Huonoimmat animet Top 5

Home Forums Anime Suosikkiäänestykset ja kyselyt Huonoimmat animet Top 5

 • This topic has 47 voices and 54 replies.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 55 total)
 • Author
  Posts
 • #39452
  Mikko-kun
  Member

  Sanoisin, että itsellä menee näin..

  1.Rockman EXE
  2.Full Metal Alchemist (Se on niin paljon parempi mangana)
  3.GantZ
  4.Wolf’s Rain
  5.Megaman: Wishing Upon Star

  Siinä näitä 😀 Jos ei halua niin ei tarvitse perustella

  #39454
  Jaylie
  Member

  Mun mielestä kyllä perustelut olis ihan paikallaan… :/
  En kyllä osaa sanoo mitään huonoo animee, mangasarjoja on kyllä tullu luettua ihan surkeitakin.

  #39511
  Hant
  Participant

  Hmm, ei oo paljoo huonoja sarjoja tullu katottua, kun luen yleensä kuvausta ja muuta. Yleensä.
  Ne huonot sarjat onkin ollu sitten tekemisen puutteessa tsekattuja.
  I give thee:
  1. D.N.Angel – Alku vaikutti ookoolta, sitten sellaisen 10 min. alusta se alkoi muuttua hiekan nielemiseksi, ei vain iskenyt, kiinnostus lopahti täysin.
  2. Popotan – Ägh, tästä jäi tosi huono maku, omasta mielestäni todella ontto kokonaisuus niin hahmojen kuin juonenkin perusteella.
  3. He is my master – Todella ärsyttävä sarja, ei mitään itua ja oli välillä niin airhead-meininkiä että teki mieli huutaa.

  Enempää huonoja sarjoja ei nyt tule mieleen…

  #39785
  Kyoka8
  Member

  Viittä en osaa luetella, mutta näistä kolmesta en ainakaan tykkää:

  1. Angel’s Feather – Animaatio oli harvinaisen tönkköä, ja juoni sekava. En ollut missään vaiheessa perillä siitä, että mitä on tapahtumassa, ja hahmot olivat aivan samannäköisiä, joten en edes tiennyt, että välillä kuka on kukin.

  2. DN angel. Juoni oli kliseitä täynnä, ja hahmot olivat paikoittain aika ärsyttäviä.

  3. Magic Knight Rayearth OVA – Anime sarja itsessään oli todella hyvä, mutta OVA oli todella karmaisevan huono, ja hahmot olivat aivan toisenlaiset, kun varsinaisessa animessa tai mangassa.

  #39894
  Misamisa
  Member

  Noh aika kauan piti miettiä mutta tässä tulos;

  1. Transformers, Robotteja jotka muuntautuvat kulkupeleiksi? Sallikaa minun nauraa, ainakin suomidubeille.
  2. Yu-Gi-Oh!, En yksinkertaisesti voinut katsoa nauramatta vahingoniloisesti. SURKEA.
  3. Dragonball Z, ukkoja jotka huutavat KAMEHAMEHAA? Ei mun juttu.
  4. Pitaten, tarina oli jo heti alkuun hiukan sekava.
  5. Fullmetal alchemist, en pidä hahmoista tai tarinasta, teräsalkemistit alkaa olla jo loppuun
  kulutettuja.

  #39945
  Seyra
  Member

  Vaikea sanoa järjestyksessä viisi huonointa katsomaani animea mutta laitan nyt kaksi tähän.

  Dn angel
  Kaikki naishahmot olivat ärsyttäviä eivätkä mieshahmot paljoa parempia. Juoni oli tylsä ja ennalta arvattava.

  Naruto
  Muutaman ensimmäisen jakson maltoin katsoa, sitten alkoi maistua pakkopullalta. Juoni ei tuntunut etenevän yhtään ja kun näin netistä kuinka paljon jaksoja olisi, lopetin sarjan katsomisen.

  #40141
  Tiger Claw
  Member

  1: Naruto. Eih, eijei. En tykännyt. Hahmot ovat mielestäni kliseisiä ja todella ärsyttäviä (etenkin Naruto, Sasuke ja Itachi ò__-). Sarjan juoni ei päätä huimaa ja anime on täynnä fillereitä ja flashbackeja.

