Joulujuhla Konohassa (Naruto)

Home Forums Sekalaista Omat tarinat Joulujuhla Konohassa (Naruto)

 • This topic has 2 voices and 1 reply.
Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • Author
  Posts
 • #88377
  Kuroii
  Member

  Nimi: Joulujuhla Konohassa
  Paritukset: Eii ole..?
  Ikäraja: Sallittu kaiken ikäisille =)
  Genre: öömm? Enpää tiiä, jouluaiheinen..
  Disclaimer: Tarina on mun kirjoittama, hahmot kuuluvat Masashi Kishimotolle.

  —————————————————————————————————————————————–

  Kaikki olivat innoissaan. Joulu lähestyi, ja samalla koulun joulujuhla. Iruka-sensein luokka sai valmistella juhlia. Yksi ryhmä leipoi, toinen valmisteli koristeita ja kolmas teki joulukortteja Konohalaisille. Vain viimeisellä, eli neljännellä ryhmällä ei ollut niin hauska tehtävä. He joutuivat tekemään esityksen joulujuhlaan. Ryhmään kuului Naruto, Sasuke, Sakura, Shikamaru, Chooji, Ino, Neji, Lee ja Kiba. Ryhmät oli arvottu ja opettajalla, eli Kakashi-senseillä oli kova työ tehdä noiden kauhukakaroiden kanssa mitään esitystä. Ensinnäkin; Naruto juoksenteli ympäriinsä, Sasuke angstasi nurkassa, Sakura ja Ino töllöttivät Sasukea, Shikamaru nukkui jossain, Chooji mässytti sipsejä, Neji vain nojasi seinään ja myhäili tyytyväisenä, Lee vilkutti Gai-senseille, joka oli katsomossa ja Kiba silitti Akamarua.

  Kakashi-sensei huokaisi ja pyysi villeiltä oppilailta hiljaisuutta. Ja melu vain jatkui. Kaikki muuttui, kun Iruka-sensei tuli vilkaisemaan miten menee. Kun hän näki meluavan luokan, hän huusi ja kovaa huusikin: ”NARUTO ÄLÄ JUOKSE, SASUKE POIS NURKASTA, SAKURA JA INO KESKITTYKÄÄ, SHIKAMARU HERÄÄ, CHOOJI NYT NE SIPSIT POIS, NEJI ÄLÄ NOJAA SEINÄÄN, LEE SINÄKIN KESKITY NYT JA KIBA VIE AKAMARU ULOS KOULUN ALUEELTA!!!” Ja kaikki tekivät kuten oli käsketty.
  ”Kiitos, Iruka!” Kakashi-sensei sanoi tyytyväisenä.
  Vihdoin kaikki ninjalapset keskittyivät. Harjoitukset sujuivat hienosti (jos ei lasketa sitä, kun Naruto kompasteli kokoajan) ja esitys oli saatu valmiiksi. Ja kaikki olivat iloisia.

  Koulun ulko-oveen ja muualle Konohaan oli kiinnitetty julisteita, että Konohalaiset saisivat tulla katsomaan esitystä, ostamaan leivonnaisia ja mehua, sekä ostamaan itselleen hienoja joulukoristeita. Julisteidentekohomma oli annettu Hinatalle ja Tentenille. Iruka-sensei oli valinnut väärät henkilöt julisteiden tekoon. Julisteessa luki kutakuinkin näin:

  ”Tervetuloa Konohan koulun joulujuhlaan 20.12. ! Myynnissä on herkkuja ja joulukoristeita. Tulkaa myös katsomaan hienoa esitystä, jossa esiintyvät mm. Ihana Naruto ja Lumoava Neji!”

  Tuontakia Iruka-sensei valitsi eri tyypit julisteiden tekoon. Leivontaryhmä, kuten myös koriste- ja joulukorttiryhmä onnistuivat tehtävissään.

  Viimein koitti tuo päivä! Kaikki olivat odottaneet juhlaa jo kauan. Vieraita tuli paljon ja vähän päälle. Esitys meni loistavasti ja sai paljon aploodeja. Esityksen alussa yksi pikkupoika, Konohamaru, huusi yleisöstä: ”Oho! Sehän on Naruto-nii-chan!” Myös Akatsukit olivat tulleet juhlimaan ja Deidara heitti komman: ”Tuollahan se kettupoika esiintyy!” ja Itachi tuumasi ”Minun pikkuveljenihän on tuolla” ja taputti kovaa.

  Joulujuhla onnistui hyvin ja kaikki lähtivät juhlaan jälkeen iloisina ja tyytyväisinä joululomalle.

  #88382
  Greensister
  Participant

  Aaah, Someone wrote:

  "ja Lumoava Neji!"

  Ihanaa <3 Kivasti sait asiaa lyhyeen tekstiin. Juoni kulki nopeasti, ja ainoa mikä jäi kaivertamaan oli se, että haluan lisää! Sitten jos vielä selittäisit oliko Neji ja Lee Naruton ja muiden kanssa samalla luokalla vai mitä ihmettä, vuotta vanhempiahan he ovat. Ai, ja kas, Tenten oli myös siellä, niin siis hänen kohdallaan sama kysymys.
  Olisi ollut kiva jos olisit kertonut millaisen esityksen he tekivät, vaikka eihän se ole ollenkaan olennaista, sekin olisi vain kiinnostanut.
  Sujuva, viihdyttävä, ihana <3 Muuta en osaa sanoa.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.