli auttamatta mieleen super soijalaiset.

  #102417
  Jugger
  Member

  Togashi power up tuntui vähän YYH mut silti tykkäsin. Toi power up on tehty varmaan samalla perus idealla kuin Kurapika Chaini. Ihan mielenkiinnolla ootan mitä seuraavaks tapahtuu. Tosin nyt leijuu yllä pelko siitä että Togashi lopettaa Hxh yhtä surkeasti kuin YYH.

  #103365
  an&ri
  Member

  No johan…Kylläpäs oli sekavaa meininkiä… Olen nyt ruvennut miettimään tässä, että missä vaiheessa Gonista ja Kaitosta tuli sitten niin hyviä ystäviä? Tai siis, hengailihan ne yhdessä ihan tämän arcin alussa, mutta jotenkin minulle ei tullut semmoista käsitystä, että Gon välittäisi siitä ihan noin paljoa. Vähän tuntuu tuo Gonin muodonmuutos ja kaikki ylireagoinnilta. Mutta saadaanpahan siitä tämmöinen hieno juttu juoneen ja muuten vähän tylsään ja pitkittyneeseen arciin vähän jotain täytettä lisää.

  #103367
  Blackbeard
  Participant

  Gonihan vietti pidemmän aikaa Kaiton kanssa lapsuudessaan, vaikka mangassa se kuvattiinkin vain muutamilla sivuilla. Ne ihmiset jotka ovat lapselle tärkeitä, pukkaavat olemaan sitä myös kun lapsi lähestyy aikuisuutta. Kaito oli Gonille ainut isähahmon tapainen, eikä siis ihmekkään että hän on niin kiintynyt.

  #105390
  Jugger
  Member

  Sieltä tulee 310 jälkeen hiatus. Aika kauvan togashi jakso nyt tehdä 20 lukua

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.