Järkytys?

Home Forums Sekalaista Muut Järkytys?

 • This topic has 28 voices and 39 replies.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 40 total)
 • Author
  Posts
 • #85409
  Kuroii
  Member

  Mistä järkytyit viimeksi?
  Tämmösen aiheen ajattelin aloittaa, tänne saa kertoa mistä järkyttyi viimeksi ja muuta angstausta jne.

  ja HUOM.! KUNNON vastauksia, ei mitään parin sanan jne. !

  #85411
  Kuroii
  Member

  Itse järkytyin hetki sitten. Katsoin tavalliseen tapaan youtubesta Naruto Couples videoita, ja löysin sellaisen aika hyvän näköisen. Siinä sitten sitä katselin, ja vastaan tuli outo paritus ! Tai, ei se varmaankaan ole outo, minulle vain uusi paritus. Nimittäin, Itachi x Sakura ! Olin sillein ”w-wtf?!” ja vaihdoin äkkiä välilehteä! XDDDD Jotenkin se vain oli niii~iiin outoa.

  Ja muutkin kirjottamaan rohkeesti !

  #85423
  Hant
  Participant

  Suorastaan kerjäsin tätä mutta… Viimeksi järkytyin kun luin Sason vastauksen laittamaani kysymykseen "Onko ihminen eläin?"
  Odotin että luultavasti joku vastaisi jotain tuohon suuntaan (Toisaalta toivoin että saisin erilaisen vastauksen) mutta silti oli suuri järkytys. :-O

  #85426
  Kawamaru
  Participant

  Järkytyin, kun luin uusimman Naruton. Muutaman kerran lukiessani jäin jopa tuijottamaan aukeamaa pariksi minuutiksi silleen ihan sanattomana. En ikuna arvannut, että Narutosta tulee noin mahtava sarja. Ja nyt itken täällä sen vuoksi (?). Mut joo, täydellisesti veti sanattomaksi, oli niin hyvä. Kiitos, Kishimoto-sensei <3

  #85468
  Kyoka8
  Member

  Katselin eilen Clannad After Storya ja järkytyin jaksolle 16 aivan totaalisesti. Surullisinta, mitä vähään aikaan animessa on ollut. Loistava sarja muuten! Kuvittelin Clannadin olevan loppuun asti onnellinen, joten tuli aikamoisena yllätyksenä.

  Ja tuota.. (menee offiksi) omasta mielestäni ihminen on eläin siinä missä muutkin, eikä älykkyys tee siitä sen vähemmän eläimellistä, kuin muista eläimistä.

  #85745
  MisaAi
  Member

  Järkytyin… lukiessani uusinta Narutoa… siinä oli ihana kuva Kakashista…. jaa-a minä ylireagoin.. ja juu… tipuin tuolilta ja kaikkea kiva.. Taisin unohtaa hengittää… koska silmissä sumeni… ja sitten tosiaan oli lattialla. X”D Pakko lukea uudestaan ja katsoa Se kuva…. >3<”

  #86017
  Hant
  Participant

  Kyoka8 wrote:

  Ja tuota.. (menee offiksi) omasta mielestäni ihminen on eläin siinä missä muutkin, eikä älykkyys tee siitä sen vähemmän eläimellistä, kuin muista eläimistä.

  Itse olen samaa mieltä, ihminen nimenomaan on eläin. 😀 (tosin sitä meikäläisen ei sinulle tarvitse tässä käydä perustelemaan kerta olemme samaa mieltä asiasta.)

  #86280
  Mikuru-chan
  Participant

  Kun koulussa terveyden-hoitaja tuli meiän luokkaan ja sano että nyt teille ruvetaan antamaan sikainfluenssa piikkejä. Sydän alkoi tykyttää ihan hirveästi XDDD

  #88914
  Fieri
  Member

  Mistäköhän…. hmm… Joo tais se olla kun olin kamun synttäreillä yaoi ja sokerihuurussa ja kun menin kellariin… Siellä oli Mihawk tuijottamas mua DDD8 Mie en usko että ihminen oo mikää eläin….

