Impro

Home Forums Piirtäminen Impro

 • This topic has 3 voices and 4 replies.
Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
 • Author
  Posts
 • #121876
  Nyaa
  Member

  Elikkäs, olen pitkään miettinyt jonkinlaisen impron perustamista ja tässä olisi idea. Jos on ideoita niin saa ehdottaa ja mukaan vain. Improlle olisi tarkoitus tehdä sivut sitten myöhemmin, mutta katsotaan ensin tuleeko tästä edes mitään. Voi ilmoittaa itsensä jo listalle, vaikka hahmon tiedot eivät olisikaan ihan täysin valmiit, kunhan sitä on tekemässä sekä on idea valmiina. En ole itsekään ehtinyt tehdä Ruutin tietoja täysin valmiiksi.

  Juoni
  Kun 13-vuotias ihmistyttö Ruut löytää kylänsä ryöstettynä ja siskonsa hukutettuna palattuaan ostoksilta, hän kääntyy kannoillaan vain kohdatakseen tuhon aiheuttajan, hovimaagi Aidanin. Jostain syystä mies ei kuitenkaan tapa kylän viimeistä eloon jäänyttä, vaan kahlitsee tämän suden olomuotoon. Tyttö vanhenee ja kasvaa suden muodossa, lähes unohtaen ihmisen elämänsä. Kuitenkin suden mielen takana on aina ihmisen mieli, joka ei ole koskaan väistynyt täysin suden tieltä.

  Kuluu useita kaudenkiertoja, kunnes susi joutuu lähelle ihmisiä ja eräs tapahtuma pakottaa hänet taas muistamaan itsensä. Lopulta kaikella onkin vain suurempi tarkoituksensa.

  Ideana on, että suunnitellaan yhdessä improporukan kanssa juonen pääkohdat, joita sitten noudatetaan ja siinä välissä voi improilla miten lystää.

  Maailma Aika on menneisyyttä, keskiajan puolessa välissä ehkäpä? Osa väestöstä osaa jo lukea ja kirjoittaa. Kuitenkaan se ei ole ihan kaikkien osaama taito, vaan sitä varten täytyy olla jonkun oppineen opissa tai opiskella vaikkapa kirjuriksi tai asustaa luostarissa. Palvovat Luonto Äitiä ja Kuoleman Jumalatarta, joita voisi sitten myöhemmin suunnitella lisää. Lajeina toistaiseksi nimettömässä maassa asustavat ihmiset, haltiat, ihmissudet, puolieläimet (eli tarkoittaa animaageja, jotka ovat jäänet osittain eläimen hahmoon tai loitsuilla kirottuja), yksisarviset (Kykenevät ottamaan myös ihmishahmon, mutta yleensä välttelevät ihmiskontaktia), kääpiöt sekä tietenkin puoliveriset. Metsissä ja muualla asustaa myös örkkejä, peikkoja ja muita hirviöitä. Lohikäärmeitä ei ole, eikä liioin vampyyrejakaan.
  Maata hallitsevat neljä kuningasta, kukin omaa ilmansuuntaansa.
  Tarina alkaa jostain Pohjoisesta päin, ilmastoltaan ja maisemiltaan vähän Suomen kaltaisesta paikasta, mutta rakennuksen ja muut voivat olla hieman erilaisia, eletäänhän kuitenkin fantasiamaailmassa. Mitään sähköjä tai muutakaan elektronista ei ole keksitty. Ilmastoltaan Pohjoinen on tietenkin kylmä ja arktisempi sekä kylät hieman alkeellisempia kuin lämpimässä, suurien kaupunkien kirjomassa Etelässä. Idässä taas sijaitsevat suuret satamakaupungit ja lännessä on paljon kirjastoja ja oppineisuutta.

  #121877
  Nyaa
  Member

  SÄÄNNÖT
  – Jokaisen piirtäjän täytyy piirtää vuorollaan 2 sivua, enemmänkin saa tietysti tehdä, kunhan ehtii määräaikaan mennessä. Jos ei saa kahta sivua millään valmiiksi, pyytää rehellisesti lisäaikaa tai jättää vuoron välistä. Parempi jättää välistä kuin vain sutaista sivut ilman mitään ajatusta.

  – Luomasi hahmo ei ole mikään roolipelihahmo, eikä sitä tarvitse suosia, ihkuttaa tai tunkea joka ikiselle sivulle jonka piirrät. Jos yhdessä vaikka sovitaan, että hahmosi kuolee, niin sitten niin käy.

  – Juonen pääkohdista sovitaan yhdessä, siinä välissä sitten saa improvisoida. Näin siksi, että juonesta tulisi edes jotenkin ymmärrettävä :’D

  – MITEN LIITTYÄ

  Ilmoittaudut vain vapaaehtoiseksi, koska katson ensin, onko improon edes halukkaita tulijoita. Sitten luot itsellesi ( tai otat valmiin hahmosi, jos se sopii maailmaan eikä ole missään muualla mukana) maailmaan sopivan hahmon hahmotietoineen ja kuvineen. Sen jälkeen lähetät osoitteen hahmon sivuille/ hahmon tiedot & kuvan osoitteen tähän topaan tahi minulle yksityisviestillä, tarkistan sen.
  Mitään huippumahtavaatäydellistä piirtojälkeä ei vaadita, riittää, että sivuista saa selvää ja osat kohtuullisesti tehdä ihmisiä sekä jonkinsorttisia rakennuksia. Ei tosiaan tarvitse osata piirtää kaikkea täydellisesti, en minäkään osaa, kunhan yrittää parhaansa, niin sitä kehittyy.
  Oma skanneri tai muuten vain mahdollisuus saada sivut nettiin on tietysti välttämätön :’)
  Saa tehdä joko koneella tai käsin, mutta sarjakuva on mustavalkoinen. Rastereita/harmaasävyjä saa käyttää.

  MUKANA:
  1. Nyaa(Noreen) Susityttö Ruut (Hahmotiedot kesken)
  2. –
  3. –
  4. –
  5. –

  //Anteeksi, oli pakko laittaa toinenkin viesti, kun ensimmäinen bugasi ja lagasi minulla pahasti niin "pitkällä" tekstillä, en olisi pystynyt muokkaamaan ollenkaan.

  #121879
  rinne
  Member

  Ensin haluaisin nähdä sun piirrustusta! Sitten voin ajatella juttua enemmän.

  #121882
  Pappis
  Member

  vaikuttaa kivalta! 😀 mut voi laskea mukaan! Mäkin tahtoisin kyllä nähdä ns. "alkuperäisiä luonnoksia", jos niitä löytyy

  #121892
  Nyaa
  Member

  Ah, joo, olisi pitänyt tajuta laittaa jotain näytille.. :’D Skannaan tässä viikonloppuna kun kerkiän ja laitan tänne.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.