K project

Home Forums Anime Animesarjat K project

 • This topic has 2 voices and 1 reply.
Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • Author
  Posts
 • #124980

  No,tämä sarja tunnetaan myös pelkästään nimellä K, mutta netistä usein miten löytyy nimellä K project. Siinä on 13 jaksoa ja mielestäni oikein mukava sarja. Katsoin uskomattoman nopeasti läpi ja ilahduin, että kakkoskausi on tulossa, sillä suoraan sanottuna se jäi surulliseen kohtaan. Animaation laatu oli aivan upea, ja kaikki oli mielestäni onnistuneesti toteutettua. Taustamusiikki oli silti aika yksipuolista. Sarjaa sai katsoa aika tiiviisti, että pysyi mukana, mutta alkuasetelma oli sen kaltainen, että "tavallinen" koulupoika-Shiro joutuu erään videon takia sekaantumaan punaisten ja sinisten kuninkaiden välisiin yhteydenottoihin. Heti ensimmäisessä jaksossa tämä yritetäänkin tappaa erään Tatara Totsukan murhaajana. Aikakausi oli lähinnä tulevaisuuteen sijoittuva, mutta silti esimerkiksi näiden kuninkaiden alaiset olivat hieman nykyaikaisissa ja sitä vanhemmissakin asuissa, kuten sinisien puolilaiset olivat selvästi kuin Fullmetal Alchemistista. Huonona puolena oli myös se, että jaksojen vähyyden takia juoni oli siis todella "nopeasti" kulkevaa ja hahmojen taustat jäivät pois, minkä pystyy korjaamaan lukemalla mangasta lisää hahmojen tarinoita.

  Kannattaa katsoa, jos pidät hyvästä animaatiosta ja tiiviistä juonesta. Itse aloin rakastamaan sarjaa ja oli todella viihdyttävä.

  #124983
  Usvasusi
  Participant

  Aloitin sarjan katsomisen syynä tylsyys. Ensimmäisenä huomasin sen aivan ihanan ja uskomattoman piirtotyylin. Itkin varmaan sateenkaaria. Seuraavaksi huomasin päähenkilön söpöyden. 😆

  Sarja meni ehkä vähän nopeasti, mutta se ei haitannut sillä juonessa pysyi hyvin mukana. Kakkoskaudelta en odota mitään sen hienompaa, sillä kakkoskaudet nyt ovat kakkoskausia. Hahmot ovat ihania ja kaikilla on oma, persoonallinen luonne ja ulkonäkö. Musiikit ovat mukiinmeneviä.

  Jos haluaa hyvää piirtotyyliä ja juonen joka ei jumita paikoillaan, suosittelen 100 %.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.