Inuyasha

Home Forums Manga Mangasarjat Inuyasha

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 77 total)
 • Author
  Posts
 • #41062
  Amppu
  Member

  Kertokaapas mielipiteitänne tästä Rumiko Takahashin sarjasta.
  Mulla on vasta osat 5-26 mutta itse tykkään sarjasta paljon. :> Muutenki Rumikon muut sarjat on tosi hauskoja (esim. Ranma1/2 ja Maison Ikkoku)

  Mutta teidän mielipiteitänne olis kiva kuulla, koska mun kukaan ystävä ei mangaa juurikaan lue. En voi keskustella mangasta muutaku täällä 😛

  #41066
  Candy Kitty
  Member

  Alku puolen kirjat ovat hyviä, mutta nyt kun sarja vain pysyy paikallaan eikä siinä tapahdu mitään niin se vähän ottaa päähän. Uusimpia en kylläkään ole lukenut… Minulla on vain kuusi Inuyashaa, mutta olen lainannut niitä sitten kirjastosta… Tiivistettynä: Olisipa sarja lyhyempi ja tapahtuisipa siinä jotain uutta.

  #41074
  Devilman
  Member

  Alku hyvä, toistaa itseään monta kymmentä kirjaa (tosin onhan joissakin väleissä tavallista parempia tarinoita) ja loppukaan ei ole kovin kummoinen. Mutta ihan kivaa luettavaa, varsinkin, jos haluaa jotain aivot narikkaan -viihdettä.

  Itse tykästyin tähän aikanaan, kun satuin lukemaan englanninkielisen nelosalpan. Ukkosveljekset-tarinassa riitti toimintaa ja brutaalia menoa ja kauhupainotteinen Sielunpaimen-tarina oli mukavaa vaihtelua mättöön. Olipahan aika koskettavakin tarina. Inuski oli suoraan sanottuna minusta parempi juuri sellaisena, kuin se alussa oli: toimintaa ja kauhua sopivassa mittasuhteessa. Mutta kun meni mätöksi niin meni mätöksi.

  Joka tapauksessa Takahashin töiden ystävänä (ja olihan tämä lisäksi ensimmäisiä lukemiani mangoja) Inuyashalla on silläkin meikäläisellä eräs tietty pieni paikka suosikkieni joukossa.

  #41086

  Koko perhe tykkää 😀 Itselläni on 1-13 ja äiti on ostanut loput osat.
  Täytyy tosin myöntää, että alkupään tarinat ovat parempia. Mutta on tämä aikuisempi kuin Ranma, jossa oli loppua kohti liian paljon vitsejä.

  #41146
  Tiituli83
  Member

  Itselläni on kaikki inuyashat numerosta 31 eteenpäin ja kaikki missä on numero 2 minulta puuttuu 1-20 siltä väliltä minulla on joitakin ja pidän sarjasta edelleen hurjasti! aijon seurata loppuun asti, vaikka se olisi viimeinen tekoni! 👿 sarja on ihana <333

  #41329
  Martsa
  Member

  Pidän todella paljon Inuyashasta!!! Itselläni ei ole kuin viisi osaa, mut oon lainannut kirjastosta. :3
  Muutkin Rumikon tekemät mangat on hyviä….mitä nyt oon kerennyt lukemaan…^^

  #41332
  Sun Summer
  Member

  Inuyasha oli melko hauskakin manga siihen numeroon viisitoista asti, kun se alkoi toistamaan itseään aivan liikaa. Sarja meni ihan ylipitkäksi ja toistokkaaksi. Ei se enään toimi ja ne vähäiset relax hetket on melkein kadonnut. Itse ostin mangaa johon kahteenkymppiin, mutta sitten se romahti. Mielestäni venytetään liian pitkäksi hyvää mangaa. Alussa oli myös se mukavaa, kun Inuyashan joukkoon tuli uusia tovereita, mutta ei niitäkään enään. Aina vain, joku vastus joka on alussa mahdoton voittaa, mutta sitten joku keksii ratkaisun ja sillä selvä. Ja heti sen jälkeen tulee uusi vastustaja… Mutta joitain vastustajia välissä on ihan kiinostaviakin, kuten MIrokuun ja Sangoon liittyen.
  Omat lempihenkilöni oli Miroku ja Sango, niitä ei voita mikään! Myös Kagomen ja Inuyashan rakkaus oli mukavaa, mutta sitäkin venytettiin liikaa ja siitä ei kerrotu juuri mitään milloinkaan. Sekin hyvä tukahdutettiin sarjasta… Piirustusjälki on hyvää, sitä ei voi haukkuaa, mutta maisemia saisi olla enemmän.

  Someone wrote:

  Mutta on tämä aikuisempi kuin Ranma, jossa oli loppua kohti liian paljon vitsejä.