  2: Transformers. Tylsiä hyvisrobotteja tappelemassa tylsiä pahisrobotteja vastaan. Suomidubbi raastoi korvia.

  3: Sukisyo. Olematon juoni ja persoonattomia, pitkätukkaisia kaunispoikia. Kaikki hahmot kolmea poikkeusta lukuunottamatta käyvät hermoilleni. Eniten ärsyttävät ne kohdat, joissa Soran ja Naon ruumiit joutuvat sivupersoonien valtaamiksi. Joka kerta kun Nao/Ran inisee "Yoru~!", tekisi mieli hypätä ulos ikkunasta. Animessa on mielestäni vain yksi loistava jakso, loput ovat siedettäviä tai surkeita.

  4: Yu-Gi-Oh! GX. "No hei mä oon niinku Jayden ja musta tulee niinku paras kortinpelaaja 4ever koska mulla on parhaat kortit ja mä niinku aina voitan kaikki." Ei jaksa kiinnostaa. Hahmot (etenkin päähenkilö) käyvät hermoilleni ja taistelut ovat yllätyksettömiä. Suomidubin voisi vetää vessasta alas. Makeilevat, enkunkieliset termit ällöttävät.

  5: DragonBall Z. Joskus tuli katsottua tätä Subilta. Lihaksikkaita, pitkätukkaisia lentäviä miehiä jotka karjuvat ja ampuvat toisiaan säteillä. Jotenkin ei minun juttuni.

  #40287

  Nyt äkkiä ajateltuna ei tule mitään kovin huonoa mieleen. Totuushan on kuitenkin se, että JOKA sarjassa on jotain huonoa, ja jotakin hyvää. On ärsyttävää, jos koko ajan listataan huonoja puolia… 🙄

  #40476
  FinlandjinM
  Member

  Jos jokin huono Anime pitäsi valita, niin se olisi EHDOTTOMASTI legendaarinen Digimon Adventuren Suomidubbi 😆

  voitta~maton di~gimon, ni~in se on…

  #40557
  Hant
  Participant

  Hahahaa, FinlandjinM kaivoi esiin sen legendaarisen dubbauksen… Ei sitä penskana huomannu, olin sillee: "Vautsi! Jotain otuksii jotka puhuu ja syöksee tulta ja muuttaa muotoo ja vaikka mitä!"

  Mutta nyt nauran jo itsellenikin kun en huomannut sarjan äänien tason kauheutta..

  Jotta ette voisi epäillä:
  http://www.youtube.com/watch?v=bR0jEOXq … 1&index=20

  #40584
  FinlandjinM
  Member

  Hant wrote:

  Ei sitä penskana huomannu, olin sillee: "Vautsi! Jotain otuksii jotka puhuu ja syöksee tulta ja muuttaa muotoo ja vaikka mitä!"

  Samahan se täällä, nyt aloin ihan huvin ja kiinnostuksen (halusin katsoa, että kuinka pahasti se mikä-se-nyt-olikaan-dubbausfirma oli munannu 😆

  #40601

  Hei, muokkasin vähän otsikkoa, koska olen… No, esteetikko. Toivottavasti se ei haittaa. Itse olen onneksi välttynyt täysin katastrofisilta animeilta, mutta valitettavasti pari surullista tapausta on tullut vastaan…

  Poikarakkautta vastaan minulla ei sinällään ole mitään, mutta Sukishou!! ja Princess Princess – sen verran kun niitä viitsin katsoa – eivät olleet mielestäni lainkaan miellyttäviä. Etenkin sarjojen värimaailma soti esteettistä silmääni vastaan, enkä löytänyt tarinoista vahvoja kannattelevia elementtejä. Pelkkä lovetus ja ristiinpukeutuminen eivät riitä. Loistavasta Sorcerer Hunters -mangasta tehty TV-anime oli mielettömän tylsää ja latteaa tuijottelua. Näyttelijävalinnat olivat napakymppejä, mutta he eivät päässeet näyttämään kykyjään. Onneksi sarjakuvasta on tehty myös esikuvalleen uskollisempi OVA. Surullisenkuuluisa Amon Saga -elokuva oli todella huono, millaiseksi sitä mainostettiinkin, mutta se sentään yritti. Mori Katsujin roolisuoritus sivuosassa pelasti katselukokemuksen. Legend of Lemnear yritti myös, muttei tarpeeksi. Animaatio on kaunista, muttei korvaa pahasti puutteellista tarinaa ja hahmokehitystä. Eivät edes Yamada Eikon ja Nakao Ryuusein tulkinna sankarittaresta ja tämän mielitietystä voineet paikata juonen valtavina ammottavia aukkoja.

