Imadoki!

Home Forums Manga Mangasarjat Imadoki!

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
 • Author
  Posts
 • #107623
  Anonymous
  Member

  Egmont alkaa julkaisemaan 5-osaista Yuu Watasen luomaa sarjaa.

  Imadoki! kertoo Tanpopo-tytöstä, joka muuttaa Hokkaidolta Tokioon. Juuri ennen kuin Tanpopon koulu alkaa, hän tapaa pojan joka on istuttamassa voikukkia. Tanpopo ihastuu tähän poikaan, Kokiin, mutta Koki ei ole Tanpopoa näkevinäänkään. Tanpopoa kiusataan uudessa koulussa, ja hän päättää perustaa puutarhakerhon saadakseen ystäviä. Samalla Kokin salaisuudet alkavat paljastua.

  #107670
  Banana-chan
  Member

  Ostin vasta äsken ykkösosan, en ole vielä lukenut.
  Jonkin verran olen kyllä lukenut sarjaa netistä, sen perusteella vaikutti aika hauskalta 🙄

  #107674
  Shoe
  Member

  En ole ostanut, mutta kun luki nimen Watase, tietää jo millaista mössöä on tarjolla. Kattila pataa soimaa tässä tapauksessa… Meinasin ostaa, mutta saa sekin jäädä ehkä myöhemmälle. Ihmiset, kertokaa, onko ostamisen arvoinen teos, ettei mene melkein kymppiä turhaan.

  #107679
  Kuroii
  Member

  Itse varmaankin ostan, jos saan rahat jostain repäistyä, sillä tämä kuulostaa erillaiselta, kun päähenkilö on koulukiusattu ja hyljeksitty, eikä olekaan kaikkien suosiossa (kuten yleensä).

  #107690
  Shoe
  Member

  Kuroii wrote:

  —päähenkilö on koulukiusattu ja hyljeksitty, eikä olekaan kaikkien suosiossa (kuten yleensä).

  Mutta koulun suosituin bishehinttari ihastuu tuohon kiusattuun tyttöön ja tyttöä palvovat sen jälkeen kaikki ja pyytelevät anteeksi tyyliin "voi anteeksi raxupoxu, mä en tuntenut sua sillon, mut nyt tunnen ku oot ton Jaskan kans~". Voin olla melkein satavarma, että tämä kiusattu tyttö pulpahtaa pinnalle jostain tyhjästä, kaikki palvovat häntä kuin Paris Hiltonia. Mutta, mistäs minä sen tiedän.

  Ah, edit: Miksi tuota tyttöä kiusataan?

  #107795
  ^Jonsku
  Member

  Olen ostanut ykkös-osan. 🙂 Kansi vaikutti kivalta. Ja tarina mielenkiintoiselta. Ostin 2-osan. Ja nyt minulla on 3-osakin jonka ostin eilen. Lempi hahmoni on Tampopo. 4-osan sain joululahjaksi. Ja nyt eilen ostin 5-osan.

  #107797
  Nyaa
  Member

  Shoe wrote:

  Ah, edit: Miksi tuota tyttöä kiusataan?

  Mitä tuota sarjaa nyt kaupassa hieman lueskelin, taisi olla niin että kyseessä oli joku snobikoulu, jossa oli rikkaiden ja tärkeiden mukuloita. Tanpopo oli tullut pääsykokeella kouluun, joten hän oli ilmeisesti tavallisesta perheestä.. Sehän on rikkaiden mielestä tietysti aivan hirvittävää 8o

  #107814
  Shoe
  Member

  Nyaa: Kiitos valaistuksesta. Joo ei vakuuta ostamaan. On se kumma, kaikesta sitä pitääkin kiusata. 8D

  #108385
  Anonymous
  Member

  Ensimmäinen osa ei kauhean hyvin iskenyt, koska siinä pyörittiin suurimmaksi osaksi koulu asioiden ja kukkien ympärillä. Jatko kuitenkin tulee olemaan mielenkiintoisempi. Onneksi Tanpopo ei ole sellainen päähenkilötyttö, joka ihquttaa jatkuvasti ihastustaan. Minulta ainakin menisi hermot, jos hän ei muusta puhuisi. Koki näyttää yllättävän paljon Tamahomelta. (Tamahome on sarjasta Fushigi Yuugi)

  #108448
  Oboke
  Member

  Takakannen söpö kettu houkutteli ostamaan! :3 Ja onhan Watasen tyyli kaunista joten miksipä ei näin kokeeksi.

  Niin kuin Watase itse sanoikin, tämä ei ole sitä hänen normaalia tarinaansa (fantasia, taistelut yms.) mutta omasta mielestäni tämä on mukavaa vaihtelua. Tanpopo on mukava päähenkilö eikä Kôkissakaan ole mitään vikaa (se murre vaan oli hieman hassu).
  Ostan kyllä ainakin seuraavan osan koska haluan tietää enemmän tuosta viimeisellä sivulla esiintyneestä pojasta. 😛

  #113668
  panda-kun
  Member

  Hyvähän tuo oli… ei mitenkään päätähuimaavan omaperäinen, mutta lukeutuu silti suosikkisarjoihini. Ja Watasen piirrostyylihän on hyvin selkeää ja kaunista, joten tämä on myös ilo silmälle. : ) Lempihahmoksi taisi nousta Aoi. Pitäisipä taas lähteä pitkin kyliä ravaamaan kolmososan perässä, rasittavaa asua korvessa -.-

  #124979
  marikadaa
  Participant

  Kiva manga on !
  Itselläni on omana:)

  #228226
  martti kissa
  Participant

  :mrgreen:

  #228236
  martti kissa
  Participant

  olen lukenut imadoki nimistä manga kirjaa ja e on tosi hyvä

  mikä on sinun lempi hahmosi siinä kirjassa?

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.