Jalkapallon MM-kisat 2010 Etelä-Afrikka

Home Forums Sekalaista Muut Jalkapallon MM-kisat 2010 Etelä-Afrikka

 • This topic has 4 voices and 9 replies.
Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
 • Author
  Posts
 • #105653
  Blackbeard
  Participant

  Ajattelin tästä aiheen väsäistä, vaikka en tiedä löytyykö täältä juuri aiheesta kiinnostuneita. Tänä vuonna siis pelataan maailmanmestaruudesta Etelä-Afrikassa, 11.6-11.7. Ketkä ovat ennakkosuosikkisi, kuka on maalikuningas? Täällä siis aiheesta keskustelua, nyt etukäteen sekä kisojen aikana.

  Itse kallistun kyllä Espanjan fanina hallitsevan Euroopan mestarin puoleen. Brasilia on toki myös kestosuosikkini. Norsunluurannikko voisi olla sellainen musta hevonen. Drogbassa on ainakin potentiaalia maalikuninkaaksi, mikäli taustalla vaan löytyy joku joka saa pallon pelattua Drogballe. Joukkue on tosin aika pahassa paikassa samassa alkulohkossa Brasilian ja Portugalin kanssa.

  Argentiina on vahva, mutta kuten moni spekuloi, Maradona valmentajan pallilla on armaan suurin este mestaruuden saavuttamiseen. Messi tosin on jo yksinäänkin aika pelaaja.

  #105677
  eerol
  Participant

  Miteinki että tämmöisen ketjun voisi tehdä. Ehdit näemmä eka. Mutta juu todellakin olen katsomassa. 2002 kisoista asti olen katsonut melkein kaiken mahdollisen ja perinne tietysti jatkuu tänä vuonna.

  Voittasuosikeiksi nostaisin Espanjan, joka Euroopan mestarina ja monen melko nuoren, mutta taitavan pelaajan yhdistelmänä pärjää varmasti. Mutta eikös Fabrecas ja Torres olleet loukkantuneet? Vai muistanko aivan väärin.
  Toisena kovana pystin saajana tulee Hollanti, joka näytti EM-kisoissa mihin pystyy, vaikka hävisikin kaikkien yllätykseksi Venäjälle. Robben, Sneider ja Van der Saar maalissa pitänevät maan mukana.

  Sitten tulevat tietenkin Brasilia, Portugali, Argentiina ( valkku ____, mutta Messi, Tevez ja Milito taitavat pitää ainakin jatkopaikan varmana), Englanti, Ranska, Italia ja muut huippumaat.
  Yllättäjäksi voisin sanoa Chilen. Tosin en ole vielä lohkojakoa pahemmin katsonut. Joku voisi laittaa sen tännekkin, jos jaksaa. Myös Norsunluunrannikko ja Drogba voivat päästä pitkälle, voisivat yllättää Portugalin lohkossaan kun Brassit tulisivat ykkösiksi. Eikä Usaa ja Ausseja kannata ikinä unohtaa.

  Ranskaa ja Englantia tosin pidän epäonnistujina. Ei pahemmin perusteluja, tunne vain:D

  Ja David Villa tai Drogba voittaa maalipörssin…

  Ylläpidon huomautus: Muistathan foorumin säännöt koskien asiallista kielenkäyttöä! -Laurel

  #105693
  Blackbeard
  Participant

  eerol wrote:

  Mutta eikös Fabrecas ja Torres olleet loukkantuneet?

  Torres on ainakin jo osallistunut Espanjan joukkueen treeneihin harjoitusleirillä, joten voisi olettaa, että on pelikunnossa ja kuuluu kokoonpanoon. Fabregas ja Iniesta taasen ovat vielä epävarmoja tapauksia. Fabregasin puuttuminen olisi kyllä valtava takaisku.

  Saksa kärsii kanssa pahasti loukkaantumisista, ainakin Ballack puuttuu, ja Klosekaan ei ole ollut vissiin ihan täydessä vedossa. Italialaisesta jalkapallosta en muutenkaan välitä, mutta ainakin Totti puuttuu, eikä muutenkaan kukaan odota joukkueelta vissiin hirveänkään paljoa.

  Englanti voi mielestäni ihan hyvinkin pärjätä. Saa nähdä missä kunnossa Rooney. Beckhamin uupuminen ei nyt hirveästi vaikuta, ei mokoma ole ollut kirkkaimpia tähtipelaajia pitkään aikaan, ainakaan varsinaisen pelaamisen puolesta.

  #106728
  eerol
  Participant

  Kisat on sitten alkanut. Katsoin eilen molemmat kaksi matsia. Kaks tasapeliä ja yhteensä 2 maalia. Ei mitään parasta fudista, mutta meni kaveriporukalla.
  Meksiko oli aika surkea, oisin luullut paremmaksi. Siis vastassahan oli Etelä-Afrikka, jolta nyt ei paljon mitään odoteta ja vain tasapeli.
  Ranska – Uruguay taas oli paljon parempi. Maalit vain jäi puuttumaan, vaikka Ribery ja Forlan molemmilla puolilla kovasti yrittivät. Anelka on muuten Ranskan kärjessä ihan surkea. Henry avaukseen ja äkkiä.
  Tänään tulee jo parempia matsejaa..

  #106729
  Blackbeard
  Participant

  Koska palailin intistä, en ehtinyt/jaksanut kovinkaan tarkkaan avausotteluita seurata. Etelä-Afrikan maali oli komea, ja sääli, että se yksi hieno hyökkäys loppui tolppaan. Sympatiani olivat täysin isäntämaan puolella.

  Uruguay-Ranska peliä ihan vaan vilkaisin, eikä tuo kovinkaan jännältä vaikuttanut.