  Pöh, Inuyasha on pelkkää tappelua… Ei aikuismaisen mangan tarvitse olla pelkkää tappelua.(Vitsejäkin saa olla ja pitääkin olla, hyvässä mangassa!) Ja Ranma oli loistokas manga, sitä ei venytetty ja venytetty kuten tätä ja siinä oli muutakin kuin mättöä. Ja vinkki vinkkinä, jos tahdot aikuismaista ja jännitys mangaa, niin ehdotan visusti Deth Notea. Mutta jos olet vielä nuorehko, niin en usko, että DN olis patas valinta…. Ehdottaisin silloin…. noh, vaikka tätä Inuyashaa. Mutta kaikki tässä viestissäni oli vain minun omia mielipiteitäni. Kaikillahan on mangan suhteen oma maku. : )

  #41422
  pikku-oRkki
  Member

  Itselläni vähän samantyylisiä kokemuksia mitä aiemmin jo tässä sanottu, eli itsekin tykkäsin alussa ja keräsin (loppuvaiheessa tosin en enää niin innokkaasti) kolmeenkymppiin saakka, mut sit aattelin pitää taukoa (pakko aina lopettaa tasanumeroon (; vaikka harvoin sarjojen keräämistä lopetan). Jotenkin juoni ei vaan enää edennyt, ja alkoi jossain määrin ärsyttää myös se, että tekstiä oli liian vähän. Yhden pokkarin luki aivan liian nopeasti :ugeek:

  Kai se on sitten niin, että ne todellakin ovat ne "vahvat henkilöhahmot", jotka pitävät otteessaan..

  #41482
  Amppu
  Member

  Juu toistaahan se itseään, mutta joku siinä pitää otteessaan.. 🙄
  Omistan nyt viidestä osaan 38 ja oon huomannu, että taistelut on aika ennalta arvaavia.
  Mutta ne hahmot pitää kyllä otteessaan ja kyllä mä haluun nähdä mitä sit lopuks käy :>

  #41556

  Tuota noin, mielipiteeni taitaa olla aika sama kuin muutamalla täällä: alussa olin ihan hinkuna tähän sarjaan, mutta ajan myötä innostus lopahti. Inuyasha on kuitenkin ensimmäinen mangasarja, jota aloin tosissani kerätä, ja siitä syystä sillä on aina oma paikkansa sydämessäni. En nyt sanoisi, että taistelut ovat ennalta arvattavia, mutta toisinaan kyllä pikkuisen tylsiä. Kyllä aion silti jatkaa sarjan loppuun, haluan kyllä tosissaan tietää, miten tässä oikein käy. Tykkään hahmoista eniten Kohakusta ja Kagurasta, mutta Kikyo on suoraan sanottuna ärsyttävä. Nyt herättyään kuolleista hänestä on tullut ihan kummallinen. En todellakaan pidä hänestä.

  #41568
  Kyoka8
  Member

  Minunkin kohdallani Inuyasha oli ensimmäisimpiä sarjoja, joita tuli luettua. Jonkin aikaa tuota tuli luettua, mutta sitten kyllästyin. Inuyasha toistaa itseään hirveästi, ja juonessa ei tunnu päästävän eteenpäin. Yhden pokkarin myös lukee lukee kymmenessä minuutissa, ja hinta on siihen nähden kallis.

  Tykkään kovasti Takahashin piirrustustyylistä. Se sopii Inuyashaan hyvin, koska se on tietyllä tavalla vanhahtavaa.
  Takahashi on kehittynyt todella, paljon, kun vertaa Ranman piirrustus tyyliin, vaikkei siinä mitään vikaa ole.

  Hahmot ovat ihan okei, tosin Kagome on aina ollut harvinaisen ärsyttävä, koska hän on aina tiellä eikä tiedä mistään mitään ja kaikki pahikset haluaa aina siepata hänet (tai siltä ainakin tuntuu). Monet tuntuvat vihaavan Kikyota.
  Shichinintaista pidän kovasti, ja samaten Sesshoumarusta. Sesshoumarun vaatteet ovat todella upeat.

  Minulta löytyy Inuyashaa hyllystä n. 20 osaa. Aina silloin tällöin on tullut ostettua.

  #41590
  pikku-oRkki
  Member

  Tsuki no kage wrote:

  Kyllä aion silti jatkaa sarjan loppuun, haluan kyllä tosissaan tietää, miten tässä oikein käy.

  Amppu wrote:

  ja kyllä mä haluun nähdä mitä sit lopuks käy :>

  Olin kamala ihminen ja luin netistä VAIN SEN VIIMEISEN LUVUN, just ton takia 😉 Saatte pysyä jännityksessänne, vaikka kestääkin kyllä melko pitkään ennen kun Inuyasha saavuttaa päätöksensä – eikös niitä pokkareita ole yli viidenkymmenen..?

  #41629
  NekoUzumaki
  Member

  Inuyasha on ihan paras 😀

  #41692

  Hyvä mangasarja oli joskus alkutaipaleilla 😀 Mutta nyt se toistaa kokoajan itseään "uusi vihollinen tulee, se voitetaan, uus tulee, voitetaan…" jne. En oo tosin lukenu paria viimeistä osaa mitä on tullu, koska oletan niidenkin olevan samaa rataa (?)

  #42056
  kaguro
  Participant

  joo, tää inuyasha sarja oli joskus mun lempi sarja ja olihan ne ensimmäiset 20 pokkaria ihan hyvät mut sitte ne
  alko toistaa itteään ja niissä ei tapahtunu mitään. mut yritän kerätä sarjaa silti.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 77 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.