Jouluinen tarina – ja jotain muuta (Naruto, huumori)

Home Forums Sekalaista Omat tarinat Jouluinen tarina – ja jotain muuta (Naruto, huumori)

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 18 total)
 • Author
  Posts
 • #86541
  Greensister
  Participant

  Nimi: Jouluinen tarina + Sähellystä jouluaamuna
  Paritus: Ei pitäisi olla
  Ikäraja: ?
  Genre: humor
  Disclaimer: Hahmot kuuluvat kovastikkin Masashi Kishimotolle, minä ja kaverini vain saimme tehtäväksi koulussa kirjoittaa tarina, ja faneina otimme Naruton aiheeksi.

  A/N Eli tämä ensimmäinen tarina kirjoitettiin matikantunneilla kaverini kanssa, pääsiassa koko tarina on minun kehittämäni, välillä piti antaa kaverinkin tehdä jotain, mutta silloin yleensä sanelin mitä kirjoitetaan. Tässä piti myös olla jotain matemaattisia lauseita, joten niitä saattaa löytyä
  Toinen tarina on myös kaverini ja minun kirjoittama, haluttiin tehdä jatkoa edelliselle.

  Jouluinen tarina
  Gaara ja Sasuke olivat viettämässä rauhaisaa joulua. Sasukella oli hupsu tonttulakki päässä ja hän lauloi joululauluja hiprakassa, Gaara angstasi murhaavin ajatuksin, koska ei halunnut viettää joulua pahimman vihollisensa kanssa. Lahjat oli jo jaettu ja Gaara sai kolme enemmän kuin Sasuke, mikä aiheutti syvän angstikohtauksen, joka johti glögin liikajuontiin.

  Yht äkkiä ikkunasta tupsahti kukas muukaan kuin yhdeksänhäntäinen Naruto, jonka hännät olivat luojankiitos jossain piilossa. Naruto pyyteli anteeksi rikkinäistä ikkunaa, ja ryntäsi keittiöön. Kohta hän tuli takaisin turistaen nenäänsä erittäin kovaäänisesti, ja koska Gaara oli saanut koko tyypistä tarpeekseen hän päätti tönäistä Naruton alas ikkunasta.

  Itachi kurkisti varovaisesti oven takaa ja hipsi kuusen taakse. Hän löysi erään oksan alta ison paketin. Itachi repi paketin auki ja sieltä paljastui iso paketti rusinoita ja muutama purkki glögiä. Mutta hänpä ei pystynyt tekemään sitä paljastumatta kun humalainen Sasuke huomasi tämän.
  ”ITAAACHII!” Sasuke karjui ja yritti nousta ylös lattialta, mutta jostain hämärästä syystä hän ei siihen pystynyt.
  ”Mä chidoritan siuuut!” Sasuke hakkasi lattiaa kuin lapsi joka tahtoi tikkarin. Gaara ei ottanut Sasukea huomioon, sillä häntä ei voisi kiinnostaa pätkääkään kuka siellä nyt kuolisi. Ainoa mikä häntä haittasi oli se ettei hän saanut itse ketään murhata.

  Naruto oli kuullut Sasuken huudot ulos ja tietenkin herra maailman pelastaja tahtoi tulla auttamaan parasta kaveriaan. Niinpä hän hyppäsi ikkunasta (taas kerran) ja selitti jotain maailman pelastamisesta. Sasuke ei kuitenkaan kestänyt Naruton piipittävää ääntä ja uhkasi murhata tämän, jos tämä ei jättäisi häntä rauhaan. Olihan hän kostaja.
  ”Sasuke, miten voit olla noin julma minua kohtaan.” Naruto väänsi itkua. Sasukea ei olisi voinut vähempää kiinnostaa sillä Itachi joi hänen glögejään, mutta Narutopa hyökkäsi pojan kimppuun. Siitäpä seurasi kamalaa kiljuntaa ja Itachin ”Poke, pokepoke!” huutoja. Gaara oli löytänyt jostain sillävälin nallen ja oli ryhtynyt repimään siltä vanuja sisältä.