  #89041
  Aya-chan
  Member

  Minä järkytyin viimeksi tänään, kun eräs kaverini, jota en hirveän usein näe hyökkäsi kimppuuni takaapäin ja vielä kirjastossa! Viime yönä taas järkytyin kamalasti, kun upouusi(ostettu tämän viikon maanantaina, eli siis 7.12 <3) ja ihana gaara-julisteeni tippui seinältä suoraan naamalleni ja parkaisin: GAARAAAAAAHHHHHHHHH!! Sen jälkeen ei enää uni tullut.. Gaaran kirous…

  BTW. Miten on mahdollista, että about kaikkien (ei sinun usoppinkorvikkeeni, eli siis ben, eli siis fieri XDD) ”järkytykset” liittyvät jollain tavoin narutoon?? ?D Aika huvittavaa, mutta ei mikään ihme. Naruto hallitsee! (ja gaara)

  BBTW. Ihminen ON eläin, sillä ihminen on imettävä nisäkäs!! Sinäkin olet siis eläin fieri, tai olihan se jo yleisessä tiedossa, mutta tulipahan nyt sanottua C:

  #89064
  Monninen
  Member

  Hymm… Mä taisin järkyttyä viimeks… en muista millo, mut sillo mun yks juliste läsähti mun naamalle keskellä yötä= säikähin ihan sikana.
  Sitten öö… Mä kerra nukahin one piece pokkari mun naamalla ja sitte heräsin jotai suunnillee puolen tunnin päästä ja säikähin ihan sikana, koska siinä oli jättimäinen Oarsin pärstä X””””’DDD

  #89074
  BlackStar
  Member

  XDDD MONNILLA ON MAHTAVIA JUTTUJA!! *highfive~* Repesin~ XDD
  Mulla kävi kans joku pari vuotta sitte tollanen juttu (suurinpiirtein niihin aikoihin ku Lordi voitti Euroviisut),
  kun mulla oli joku juliste Mr.Lordista seinällä (sängyn yläpuolella), ja sitte keskellä yötä havahduin siihen,
  ku Mr.Lordi oli pudonnu mun päälle. XDDD Enpä sen jälkeen enää Lordeja seinälle laittanu. XD

  Mmmmutta se, mistä viimeksi järkytyin..? AH! HOOO, NIIN TOSIAAN!
  Luin OneMangasta Soul Eateria.. en muista lukua.. MUTTA JOKA TAPAUKSESSA!
  Siinä oli SE-hahmoja alasti! "o___o Kaikki näky..! MAKA ALASTI… OX ALASTI… KAIKKI ALASTI! XDDD
  Paitsi… hitto, Black Star ei ollu siellä.. :”’D Mutta kuiteskin~ Järkkyä nähdä hahmoja alasti.. XDDD
  FanArtin nyt ymmärtää, mutta että itse Atsushi-sama tekisi tollasta… :””D
  Aika järkytys oli, pakko myöntää- XDD

  //edit~!
  Nyt se löyty! XDDD Järkyttykää:
  Soul Eater Chapter 45 page 14
  Tota hommaa jatkuu sivulle 19 asti. XDDD

  #97395
  Lejo
  Participant

  #97459
  Fieri
  Member

  (SPOILERI ONE PIECESTÄ!!!!!!)Acen kuolema sai mut shokeeruksen valtaan DDDX Ja myös se että toinenki openi on samassa kuntosalis ku määääää DDDDDDDDDDX

  #97462
  an&ri
  Member

  ONE PIECEN SUOMILUKIJAT, ÄLKÄÄ MISSÄÄN NIMESSÄ LUKEKO TUOTA FIERIN VIESTIÄ, ELLETTE HALUA SPOILAANTUA TODELLA PAHASTI.

  Laita ihmeessä että mistä tuo spoileri on. Joku saattaa lukea ihan vain sen takia kun ei tiedä mitä odottaa.

  Sama asia järkytti minut myös.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 40 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.