Jisatsu Circle

Home Forums Manga Mangasarjat Jisatsu Circle

 • This topic has 1 voice and 0 replies.
Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #51870
  an&ri
  Member

  Jisatsu Circle on Furuya Usamarun samannimiseen elokuvaan osittain perustuva manga (elokuva tunnetaan myös nimellä Suicide Club), joka kertoo kahdesta tytöstä, Sayasta ja Kyokosta.
  Molemmat, niin manga kuin elokuvakin alkavat siitä, kun 54 koulutyttöä hyppäävät rivissä junan alle. Tosin, yksi tyttö, nimeltään Saya Kota selvisi hengissä tästä (elokuva ei enää mene samalla tavalla).
  Saya oli hyvin surullinen siitä että jäi henkiin, ja masentui vielä enemmän, ja muuttui vielä itsetuhoisemmaksi kuin aiemmin oli. Kyoko, joka on tuntenut Sayan pitkän aikaa, haluaisi Sayan olevan taas entisensä; eli iloinen. Sarjan aikana tosin tulee selväksi, että Saya on jo täysin menettänyt yhteyden itseensä. Saya alkoi kutsua itseään nimellä "Mitsuko", ja perusti itsemurhakerhon uudestaan.

  (Tätä heidän "itsemurhakerhonsa" varsinaista johtajahahmoa kutsutaan aina Mitsukoksi, vaikka henkilö välillä kuolisikin, ja uusi tyttö aloittaisi kerhon uudestaan. Kaikki kerhon jäsenet ihailevat ja rakastavat Mitsukoa, ja ovat onnellisia siitä, että saavat kuolla hänen kanssaan.)

  Sarja on varsin lyhyt, vain kuusi lukua, mutta silti siinä jotenkin ehtii tutustua hahmoihin. On hyvin surullista, että oikeastikin voi olla joku Sayan kaltainen tyttö jossakin.
  Minusta sarja on hyvä, koskettava ja jonkin verran pelottava. Sarja saattaa järkyttää joitakin, joten kannattaa lukea vain, jos on varma että kestää katsoa (vaikkakin vain sarjakuvassa) osittain silpoutuneita ihmisiä.

Viewing 1 post (of 1 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.