K-ON!

Home Forums Manga Mangasarjat K-ON!

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 34 total)
 • Author
  Posts
 • #104884
  juha90
  Participant

  K-ON! on salanimellä Kakifly tunnetun mangakan luoma strippimanga, joka on innoittanut animenkin.
  Sarja kertoo erään tyttökoulun kevyen musiikin kerhosta (eli japanin kielellä keion-busta, mistä sarjan nimi tulee) ja sen jäsenten arjesta. Täällä voi puhua vähän kaikkea sarjan tiimoilta, mm. lempihahmoista, hauskimmista jutuista, mistä sarjan piirteistä pitää ja mistä ei.

  Varoitus! Jos moe-huumori ärsyttää sinua, tämä sarja ei ole sinua varten

  #104928
  Kirppu11
  Member

  Hah, oottelinkin, millon tälle tulee tänne ketju.
  Ite oon lähinnä animea katellu, pariin kertaan mangaakin lukenu. Mutta anime iskee ehkä enemmän. Löysin K-ON!in itseasiassa vahingossa :’D En tiennyt sen olemassaolosta mitään, ennenkun n. puoli vuotta sitten latasin Osu!un Tsubasa Wo Kudasain K-ON!in instrumenttiversiona. Ja minähän en rakastunut siihen, en… Aloin sitten etsimään, mistä tällänen musiikki on peräisin, ja päädyin sitten kattelemaan K-ON!ia. Heh.

  En nyt tiedä, onko K-ON! itsessään mitenkään hauska, mutta typerät hahmot on ihan hauskoja. Lähinnä hahmojen ja musiikin takia tätä katsonkin. Sori, että puhun mangaketjussa animesta.
  Lempihahmoja on Yui, Ui (kai se oli Ui?) ja Mugi ~ En pidä oikein Miosta enkä Azusasta.

  Mangaa luen joskus pätkiä sieltä täältä. Mutta en seuraa. Voisi sitä tietty alkaa seuraamaan, mutta näillä näkymin en ainakaan. Ehkä vielä ~

  #104939
  juha90
  Participant

  Uihan se. Omia suosikkejani ovat ainakin Mugi ja Ritsu, jos olisi pakko valita. Mugi on sympaattinen ja kivan näköinen, ja hänen pienehköt yuri-mieltymyksensä ovat tosinaan ihan hauskoja. Ritsu taas on Sawako-sensein ohella hauskimpia hahmoja, hänen tempauksensa ovat aina hauskoja.

  #104948
  Emily-fani
  Participant

  Mangaa en oo lukenut.. animea katsonut.. tokan kauden 2 jaksoon.

  Ihan tässä kättelyssä sanon, etten tykkää Azusasta :’D
  Suosikkini ovat Mio, Ritsu, Nodoka-chan ja Sawa-chan-sensei.

  Sarja ei mielestäni ole niinkään hauska, vaan viihdyttävä. Sitä katsoo ihan mielellään, jos ei esim. keksi muutakaan tekemistä. Musiikista tykkään kovasti (sillen kiva, että K-ON! on aika suosittu Osu!ssa :’D).

  mangasarjat alue -> minä puhun animesta

  #104959
  mansikka94
  Member

  Ai tällekkin ketju, jeeh~ ^^
  Ite seurannut pelkästään animena, kuten näköjään monet muutkin. Alotin seuraamaan ihan sen takia, kun Sakata-kun täältä Sangatsulta jotain siitä puhui, ja kiinnostuin sitten. Ensimmäinen jakso sai jo hymyilemään ja parin jakson päästä olin täysin koukussa. Ehdottomasti suosikkianimeitani. Manganhan aikovat kääntää englanniksi, joten luulisi (ja toivoisi) sen päätyvän Fantasiapelienkin hyllyyn. Jos tulee, niin ehdottomasti tulee ostettua, nettilukemista kun en harrasta.
  Suosikkihahmoa on jotenkin tosi vaikea valita, kun kaikki hahmot on jotenkin ihania.. Taidan kuitenkin päätyä Yuihin ja Tsumugiin. Ritsu on myös hupaisa : D Mio on myös kiva, mutta Azusasta pidän selkeästi vähiten "Take this more seriously!"… =____=" Käy välillä hermoon…. Ui ja Sawako-sensei ovat hienoja myös.. : DD

  Animessa tosiaan musiikki on ihanaa~ <33 Olen täysin rakastunut siihen musiikkiin. Tosiaan, Osu!ssakin erittäin suosittuja ovat Kun kakkoskaudesta oli yksi jakso tullut, oli openingistä ja endingistä jo tehty mapit ja ne olivat samalla viikolla viiden eniten pelatuimman joukossa + niiden lisäksi viiden eniten pelatun joukossa oli Don’t Say "Lazy"….

