Inuyasha

Home Forums Anime Animesarjat Inuyasha

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 19 total)
 • Author
  Posts
 • #44005
  xYaraaa
  Member

  huomasin tuossa et ei ollu yhtää aihetta inusta T.T tai sit en vaa nää ku oon nii sokee.no päätin sit tehä tämmösen 😀

  #44569

  Puhutaanko nyt Inuyasha-ANIMESTA vai Inuyasha-MANGASTA?

  Kesälomalla ollessani kummitätini luona yökylässä Helsingissä hänen miehensä poltti minulle muistaakseni 83 englanninkielistä Inuyasha-animejaksoa. Katsoin "Only you, Sango" -jaksoon asti, mutta sitten innostus tyssäsi. Pitäisi varmaan katsoa loppuunkin asti… tykkään kaikkein eniten Kohakusta, eikä Kagurakaan paha ole (noin kuvaannollisesti katsottuna). Joskus yritin katsoa YouTubesta "The Castle Beyound the Looking Glass" -elokuvan (vai mikä sen nimi nyt olikaan) englanniksi tekstitettynä, mutta se jäi kesken, kun en löytänyt yhdessä vaiheessa enää jatkoa… Inuyasha-vaihe on tosin meikäläiseltä mennyt jo vähän ohi, mutta luen kyllä edelleen, katsoakin varmaan pitäisi. Aion jatkaa loppuun asti.

  #44579
  Shoe
  Member

  Inuyasha on yksi ensimmäisistä mangoistani. Aluksi katoin Inua animena, mutta sain päähänpinttymän alkaa kerätä sitä mangana!
  Onhan Inuyasha hyvä ja kaikkea, muttei ehkä sovi mulle (enää?) Luenhan sitä toki mangana, en osaa lopettaa sarjojen keräämistä, kunnialla loppuun. Animen olen katsonut alusta loppuun vuonna nakki ja makkara, enkä ole sen jälkeen vilkaissutkaan animea.^^
  En halua olla ilkeä, mutta jotenki minusta tuntuu, että Inuyasha on tylsä. Kaikki on niin ennalta-arvattavaa, vaikkei olisi animea aiemmin katsonut tai spoilaantunut.

  Onhan Inuyashassa pari hyvää hahmoa, joista tykkään. Esimerkiksi Naraku ja Sesshoumaru. Molemmat kunnon äijiä. : D

  #44583
  mimeko
  Participant

  Manga harrastuksen alkuaikoinahan minäkin tästä pidin… ihQutin jatkuvasti, kerroin sarjasta kaikille ja tietysti keräsin suomijulkaisua. Aloitin siis mangasta enkä animesta – niin inuyashan kohdalla, kuin koko manga&anime harrastukseni. Inuyashan kohdalla anime on vielä mangaakin huonompi: köyhähkö piirosjälki joka ei ole edes yhtä elävää kuin mangassa, epämääräiset pinkit valoefektit (joiden takia juuri en katso niin monia anime sarjoja…) ja jostain syystä en voi sietää Inuyashan itsensä ääninäyytelijää. Se Inuyashan "fanitus" vaihe kumminkin meni parissa kuukaudessa ohi. Tutustuin muihin sarjoihin ja katsoin tätä kyllä parikymmentä jakosa, mutta siihen se jäi koska inu anime tuntui jo alkuaikoina niin ala-arvoiselta^^;

  Inuyashahan on loppujenlopuksi aika heikko tekele. Hahmot ovat kaikki kliseitä – se kylmä ja komea "pahis" jolla on suhde päähenkilöön, eli seshoumaru. äkkipikainen ja söpö "teini"poika eli Inuyasha, Kagome eli se kimittävä lukiolaistyttö joka hyppii vapaa-ajallaankin vesirajahameessa ja näin voitaisiin käydä läpi kaikki sarjan hahmot, mukaanlukien pörröisen chibi sidekickin, Shippoun…
  eli miinusta kliseisistä, paikoitellen yksiulotteisista hahmoista.

