Joe Hisaishi

Home Forums Sekalaista Musiikki Joe Hisaishi

 • This topic has 4 voices and 3 replies.
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • Author
  Posts
 • #50350
  Deserax
  Member

  Tämä henkilö on säveltänyt erittäin hyviä kappaleita Studio Ghiblin elokuviin.

  Mitä mieltä olette hänen kappaleistaan?

  #51829
  an&ri
  Member

  Oi, todellakin Joe Hisaishin kappaleet ovat ihanuuksia <3

  Nämä Henkien Kätkemän kappaleet varsinkin ovat olleet todella koskettavia, varsinkin the Sixth Station, Inochi no Namae ja Ryuu no Shounen. Olen jopa onnistunut netistä (laittomastitekijänoikeusiajamuutarikkoen) hankkimaan muutamat nuotit Henkien Kätkemästä ja Liikkuvasta Linnasta. Todella kauniita ja mukavia soittaa.
  Jotenkin hänen musiikissaan on hyvä tunnelma, pystyy hyvin kuvittelemaan vaikka minkälaiset maisemat mielessään niitä kuunnellessa.

  #59867
  Gilraen
  Member

  Aivan uskomaton ja omaperäinen säveltäjä, yksi suosikeistani. Pidän eniten hänen musiikistaan Henkien kätkemässä, jossa parhaat kappaleet ovat The Return, Day of the River, It’s Hard Work ja Reprise (minulla kaikkien kappaleiden nimet ovat syystä tai toisesta englanniksi). Toki koko soundtrack on mahtava, nuo kappaleet ovat vain jääneet parhaiten mieleen. Ihanan haikeita ja kauniita mielikuvia synnyttäviä, tosin It’s Hard Work ei ole kovin haikea.
  Totorossakin on todella hellyyttävää musiikkia, ai että. Liikkuvan linnan kappaleet puolestaan eivät niin paljon iskeneet, siinä musiikki jäi jotenkin toissijaiseksi asiaksi.

  #70963
  Puolukka
  Member

  Mielestäni on mahtavaa, että Ghibli on saanut itselleen näin mahtavan säveltäjän~

  Erityisesti pidän hänestä Henkien kätkemässä, varsinkin siinä loppulaulussa. Sitten kaikissa Ghiblin elokuvissa joissa hän on ollut säveltäjänä. Niitä on ihana kuunnella muutenkin kuin elokuvissa.

  Odotan Ponyon sävellyksiä, eikös hän säveltänyt nekin?

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.