  Vaikka Sasuke ja Naruto olivat kuinka ninjoja he ottivat nyt tyylikkään lyönti lyönti tyylin käyttöönsä ja siinä kieriskellessään maassa sattuivat pojat potkaisemaan kuusenkin nurin. Itachi ja Gaara olivat järkytyksestä hengittämättä ainakin nanosekunnin. Orochimaru, joka oli tullut kuolaamaan Sasuken perään oli kylläkin hengittämättä pitempään sillä joulukuusi kaatui hänen päälleen. Miten muumipeikossa hän sieltä joskus pääsi pois emme ehkä ikuna saa selville. Sillä välin kun Orochimaru yritti selviytyä pois kuusen alta, Itachi kiljui kurkku suorana ja suojeli rusinapakettiaan matematiikan kirjalla. Sitten Gaara nappasi matematiikan kirjan itselleen ja kävi selaaman sitä. ”Mites nää oikee tehää??”

  Sittemmin selvisi, että Orochimaru oli kuvitellut olevansa joulupukki ja ollut piilossa takassa, jonne siis joulukuusi kaatui. Niinpä kuusi syttyi palamaan – Orochimaru ei palanut, mieti nyt vähän! Ja valitettavasti yksi pieni kipina lensi Gaaran matikankirjaan, mikä tietenkin syttyi palamaan.

  Sillävälin Sasuke ja Naruto olivat ehtineet rasenganittaa tai chidorittaa toisensa, joten kumpikin makasi tajuttomana maassa. Gaara pyöri ympyrää kiljuen, koska ei vettä uskaltanut käyttää, Itachi vei kaikki lahjat huoneeseensa ja oli onnellinen ja Orochimaru Muumipeikkoili, mitä se sitten olikaan. Ja kaikki olivat onnellisia paitsi matikankirja joka niin raa’asti poltettiin.

  Sähellystä uutenavuotena
  Konohan majatalossa jouluisesta angstista uudenvuoden angstiin päätyneet ninjat Sasuke ja Naruto olivat edelleen vihaisia toisilleen, koska heiltä oli jäänyt jouluyö kokonaan pois kummankin tainnuttua toisen taktisesta iskusta. Sasukella oli edelleen vatsavaivoja Naruton rasenganista, joka osui häntä suoraan vatsalaukun kohdalle, mikä pisti vatsahapot täysin sekaisin. Hänellä oli myös pitkäkestoinen krapula liiallisesta glögin juonnista. Narutolla oli erinäisiä tärinä kohtauksia, koska chidori oli aiheuttanut hänelle aivovamman. Jostain syystä häneltä tuli korvasta hiekkaa, eikä Gaara suostunut kertomaan mistä sitä oli sinne joutunut.

  Viime tarinassa kaatunut joulukuusi paloi edelleen komeissa liekeissä Orochimarun selässä tämän tehdessä keittiötöitä. Gaara oli hämärästi kadonnut omaan huoneeseensa leikkimään nalleillaan joita hän sai peräti kymmenen lahjaksi, yhden kaikilta sisaruksiltaan, joita oli kaksi.

  Rauhan rikkoi kauhea pamaus ulkoa, mikä sai Orochimarun hyppäämään ilmaan ja rikkomaan kolme lasia, joita hän oli tiskaamassa. Sitten ovikello soi ja Tobi pelmahti ulko-ovesta sisään huutaen: ”HAAAAAIIIII GAAAAIIIISSS!” Itachi avasi huoneensa oven joulupukiksi pukeutuneena kiinnostuneena tapahtuvasta ja Sasuke joulupukin vannoutuneena vihaajana murahti: ”Itachi, sä oot vähän myöhässä, joulu on jo ohi.”

  Samaan aikaan pihalla Sasori angstasi, koska Deidara oli räjäyttänyt hänen uuden barbinsa, jonka hän oli saanut Tobilta joululahjaksi. Ja Deidarahan kunnon tyt… Anteeksi poikana oli aloittanut uudenvuoden juhlistamisen kymmenen minuuttia liian aikaisin. Mutta niinhän kunnon pahikset tekevät. Siinä samassa paikalle saapui Hidan valittamaan ylimääräisestä melusta, joka häiritsi hänen rukoushetkeään. Deidara nappasi Hidanin kainaloonsa ja vei tämän raketti kyhäelmäänsä ja räjäytti sen.
  ”Un!” Deidara naurahti.

