ITF – taekwon-do

Home Forums Sekalaista Japanin kulttuuri ITF – taekwon-do

 • This topic has 4 voices and 3 replies.
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • Author
  Posts
 • #52997
  teräsedward
  Member

  Hei! haluaisin tiedustella onko manga/anime kamujen porukassa tkd- harrastajia, sillä itse harrastan sitä. Olen keltaisella vyöllä ja menossa pian vihreän vyön kokeeseen. Jos kiinnostaa (teitä jotka ette harrasta ) käykää sivuilla itf taekwondo-akatemia.fi niin sieltä saatte enemmän tietoa harrastus paikoista ja ne aloittavat alkeis kursin yleisimmin syksyllä. Olen menossa nyt viikonloppuna 15-17leirille puolangalle. joten juttelua itf stä 😀

  #90550
  Lunella
  Member

  Heipähei! : D
  Mä alotin taekwondon vasta nyt syksyllä ja mulla on keltasen vyön koe tän viikon lauantaina(huomenna!). Pikkasen pelottaa. Unohdan tietysti kaiken ja sitten pyörin siinä ihan järkyttyneenä, että mitäs mä nyt teen.

  Tykkään tästä lajista tosi paljon. Kokeilin karatea muutaman kerran ja se ei kyllä ollenkaan vastannut odotuksiani, joten päätin kokeilla taekwondoa, kun koulun ilmotustaululla oli alkeiskurssista. Alkulämmittelyt ovat kamalaa rääkkiä, mutta kunto ainakin nous kohisten sen jälkeen ku tän alotin. =)

  #91001
  Ayumu
  Member

  Olen minäkin harrastanut kyseistä lajia. Tosin lopetin, kun ei enää ollut kaveria joka olisi ollut mukana (tykkään jos on kaveri jonka kanssa harrastaa). Lisäksi täällä ei enää pidetä harjoituksia joten pitäisi matkustaa 42km päähän lähimpiin harjoituksiin.
  Jäin ylemmälle keltaiselle jonka suoritin Puolangan leirillä olikokohan se vuosi 2006. Sillon jännitin aivan sikana! Olin ihan hermona ja tuntui, että ääni ja jalat pettää : D
  Voisin kyllä aloittaa uudestaan nyt, kun ollut taukoa ja innostus on taas noussu. : )

  #121136

  Itsekkin harrastin ennen, mutta lopetin ollessani vihreällä natsalla, kun vaihdoin Capoeiraan.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.