  Nämä taitavat olla ne pahimmat.

  Myy
  Sangatsu Lion

  #40776
  DonTrust
  Participant

  Jaa-a. Mitähän on tullut katsottua…. Eihän näitä edes muista.
  AA!
  1. LUCKY STAR! Herraisä, miten yhteen minuuttiin voi tunkea niin paljon makeilevaa söpöstelyä! Kaveri haastoi minut katsomaan edes yhden jakson loppuun asti. En pystynyt. Todella aivot tyhjentävää meininkiä. Siis ihan totta, ensimmäiset kymmenen minuuttia menee siihen kun henkilöt keskustelee siitä millä tavoilla kannattaa syödä leivoksia. -.-

  2. X (tai jokin sinne päin). Öh. Klishé? Henkilöt, tilanne, kaikki. Coolit, suositut "en jaa tunteitani kenenkään kanssa eikä kiinnosta pätkääkään mikään muu kuin oma patsastelu"- päähenkilöt ovat minusta ärsyttäviä ja mahdottoman kliseisiä.

  3. Gravitation. Joopa joop. Jotenkin ei meikäläistä hetkauttanut. Jotenkin pinnallisen oloinen, ei iske meikäläiseen tällainen hei-tapasin-sinut-juuri-ja-omg-rakastan-sinua-ää-mikä-nyt-on-kun-ei-suhde-toimi-vaikka-ollaan-tunnettu-jo-ainakin-viikko-ja-pitäisköhän-erota-emmä-voi-kun-mä-kuiteskin-rakastan-sua-onkohan-meillä-jotain-ongelmia-onpas-rakkaus-vaikea-asia!-söpöstely. *hengenveto* Niin. Minun mielipide vain, älkää siis suuttuko jos satutte pitämään kyseisestä sarjasta.

  4. D.N Angel. Minäkin katsoin pari jaksoa, mutta kiinnostus loppui oikeastaan jo alkumetreillä. Ei kovinkaan omaperäinen, hahmot liukuhihnatavaraa. Alkaa kyllästyttää sarjat, joissa henkilöille selviää että kappas, olenkin TAIKAPOIKA/TYTTÖ! Behold my transformation..!

  5. Sukisyo. ………..En tykänny. Sorry, ei vaan kolahtanut. En pidä piirustustavasta enkä oikein päähenkilöistäkään. Egh, ei vaan ole meikäläisen kupillinen teetä tämä.

  Huhhuai. Nyt kun olemme närkästyttäneet edellä mainittujen sarjojen katsojat, voimme hyvillä mielin kääntää selkämme ja mennä syömään suklaata. Suklaa on hyvää. Kokeilkaatten.

  #41686
  Mecin
  Member

  Täytyy olla huonoja sarjoja, jotta hyvät olisivat hyviä. Tosiaan;

  1. Devil May Cry
  Hyvä esimerkki, mitä ei saisi tehdä kohtuu hyvälle pelisarjalla. Tietenkin on pelit pilattu jo jatko-osilla, mutta animekin… Maistuu niin rahankeruulta.

  2. Final Fantasy Advent Children
  Sama kuin kohdassa yksi. Alkuperäinen peli on loistava, mutta jatko-osat suolesta, pilaavat vain hyvän pelin.

  3. Gantz
  Mangana aivan loistava, mutta animena onnistuttu pilaamana taidokkaasti. Eritoten opening Super blaster on hermoja raastava. Sarjan lopetus olisi voitu toteuttaa vähän paremmin, eikä lailla, miten se on tehty animessa.

  4. Higurashi No Naku Koroni Kai
  Ei, ei ja vielä kerran ei! Ensimmäinen kausi oli ilo katsoa, mutta tämä on sen vastakohta. Minne tunnelma on kadonnut?! Mystinen salaperäisyys, jonka ensimmäinen kausi oli jättänyt tuhotaan selittämällä sitä.

  5. Naruton ensimmäinen kausi
  Ah, ihanat 100 filleriä. Juonta tuskinpa on olemassa ja hahmot kuten aiemmin sanottuna kliseisiä.