  Piirostyyli on keskivertoa. Takahashin tyyli ei ole minuun ikinä iskenyt erityisemmin, ja olen aina (ensimmäisiä ihQutuskuukausia lukuunottamatta, siis) ollut sitä mieltä että se sopii paremmin puhtaasti humoristisiin sarjoihin tai esimerkiksi Maison Ikkakuun, kuin Inuyashan kaltaiseen kauhuelementtejäkin hyödyntävään sarjaan jossa paikoitellen haetaan vakavampaa tunnelmaa. Animessa tyyli on entistäkin huonompi ja jotenkin häiritsevän jäykkä, inuyasha on sarja jonka anime kaipaisi piirostyylinkin puolesta jonkinlaista "lennokkuutta" että se tempaisi mukaansa edes vähän paremmin

  Juoneltaan Inuyasha on… shounenia. shounenia tyypillisimmillään. Keksitään joku "hieno" idea jonka saisi oikeastaan käsiteltyä alle kymmenessä pokkarissa, mutta aletaan sitten venyttämään sitä loputtomiin niin että paremmassakin sarjassa jo kyllästyisi. En animea ole kovin paljoa katsonut, mutta käsittääkseni se on VÄHINTÄÄN yhtä venytetty kuin manga + siinä on fillereitä, ja loppu on kuulemma töksähtävä. En ylipäätään pidä siitä, ettei sarjoja osata lopettaa ajoissa. Kuitenkin tämä pätee moniin Takahashin sarjoihinkin.

  En siis lyhyesti sanottuna näe Inuyashassa mitään, enkä ymmärrä mikä siinä kiehtoo sarjan faneja – useimmiten kun ne ovat tyypillisiä fanityttöjä (kuten valitettavasti täälläkin suurin osa) joiden kanssa ei kykene keskustelemaan muusta kuin siitä kuka on komein ja keitä on kiva parittaa ja mikä on coolein iskun käännetty(!!) nimi… perusteluja on turha edes mainita, valitettavasti. ehkä juuri tämä elitistien silmissä vähentää Inuyashasta pitävien mangustien "arvoa".

  Kuitenkin, vaikken minä sitö näe, Inuyashassa on oltava "sitä jotain" piilossa, koska vaikka Takahashilla on muitakin, vanhempiakin sarjoja, vie Inuyasha varsin suuren lohkon… tuskin Takahashi ihan turhaan on Nipponlandian rikkain nainen.

  //Ja Shoe, repesin kyllä viestillesi niin pahasti.

  Shoe wrote:

  Onhan Inuyashassa pari hyvää hahmoa, joista tykkään. Esimerkiksi Naraku ja Sesshoumaru. Molemmat kunnon äijiä. : D

  …Mikä tarkalleen ottaen tekee esimerkiksi sesshoumarusta niin äijän? Olkapäällä oleva jättimäinen puuhka? haaremihousut? sen puuhkan jatkuva hiplaaminen? (Pinkki!) meikki? Pitkät valkeat, täydelliset hiukset? lol, jotain rajaa hei tohonkin! Sesho ja naraku on ihan jees hahmoja, mutta ei niistä kyllä äijiä saa tekemälläkään – korkeintaan leidejä <3

  #44586
  Shoe
  Member

  Jokaisessa miehessä (ja naisessa) on jonkin verran äijää, olkoon tämä minkä lainen tahansa : D
  Minä ja aivokuollut pääni…

  #44596
  Devilman
  Member

  Äijäkeskusteluun mukaan tunkeakseni: Sesshoomaru on aika siisti hemmo (saisi hänestä kyllä oppia tietämään enemmän sarjan aikana, tosin olen itse lukenut vain ensimmäiset jotain 30 kirjaa), Naraku taas on lähestulkoon ihailtavan sitkeä pirulainen (lähestulkoon siksi, että on suoraan sanottuna turhankin sitkeä). Mutta ei, en sanoisi heidän olevan äijiä. Kenshiroo on äijä. Naraku ja Sesshoomaru eivät oikein ole.