  Sisällä Orochimaru kiljui täyttä kurkkua, koska uuni oli ilmiliekeissä. Hän oli nimittäin yrittänyt paistaa kalkkunaa, joka oli saatu jotenkin muumipeikossa ulos uunista. Orochimaru lähti hädissään kiikuttamaan kalkkunaa ulos jäätymään.
  ”Haluuks joku lanttulaatikkoo?” Orochimaru huudahti kun kalkkuna oli hänestä tarpeeksi jäähtynyt. Ja Sasori siihen viisaana: ”Orochimaru, se on kalkkuna ja se on tulessa.”
  ”Eikä oo! Haukutsä mun keittotaitoi?!” Ja Sasori taas siihen viisaana: ”Orochimaru, sä kaadut.” ”Enkä kaadu! Hei mitäs mä täs maas teen?” Samaan aikaan kun Orochimaru kaatui, kalkkuna lensi Tobin naamaan. ”Hei, kato kalkkuna!” Tobi ryhtyi halimaan ja silittämään edelleen palavaa kalkkunaa. Silloin ovesta ulos juoksi Sasuke erittäin hätääntyneen näköisenä.
  ”Voi ei! Kalkkunani! Orochimaru-täti mikset vahtinut sitä?” Sasuke purskahti kauheaan itkuun, joka kuului ainakin metrin päähän. Naruto käveli tyynesti talosta ulos ja potkaisi Sasukea päähän. Ja siitähän syntyi jälleen kerran ihmismieltä järkyttävä tappelu.

  Samaan aikaan Deidara kasasi valtavaa rakettiläjää, mutta ei pystynyt tekemään sitä kenenkään huomaamatta, sillä Itachi oli äkännyt tämän touhut ja piiloutunut pienen puskan taakse.
  ”Ahahahahaa, minun taiteeni voittaa!” Deidara naurahti psykopaattisesti. Sasori ja Gaara olivat löytäneet yhteisen kiinnostuksenkohteen, eli murhaamisen, tällä hetkellä he tappoivat Hidanin päätä joka manasi ärräpäitä niin paljon kuin ehti. Kumpikaan pääntappajista ei varmaan huomannut, että heillä oli pääasiassa melkein identtiset hiukset, varsinkin kun ne olivat kummatkin tulessa, mikä taas johtui siitä, että Orochimaru unohti sammuttaa uunin ja se käräytti koko kämpän.

  ”Viisi,” Sasuke ja Naruto kiljuivat toisilleen mitä eriskummallisimpia haukkumanimiä kissatappelunsa aikana ja Tobi hämmästeli kalkkunan tuhkana ilmaan katoamista.
  ”Neljä,” Orochimaru hämmästeli vieläkin yllättäen tapahtunutta kaatumistaan, kun Deidara väkersi itselleen savilinnun ja pyrähti taivaalle.
  ”Kolme,” Hidanin alaruumis hakkasi kaikkia vastaantulevia kaikkialle mihin yletti pään huudellessa liikkumisohjeita, vaikka hänen suunsa olikin täynnä hiekkaa.
  ”Kaksi,” Gaara tunki Hidanin sieraimiin hiekkaa, Sasori väsäsi ylimääräisestä hiekasta hiekkalinnaa – mistä Gaara ei pitänyt yhtään.
  ”YKSI,” Itachi veti henkeä.
  ”Hyvää tätä vuotta!” Deidara huusi jostain yläilmoista hänen hienon rakettikasansa räjähtäessä Konohan taivaalle, mistä kaikki muut sokaistuivat tunniksi tai pariksi, paitsi Deidara itse ja Itachi jos hän mitään hienosta taideteoksesta näkikään sieltä puskasta. Siitä oli hyvä ninjojen aloittaa uusi vuosi tappeluineen ja sekoiluineen.

  #86578
  Kuroii
  Member

  Hih, mä tykkäsin tästä :”’DD Tosi hauska ja näin! Hyvä tarina kun kohta onkin joulu ja uusivuosi. Ymmärrän, jos naruton vihaajat eivät tykkää/ymmärrä tästän mitään, mutta itse lukijana tämä oli todella hauska :”’D

  #86612
  Anonymous
  Member

  Repesin täysin lukiessani näitä 😆 Mistä teikäläinen oikein keksi nää tarinat, ihan huippuja X’D olisko tulossa jatkoakin näille tarinoille ? :3

  #86646
  Greensister
  Participant

  Jatkoa? No, minä olen sitä miettinyt, jokaisena juhlapyhynä oli alunperin tarkoitukseni kirjoittaa näitä, mutta se unohtui 😛 Ehkä kirjoitamme tänä jouluna lisää – enhän minä näin hyvää tekstiä aikaan yksinkään saa! – Saanpas – No, katsotaan tuleeko jatkoa.