  #42367
  intiaani
  Member

  Tällaiseen olenkin aina halunnut vastata. (Buahahaha) Kaksi ensimmäistä ehdottomasti ansaitsee paikkansa. Muut onkin sitten hankala laittaa järjestykseen. Niitä huonoja on tullu katsottua niin paljo!

  1. Popotan
  Tämä on sarja, jota katsoin 3 jaksoo ihan alkuaikoina. Ja ihmettelen vieläkin, että miten kestin sitä edes sen kolme jaksoa. Yhdellä päähenkilösiskoksista sattuu olemaan tosi isot tissit (lyhyemmin TIT) ja muutenkin kaikki siskoista nyt välillä sattuu hipelöimään toistensa rintoja ihan vaan huvikseen. Kaiken kukkuraksi he eivät ole mitä tahansa siskoksia! Joo, ei kiitos tälle. Fanservice nyt ainakin toimii tässä mitä parhaimmiten. Itse animaation laadusta en osaa sanoa mitään tai muutenkaan ääninäyttelystä. Siitä on aika kauan kun katoin tuota. Mutta nuo oli päällimmäiset asiat jotka jäi sarjasta mieleen. Suurin otakutavoitteeni onkin katsoa tämä joskus loppuun asti, mutta mulla on pieni epäilyksen poikanen, että siinä tulee kestämään ja piiiitkään. (pitää olla todella tylsää että tämän katson loppuun)

  2. Kagihime Monogatari Eikyuu Alice Rinbukyoku
  Tämäkin on sarja, jonka katoin myös alkuaikoina ja jossa on TIT-henkilöitä. Ja kaiken lisäks sarja uppoaa genreihin fantasia ja taika. Eikä siinä vielä kaikki! (ainakin) Joillakin hahmoista on pupunkorvat! UUuuu!! Ei oikein ollu minulle suunnattu. Animaatiokaan ei ollut niiin huippulaatuista. Tämän (ihme kyllä) katsoin loppuun asti. Oli minulla sillon nuorempana enemmän sisua…

  3. Garzey´s Wing
  OVA-sarja, josta en oikeen osaa olla mitään mieltä. Torkahtelin tätä katsellessani. Juonessa oli pikkasen sellaista, miten sen sanoisi, heikkoja kohtia. Alkuun ei selitellä paljoa mitä tapahtuu, kaikkea vaan sattuu sankarillemme. Myös lopetus oli mitä surkein. *SPOILER* -> Päähenkilö ei ikinä pääse kotiinsa takaisin, eikä sillä ole väliäkään, sillä hän näyttää olevan ihan onnellinen omaan asemaansa jossain menneisyydessä tai muussa vastaavassa. <- *SPOLER* Animaatio ei laadullaan mitenkään hehkunut. Sille täytyi jopa välillä nauraa. OVAt oli aika puolhutastuja. Voisin sanoa tästä, että oli aika turhaa katsottavaa.

  4. First Kiss Monogatari
  Eihän siinä mitään, varmaan ihan mukava OVA joillekkin, ei vaan toiminu minulle, juu ei mitekään. Kauheen repaleinen eikä meinannu saada selvää, missä oikeen oltiin menossa ja millon. OVAn repaleisuuden voisi vielä selitellä sillä, että se perustuisi mangaa, mutta näin ei valitetavasti ole (ainkaan nähtävästi (tutkin asiaa)). Animaatio oli aivan kauhistuttavaa katseltavaa, eikä ääninäyttelijät mitenkään häikäisseet suorituksillaan.

  5. Kage Kara Mamoru!
  Tämä on pakko laittaa top-5 joukkoon ihan vaan ärsyttävien hahmojen takia. Mikään hahmoista ei ollu mitenkää kiva, kaikki sai vaan raivon ja vihan rajamaille. Erikoismaininta meidän ihastuttavalle päähenkilölle: Yuna Konnyakulle, joka on lapsuudenystävä-itkupilli hempeän äänensä kera. Ei minulla ole mitään Mai Nakaharaa vastaan, en vain pidä hempeä äänisistä naishahmoista. Muutenkaan juoni ei ollu mitenkään omaperäinen. Aika semmonen humppasarja.

  *huh* Siinä ne taiski sitten olla.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 55 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.