  Eli pidänpidänpidänrakastan. Ihanuudellaan löytänyt paikan meikän sydämeen, ja odottelen että mangaakin pääsen lukemaan~

  #105030
  Inu-Mimi
  Member

  Hähäh, tämä ja Hetalia, hölmöimmät animet joita katson ja joista pidän : D Ei sillä että katsoisin vain Älykästä Animea Älykkäille Ihmisille Kuten Minä mutta kun en erityisemmin pitänyt Lucky Staristakaan niin mikähän tämän charmi on, en tiedä. Söpöt tytöt tekemässä söpöjä juttuja hyvän musiikin kera?
  Kun nyt Lucky Starin mainitsin niin Yui on ilmetty Tsukasa, Mugi on Miyuki, Ritsu on Konata ja Mio Kagami.
  Taidan tykätä eniten Mugista, emt. Yui on söpö hahmo mutta liian geneerinen – Mio on laskelmoitu otaku bait – Ritsu on se pakollinen hyperaktiivinen idiootti ja Azusa tekee söpöjä juttuja taustalla.
  Toisen kauden opening ei ole kyllä mistään kotoisin ensimmäiseen verrattuna mutta kyllä minä välillä huomaan hyräileväni sitä. Hahmosinglet ja lisäalbumit ovat välillä aivan hävyttömän huonoja mutta kun muistaa minkälaista Kyoto Animationilla oli Haruhin ja Lucky Starin kanssa (Haruhista laskujeni mukaan 38 virallista älpyymiä mutta varmasti enemmänkin, Lucky Starista 40) ja kun ottaa huomioon että Kyoani on melkein konkurssissa ja fanit jotka ostavat kaikki sarjan instrumentit jotka ovat tunnistettavissa oikeiksi tuotteiksi niin… fanien vikahan se on. He ostavat mitä vain missä lukee K-ON ja vähän muutakin.
  Öh. Tietää ettei sarjassa tapahdu mitään kun ei keksi yhtään mitään järkevää sanottavaa :]
  Kuitenkin, tykkään sarjasti, rentouttavaa katseltavaa, jatkan kyllä katsomista.

  Tämä on myös niitä animeita joita katsotaan sitten kahdekymmenen vuoden päästä ja naureskellaan makeasti.
  "Ei hitto, tuollaisia vaatteita jotkut oikeasti käyttivät siihen aikaan."
  "Herranjestas, mitä tuolloinkin animaattorit ajattelivat, kaikki on kuin hyytelöstä tehtyä." << True fact.

  #115248
  juha90
  Participant

  Onkos kukaan huomannut, että K-ON! sisältää Suomi-viittauksia? Kerranhan Mugi oli kesälomalla Suomessa ja animesta näin kerran pätkän, jossa Azusa oli kesätöissä lottokojulla ja yksi palkinto oli matka Suomeen. Tosin Kakifly luultavasti vain keksi randomilla jonkin kaukaisen, kylmän maan.

  #115255
  Mikila
  Participant

  Nyt menee aika offiksi, mutta sanon kuitenkin: eikö ketjun aloittajan kannattaisi kertoa sarjasta hieman enemmän? Minä en ainakaan mitään käsitystä tuosta ekasta viestistä saanut, paitsi että joku musiikkikerho siinä on. Suosittelen kyllä, että muokkaat aloitusviestiin paremmat tiedot sarjasta. Se voi innostaa sille uusia lukijoita. 🙂

  #115258
  Devilman
  Member

  Mikila wrote:

  Nyt menee aika offiksi, mutta sanon kuitenkin: eikö ketjun aloittajan kannattaisi kertoa sarjasta hieman enemmän?

  Itse asiassa aloitusviesti kertoo jo melkein kaiken, mitä voi kertoa. Koko sarjassa ei ole tuon enempää, musiikkikerhon söpöt tytöt tekemässä söpöjä juttuja, eikä niin mitään muuta.

  Olen kyllä katsonut silkasta mielenkiinnosta, mutta en voi sanoa, että olisi innostanut. Niin sanottu huumori ei naurattanut ja kun K-ON:in pitäisi olla huumorisarja, niin ei hyvin mene… Kelvoton sarja tuskin on kyseessä, kun faneja niin mahdottomasti riittää, mutta ei ole minun juttuni.

  Ei pysty, liian moe.

  #122219
  ^Jonsku
  Member

  Mulla on ainakin osat 1-3. Animena olen katsonut jonkun verran. Lempi hahmoni ovat Yui ja Azusa. 🙁 Ja jatko-osat highschool ja college.