  Mutta tänään onkin sitten jo Argentiina-Nigeria ja Englanti-USA, joista varsinkin jälkimmäinen voi osoittautua varsinkin mielenkiintoiseksi. USAhan jopa voitti Espanjan Confederations Cupissa…

  #107103
  Aivastus
  Member

  Espanja pelas tänään kyllä uskomattoman huonoa peliä! Olihan niillä loppuajalla tuskaisaa yritystä, mutta ei mitään parasta peliä siltikää. Torreski pääs kentälle, ja sain tieten muutaman tilanteen aikaan, mutta hänhän on vielä puolikuntoinen polvivammansa takia. Espanja ois vähän niinku pakkovoittojen eessä ny!

  Omat suosikkini ovat Saksa (tämä oli varmasti yllätys kaikille), kestosuosikki Brasilia ja tietty Portugaliaki täytyy vähän kannustaa. Myös Ranska vois olla ihan pätevä jatkoonmenijä, jos Buffon vaan toipuu selkänsä kanssa pelikuntoon.

  Maalikuninkuudesta en osaa sanoa.. Jos Espanja herää horroksestaan, niin Villa on aika käressä. Myös joku Saksan tekijöistä voi olla kärkituntumassa.

  #107358
  eerol
  Participant

  Jännäksi tosiaan menee 2 ja 3 kierros. Espanja hävisi Sveitsille, Saksa Serbialle ja Ranska melkein varma putoaja.

  Taidanpa tehä oman veikkauksen jatkoonmenijöistä tämän hetken perusteella. Siis lohkon lopputilanne 3 kierroksen jälkeen. Maiden jälkeen tietty pisteet.

  Lohko A
  Uruguay 5
  Meksiko 5
  Ranska 4
  E-Afrikka 1

  Uruguay ja Meksiko syöttelevät palloa keskikentällä ja varmistavat jatkopaikkansa molemmat. Ranska voittaa Etelä-Afrikan 3-0.

  Lohko B
  Argentiina 9
  E-Korea 4
  Kreikka 3
  Nigeria 1

  Argentiina jatkaa voittoputkeaan ja teurastaa Kreikan. Etelä-Korea varmistaa jatkopaikan taistelemalla itsensä vähintään tasapeliin Nigerian kanssa.

  Lohko C
  Slovenia 5
  USA 5
  Englanti 3
  Algeria 1

  Englanti tyrii edelleen ja jää Slovenian kanssa tasoihin. USA voittaa Algerian. (En vaa tykkää briteistä:D)

  Lohko D
  Saksa 6
  Serbia 6
  Ghana 4
  Australia 1

  Saksa voittaa Ghanan ja tiputtaa sen lohkokärjestä. Serbia varmistaa paikan voitolla Australiasta.

  Lohko E
  Hollanti 9
  Japani ?
  Tanska ?
  Kamerun 0

  Hollanti pitää puhtaan linjan ja voittaa Kamerunin. Japani vs. Tanska voi päättyä miten vain.

  Oho pitää lähteä Siskon Konffikseen, joten muut ennusteeni saavat odottaa. Joo mulhan ei oo tylsää:D

  Ja muuten Aivastus Buffon pelaa Italiassa.

  #107438
  Aivastus
  Member

  Joo, huomasin töskyni ja nauroin itseni tärviölle. Oon ollu taas niin mukana kirjottaessani viestiä. Italia on pelannu aika huonosti, joten vähemmästäkin menee hämmennyksiin!

  Eilinen Brasilia-peli oli kyllä varsin jännä ainaki toisen puoliajan osalta. Tappelun elkeitäki oli jopa. Norsujen Keita kyllä kalasteli korttia melko ahkeraan siellä. Harmi vaan, että se kortti osu Kakalle eikä sille itelleen. Noh, tuolla kortilla ei sinänsä oo mitään merkitystä, koska brassit on jo jatkossa.

  Maalipörssin kuninkaaksi on ilmoittautunu jo aika monta pelaajaa. Higuan ja Forlan osoitti, että niiltä löytyy kyllä maaleja, jos vaan saavat pelata tyylillään.

  #107441
  eerol
  Participant

  Aivastus wrote:

  Maalipörssin kuninkaaksi on ilmoittautunu jo aika monta pelaajaa. Higuan ja Forlan osoitti, että niiltä löytyy kyllä maaleja, jos vaan saavat pelata tyylillään.

  Fabianoa kyllä jotenkin veikkaisin voittajaksi. Higuan siinä perässä ja ehkä Villa, jos Espanja alkaa pelaamaan tänään:) Klosekin ehdokas, mutta ei pelaa ensi ottelussa niin en oikein usko.

  #107473
  Kisa-chan
  Member

  Katselen jonkun verran, koska perheessäni on vahva futiskulttuuri ja useita pelejä näkyy tv :stä tässä kuussa.
  Pettymyksiä näissä kisoissa, no Englanti ehdottomasti. Käy sääliksi niiden molaria, se on ryöpytetty lehdistössä täysin. Ranskan joukkueesta hämmästyin kun Anelka potkaistiin ulos, saa nähdä vaikuttaako peliin.
  Varsinaista suosikkia minulla ei ole, Argentiina voisi olla hyvä, mutta Maradona epäilyttää. Espanja kanssa, vaikka loukkaantumisia on, myös Brasilia on vahva. Tykkään myös Sloveniasta, kisojen pienin maa ja silti lohkonsa johtaja.
  Messi voisi olla ehdokas maalikuninkaaksi, mutta niin moni muukin.
  Mitä mieltä muuten olette kiistellyistä torvista?Ylehän ilmeisesti leikkaa ääniä niin ettei ne kuuluisi niin paljon.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.