Jyväskylä 13-14.10.2012 Katsudocon

Home Forums Ajankohtaista Tapahtumat & raportit Jyväskylä 13-14.10.2012 Katsudocon

 • This topic has 2 voices and 4 replies.
Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
 • Author
  Posts
 • #124069
  Minorea
  Member

  [url=http://katsudocon.minorea.net][/url]

  Ensimmäistä kertaa järjestettävä Katsudocon tulee Jyväskylään 13-14.10.2012!

  Tapahtuma pidetään kauppakeskus Forumissa, joka on aivan Jyväskylän keskustassa ja aktiivinen kauppakeskus, jossa ostoksia tekee tuhansia ihmisiä päivässä. Pääjärjestäjänä Katsudoconille toimii askartelupuoti Pia. Mukana conia tukemassa on myös muita Forum-kauppakeskuksen liikkeitä.

  Ohjelmassa löytyy erilaisia pajoja, lajiesityksiä, cosplaykisaa sekä lauantai-iltana järjestettävät iltabileet! Ranneke koko viikonlopulle maksaa etukäteistilauksena 20€ sisältäen iltabileet, kaikki paja ja ohjelmaosallistumiset sekä 9€ arvoisen ruokalipukkeen lauantaille. Lippujen etukäteistilaus tapahtuu toistaiseksi sähköpostin kautta osoitteeseen info(a)askartelupuotipia.fi

  Jos sinulla on ideoita, kysyttävää tai haluat tulla järjestämään conia, ota yhteyttä ja ennen kaikkea: tervetuloa coniin Jyväskylään!

  #124098
  Enzeru
  Participant

  Voisin kyllä harkita tulevani, Jyväskylä on kuitenkin vain tunnin päästä täältä. Pitää tosin vielä harkita koska Traconkin on kuukautta (okei vähän yli) ennen mut voisin ehkä muutaman kaverini kanssa tulla paikalle.

  …saako tänne edes kirjottaa tälläsia viestejä? :DD noh, meni jo.

  #124169
  Minorea
  Member

  Katsudoconin sivuille päivitetty sponsori-linkit jota kautta pääsee katsomaan Katsudoconin viralliset tukijat. Moni kauppa antaa perjantaista 31.8.2012 alkaen aina 14.10.2012 saakka Katsudoconin ranneketta näyttämällä 15% alennuksen normaalihintaisista tuotteista! Nyt ostamaan ennakkolippu joko Pian nettikaupasta tai suoraan askartelupuodista!

  #124184
  Minorea
  Member

  Kauempaa tulevien on nyt mahdollisuus saada ennakkoon ostetut lippunsa ilman toimitusmaksuja Traconiin! Ostaessasi lipun askartelupuoti Piasta mainitse lipun oston yhteydessä, että haluaisit toimituksen Traconiin joko lauantaille tai sunnuntaille oman valintasi mukaan.

  #124213
  Minorea
  Member

  Lippujen hinnat putosivat huimasti! Käykää tarkistamassa uudet lippujen hinnat Katsun kotisivuilta, http://katsudocon.minorea.net

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.