  #122228
  Kawamaru
  Participant

  Itse katselin sarjan animena juuri ennen mangan julkaisua. Anime nousee omalla asteikollani mangaa korkeammalle, sillä nimenomaan musiikki tekee tästä musiikkisarjan – mikä sääli, ettei mangassa ole mahdollisuutta uppoutua bändin ihastuttaviin kappaleisiin animen tavoin…

  Mutta siis. Tykkään kovasti animen laadusta, animointi näyttää kauniilta ja sulavalta. Musiikit ovat täysin omaa luokkaansa (varmasti minun lisäkseni moni muukin kuuntelee sarjan ulkopuolellakin Don’t Say Lazya~) ja luovat mangaan juuri sitä bändimenon henkeä. Jotkut ovat sanoneet, että sarjassa on liian vähän bänditoimintaa musiikkisarjaksi, mutta omasta mielestäni sitä löytyy juuri sopivan riittävästi :3
  Henkilöt ovat ihania, joka ikinen. Pidän heistä jokaisesta kovasti, omalla suosikkilistallani Mio on ehkä noussut korkeimmalle sillä pystyn samaistumaan häneen parhaiten. Ritsun huumori, Mugin lämmin luonne, Yuin luonnollinen hymyn huulille tuova persoona… He kaikki ovat toisiinsa nähden sopivan erilaisia, mutta kuitenkin sopivat yhteen bändiksi.
  Mainittakoon, että animessa vallan herkistyin kun soundtrack nimeltä Hesitation alkoi soida ja ruudulla pyöri Asuzan herkkä hetki. Vaikka sarjassa muuten olikin runsaasti huumoria, se osasi näyttää myös vakavan ja koskettavan puolensa. Ehkä juuri tämä musiikin ja piirrosjäljen lisäksi nosti animen mangaa korkeammalle omalla asteikollani :’)

  Mangana olen kerännyt nyt kaikki tähän asti julkaistut osat, ja vaikkei se animen tasolle ylläkään viihdyttävyydellään, pidän siitä kuitenkin kovasti ja aion kerätä sarjan loppuun saakka ^^

  …pakko vielä linkittää tämä :’3

  #122261
  Enzeru
  Participant

  Oon kattonut vähän animea ja lukenut kaikki mangan neljä osaa. Ja pidän kovasti. 😀
  Hyviä musiikkimangoja (tai musiikista kertovia mangoja) on musta liian vähän, ja tämä oli musta hyvä. Harmi, kun sarjassa oli vain neljä osaa. Onneks anime on pidempi. Piirrosjälki on sarjassa kaunista ja suloista, sarjaan sopivaa. Sarjan musiikit on erittäin hyviä, kuuntelen niitä paljon silloinkin, kun en katso animea. 😀
  Mutta koska tää on manga-sarjat alueella, niin kai mun pitäis lähinnä siitä mangasta puhua.. Mangassa ne värisivut oli hyviä, ja ihanasti väritetty. Juoni oli hauska, ja ne kakut näytti ja kuulosti herkullisilta. :DD Vikassa osassa loppu oli musta surullinen, mutta onneksi Azusakin piristyi. :3 Se oli tosi sulosta, kun hän herkistyi. Se täydensi muuten hauskaa sarjaa.
  Lempihahmoni… Ööm. Aluksi hän oli Yui. Yui oli niin hauska ja hölmö, mutta kun Azusa tuli sarjaan, niin hänestä tuli jonkinlainen suosikkini. Toisaalta taas Ritsu, koska hänen sähläämistään on aina hauska katsoa, mutta toisaalta taas Mugi, joka on aina niin huolehtiva, mutta samalla taas mukava ja hauska. Ja sitten taas Mio, joka on tunnollinen opiskelija ja kaikkea. Pidän heistä kaikista, ja jos yksi puuttuisi, niin ei sarja olisi enää samanlainen. Nodokasta pidin myöskin.
  Lisää tällaisia sarjoja, kiitos~! 😀

  #122856

  sarja on tosi hyvä!!!!!!!!! minä ja siskoni pidetään tästä sarjasta!!!!!! milloin tulee ne lisä sarjat mitkä alko japanis ennen kesää????????

  #123297
  mmuikku
  Member

  Oih, K-On!
  Olin kuullut sarjasta MONESTI ennenkin, mutta kun bongasin prisman manga-hyllystä K-On! ykkösen ostin sen samantien. Omistan kaikki neljä kirjaa, ja aloitin juuri katsomaan anime-versiota. Pidän molemmista, vaikka kaarrunkin lukemisen puolelle. : D
  Lempihahmoni on Ritsu, toisena tulee Yui. Menen tänävuonna toiseen "isoon" cosplay tapahtumaani, ja päätin cossata ensimmäisen kerran. On kaksi vaihtoehtoa. Joko K-On!:in Yui, tai Clannadin Nagisa. Kaverini on Tsumugi, joten taidan mennä Yuina. Kertokaa ihmeessä, jos satutte sitten joskus Turusta tai Tampereelta bongaamaan. (;

  #123917
  erakko
  Participant

  Manga kun päättyy ensi kuussa, julkaistaankohan loppuja osia joskus?

  Itsellänihän ei ollut mitään hajua että sarja olisi edes jatkunut 4 kirjan jälkeen. Mukava yllätys.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 34 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.