  Hyvä, että tykkäsitte 8>

  #86659
  Dents
  Participant

  Noi on hauskoja ^^ Tosin, niissä ei ole päätä eikä häntää. Mutta mitä väliä! XD

  #86732

  Ai saako tähän vielä jatkoa *välks*?? 8D
  Lukisin sen mielelläni jos näin on! Eli innokkaita lukijoita löytyy joten alappa raapustaa tarinaa<3
  Mahtava ja sekava ihan hyvällä tavalla~~ =w=

  #86869

  AIVAN MAHTIS!! 8DDDD Hyvin kirjoitettu mutta mielestäni Naruto ei oo tommone sorry vaan mutta hei…KOKEILKAA SASUNARU PARITUSTA!! XDD Tai ees ItaNaru!! Sekin toimii!! 8D Repesin sille kohdalle kun: "Ja Orochimaru oli taas tullut kuolaamaan Sasuken perään". *uber reps* SIIS ÄLTSIN HYVÄ!! XDDD Lisää jatkoa kiithoos!! Tottele nainen!! XD

  #86989
  Greensister
  Participant

  Jos teen/teemme jatkoa, en/emme laita parituksia. Lukijoiden takia katos 8) Minähän olisin voinut tunkea niitä jo ensimmäiseen osaan, mutta matinkanopettaja olisi voinut vähän ihmetellä ja nyt pitää ajatella kaikkia lukijoita. Kaikki ei pidä Yaoista.

  #87013
  Arty-chan
  Member

  WAAAAAAAAAAH! Jatkoa ihmeessä! Repesin tolle ties kuinka monta kertaa 8D Erityisesti pidin siitä miten Naruton hahmojen luonnetta- ei ku sittenkin pidin eniten siitä, kun Orochimaru- TAI SIIS! Kunhan nyt vaan teet sitä jatkoaaaaaaaaaaa….. XDDDDDDD Teikällä täytyy olla muumipeikkomainen (repesin näillekkin) mielikuvitus jotta tollasta pystyy väkertämään! Aivan mahtava! WHIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII….

  #87106
  Nyaa
  Member

  Repesin. Nauroin jo ääneen tuon uusivuosi jutun kohdalla. Tosiaan, ne jotka eivät Narutoa ole pahemmin lukeneet, eivät tätä ehkä ymmärrä, mutta mitäpä tuosta. Hyvin kirjoitettu, enkä kirjoitusvirheitäkään pahemmin löytänyt. Muumipeikkoa :’D

  #87107
  Greensister
  Participant

  Minkähän ihmeen takia Narutoa lukemattomat yrittäisivätkään tajuta tätä? (:

  #87121

  Greensister wrote:

  Jos teen/teemme jatkoa, en/emme laita parituksia. Lukijoiden takia katos 8) Minähän olisin voinut tunkea niitä jo ensimmäiseen osaan, mutta matinkanopettaja olisi voinut vähän ihmetellä ja nyt pitää ajatella kaikkia lukijoita. Kaikki ei pidä Yaoista.

  No näinhän se on!! 8DD Vaan entäs shonen-ai? XDDD Ei vaan ei tarttee parituksia kun muita aattelee. Ajatelkaamme muitakin! 8D

  #87339
  Nyaa
  Member

  Greensister wrote:

  Minkähän ihmeen takia Narutoa lukemattomat yrittäisivätkään tajuta tätä? (:

  Tarkoitin lähinnä, että jos joku on lukenut osan tai pari ^^ Enkä tarkoittanut sitä minään huonona asiana.. Äh, en osaa selittää omia höpinöitäni.

  #92493
  Aya-chan
  Member

  Wou.. Todella hyvä! Ihan mielettömän hauska 😀 . Tosin.. sydämmessäni muljahti aina nuo gaara kohdat, koska en hirveästi pidä lempihahmonjeni pilkkaamisesta, mutta huumorilla mentiin! Erinomaista :3

  #109353
  Shiori-chan
  Member

  Ahahaa~~!! Montakohan kertaa repesin? Varmasti rikollisen monta, mutta kuitenkin: Aivan tajuttoman loistava ficci! Jatkoa tälle, ehdottomasti~

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 18 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.