K-on!

Home Forums Anime Animesarjat K-on!

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
 • Author
  Posts
 • #117673
  Sakata-Kun
  Member


  K-on!
  Hirasawa Yui on nuori, huoleton tyttö. Lukioon meneminen, saa hänen mielikuvituksensa heti kiinni, kun hän näkee julisteen, jossa mainostettaan "kevyen musiikin kerhoa". Koska hän on huoleton tyttö, hän nopeasti ilmottautuu. Kuitenkin Yuilla on ongelma, hän ei osaa soittaa mitään soitinta.
  Kun Yui menee kerhohuoneeseen selittämään, häntä tervehtii muut jäsenet: Ritsu, Mio ja Tsumugi. Vaikka he ovat lannistuneita Yuin musiikillisen osaamisen puuttumisesta , he silti yrittävät suostutella häntä jäämään, jotta klubia ei lakkauttettaisi. Soitettuaan Yuille pätkän, joka jälleen syttyttää hänen mielikuvituksensa, he onnistuvat pitämään uuden jäsenen ja kitaristin.
  Koulun tehtävien ja kotitehtäviä ohella, Yui alkaa opetella kitaran soittoa muiden bändin jäsenten avulla, kokien monia kommelluksia matkan varrella. Kuitenkin koulu-festivaalit lähestyvät ja Yuin juuttuminen hänen harjoittelun kanssa, tuleeko Kevyen musiikin klubi olemaan valmis debyyttinsä?

  Ohjaaja: Naoko Yamada
  Piirtäjä & Käsikirjoittaja: Kakifly
  Studio: Kyoto Animation
  Genret: Komedia, Musiikki, Koulu, Slice of life
  Jaksoja: 13 ensimmäisellä kaudella, 25 toisella kaudella + Elokuva (tulossa)

  Lisätietoja: http://myanimelist.net/anime/5680/K-ON!

  Eli keskustelua, mielipiteitä, kysymyksiä jne. koskien sarjaa.

  #117675
  Sakata-Kun
  Member

  Noin. Tein tännekkin puolelle tästä aiheen, koska animen kauttahan tämä sarja pääsi nousukiitoon ja moni on varmasti katsonut animen ensin (tai pelkän animen). Plus nythän on tulossa K-on elokuvakin, joten tällä puolella siitä on ehkä parempi puhua.

  Itse aloitin katsoa sarjaa vähän sen jälkeen kun se eka kausi oli tullut. Kun sitä alkoi näkyä kaikkialla niin olihan se pakko tsekata ja se oli niin sen arvoista. Moe + musiikki on paras mahdollinen yhdistelmä!! Ei vaan. Sarjahan on äärettömän moe (mistä sarjan suosio varmaan osittain johtuu) ja se on osattu todella hyvin hyödyntää sarjassa. Mion ja Azu-nyanin moe:udella(???) jopa vitsaillaan sarjassa, joten sitä ei oteta sarjassa niin vakavasti kuten joissain uber moe sarjoissa. Montakohan kertaa on oikeasti tullut repeiltyä tälle sarjalle. Vitsit vain toimivat ja ovat oikeasti hauskoja.

  Suurin osa sarjasta tehdyistä biiseistä on todella hyviä oikeasti, mutta osa kyllä on aika rahastusta (jotkut character songit…ei). OP:t ja ED:t laittavat käsityksen hyvistä Openingeista ja lopetuksista täysin uusiksi. Varsinkin ED:t ovat mahtavaa katsottavaa, joiden takia vaan jatkaa katsomista vaikka jakso loppui jo. Sarja myös kannustaa musiikkiin (in a way) ja varmasti synnyttänyt monta tulevaa muusikkoa.

  Mahtavaa että tämmöinenkin sarja on tullut ja toivottavasti lisää musiikkisarjoja tulisi tulevaisuudessa. K-on elokuvaa odotellessa.

  #117710
  juha90
  Participant

  K-ON! on allekirjoittaneelle enemmän tuttu mangana, mutta YouTubesta katsottujen satunnaisten jaksojen perusteella anime on suhteellisen onnistunut, moe- ja cosplayvitsit naurattavat siinä missä Kakiflyn alkuperäismangassakin, biisit ovat upeita ja ääninäyttelijät, etenkin Aki Toyosaki ja Minako Kotobuki, osaavat hommansa. Sitten kun vielä otetaan huomioon ensimmäisen tuotantokauden mainio alkumusiikki "Cagayake! Girl’s song" ja (Anime-lehden artikkelin mukaan) legendaksi noussut ending "Don’t say lazy", voi sanoa, että kyseessä on kelvollinen animesarja. Siitä en tosin pidä, kun animeen on lisätty mangaan kuulumattomia kohtauksia. En valita hauskojen ja symppisten juttujen suhteen(kilpparit ovat söpöjä XD), mutta jotkin näistä tuntuvat vain niin perin fillerimäisesti väkisin päälle liimatuilta.

  #227492
  Luchia-san!
  Participant

  Mul on K-on ykköskauden dvd. 🙂

  #228212
  martti kissa
  Participant

  olen lukenut sitä K-on nimistä manga kirjaa vähän enkä oikein ole

  tajunut sitä kirjaa viellä paljon mutta sen hahmot ovat hauskoja

  pidätkö sinä tuosta Animesta?

  #228563
  martti kissa
  Participant

  😆

  #228570
  martti kissa
  Participant

  mikä on hauskinta K-ON nimisessä animessa?

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.