  #44772

  Sesshoomaru on kyllä sitkeä kaveri (aika "äijä"), kieltämättä. Someone wrote:

  Naraku taas on lähestulkoon ihailtavan sitkeä pirulainen (lähestulkoon siksi, että on suoraan sanottuna turhankin sitkeä)

  Yhdyn edelliseen puhujaan. Sääli, että 38-pokkarissa nyt kävi niin kuin kävi, olisin halunnut Sesshoomarun ja Kaguran tarinan jatkuvan. Ei, mutta, pitäisi varmaan puhu aanimesta. Se puoli on jo hoidettu, katsokaa ylempää.

  #47481
  EVIL GOKU
  Member

  Puhutaanko täs animesta vai mangasta? :geek:

  #47652
  Mireyu
  Member

  Inuyasha anime on aika tylsä, ja jumittaa vielä enemmän kuin manga. Ainakin tältä minusta tuntuu. Toisaalta musiikit ovat upeita , ja osaa animekin silloin tällöin yllättää. Kuten esimerkiksi Ayame -hahmosella. (En spoilaa enempää) Elokuvien tyyli on minsuta kamala, mutta niissäkin kiva musiikki. Eli anime ei minulta läpi mene…

  #47913

  Hoh.

  Inuyasha. Kyllä sen koko animen katsoin. Ja mangaa on luettu. Ja kyllä pidin, mutta pidemmän päälle alkoi ainaiset ihmissuhde-ongelmat raastaa silmiä päästä ja Kagome-inhoni kasvoi ja kasvoi.
  Ja ylpeänä myönnän että pidän Inuyashasta ja Kikyosta! Haah?
  No joo, siinä sarjassa on paljon kyseenalaista. Mutta on siinä sitä varmaa ja luotettavaa Rumikoa.
  Ja kaunista Sesshoumarua jaksaa aina katsella… 😕

  On tämä ihan kelpo. OK animointi ja musa. Suurin rasite lienee hahmokierrätys. Samaa vanhaa aina vaan, ja juoni menee plörinäksi. Mutta se ei tietysti haittaa, jos ei tunne Rumiko Takahashin muita sarjoja!

  #48769

  inuyasha on tosi ihana sarja! i <3 inuyasha! mul on omaa inuyasha mangaa 1-2 🙂

  #65577
  Inuliini
  Member

  Myönnän kyllä että tykkään Inuyashasta. Ja tuon voi kenties ajatella kahdella eri tavalla. Noh, tarkoitan niitä molempia. Inuyasha on FMA:n ohella yksi ensimmäisiä anime/mangasarjoja, joihin tutustuin. Mangaa löytyy hyllystä se 10 kappaletta, pitäisi hankkia jostain niitä jo ilmestyneitä. Animea taas olen katsonut sen 34 jaksoa, kolmevitosta olen itseasiassa justiinsa katsomassa, pidän pikku taukoa kirjoittaakseni tämän. Jokin aika takaperin jumitin 20-jakson kohdalla, ja luulin oikeastaan etten pääsisi siitä enää ikinä mihinkään. Mutta pääsin kuin pääsinkin. En ole tosiaankaan varma mikä siinä Inuyashassa viehättää.. jokin vain. Suosikkihahmoja ovat ainakin Inuyasha, Miroku ja Kirara, jossain määrin myös Shippoo, Kagome ja Sango. Inhokkeja taas Kooga, Kagura ja Sesshoumaru. Nuo siis tulivat heti ensimmäisenä mieleen.

  #66298
  Raxu
  Member

  Joo ainakin uusin kirja nyt on sen verran hyvä en malta odottaa miten sesshoumaru pääsee helvetistä pois, ja saako pelastettua riniä ja kohakua. Vähä pakko ois pelastaa muuten naraku taitaa voittaa -.-

  #68405
  håtticko
  Member

  Ju on tuo inyasha todella hyvä Sarja <3 🙂

  #75779
  PASIJAU
  Member

  Myydään Inuyasha kirjoja numerot 1-46,48 (muistaakseni) kirjojen kunto on ok.

  http://www.nettimarkkina.com/manga-kirjoja/678807

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 19 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.