Karin (Chibi Vampire)

Home Forums Manga Mangasarjat Karin (Chibi Vampire)

 • This topic has 35 voices and 72 replies.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 73 total)
 • Author
  Posts
 • #44402
  BlueLeaf0
  Member

  Onkos kukaan lukenut (tai katsonut animena) Karin:ia (Chibi Vampire:a)?

  Karin on vampyyri joka ei varasta verta ihmisiltä vaan antaa sitä niille. Eli ei normaali vampyyri. Äh! SRY! En osaa kertoa tästä sen tarkemmin… Jos joku muu osaa nii siitä vaan… 😕 )…

  #44405
  mimeko
  Participant

  En kyllä pidä yhtään. Chibi Vampiren ensimmäinen tankoubon oli ensimmäinen enkunkielinen pokkari jonka ostin: olin kiireessä, muistelin että joku oli sanonut sarjaa hyväksi ja siinä oli vampyyreja. Kadun yhä, etten antanut kannen säikäyttää minua kauas tästä sarjasta… Kuten on ehkä jo huomattu, en voi sietää sitä että niinkin hienosta asiasta kuin vampyyrit väännetään jotain huonoa – useimmiten shoujo söpöilyä ja teiniromansseja tai sitten shoujo-komediaa kuten tässä.

  Arvosanasi tälle sarjalle?
  kouluarvosanoina 5

  Plussat ja miinukset:
  -Vampyyreiden maineen ja idean pilaaminen
  -huono huumori
  -stereotyyppinen ja ällöttävä piirostyyli
  -huono huumori
  -juonen köykäisyys
  -puuduttavat hahmot
  -ennalta-arvattavuus
  +/-yksinkertainen, tyhmempikin tajuaa…
  +Boogie-kun
  +Anjun mekko&kengät

  Olen oikeastaan yllättynyt siitä, miten suosittu tämäkin sarja on… niin ja Karinin koulupukukin on hameen pituutta lukuunottamatta ihan jees.

  #44415
  Milzukka
  Member

  Minä pidän sarjasta (tosin anime on välillä järkyttävä,en ole tosin katsonut kokonaan…)tämä ei oo mitään tosikko shoujoa,joten tykkään tästä aika paljon :3 hahmot ovat kivoja,lempparihahmoni onkin Anju ja Calera,vähän myös Karin…Omistan osat 1-3,5 ja animea en muista mihin jaksoon olen jäänyt…-__-’
  +Anju
  +nosebleeds >__< bwahahaha!(muutenkin outo idea)
  +Karinin ajatusmaailma :3
  -välillä ehkä joissain kohdissa liikaa shoujomaisuutta…
  -välillä aika huono huumori…
  Arvosanaksi antaisin 8 välillä piristää ja välillä taas jää laihemmaksi…

  #56051
  Sun Summer
  Member

  Karin (Chibi Vampire) on tulossa Punikselta suomeksi 1.9.2009!

  Ja mitä nyt tässä luin, niin en ukos, että pidä sarjasta. Mimekon tavoin sanoisin, että sellaista hienoa asiaa kuin vampyyria aletaan pilaamaan kaikella typeryydellä, niin ei voi saada hyvää aikaiseksi. (Vaikka Houkutuksen "vampyyrit" ovat kaameaa roskaa!!!) Mutta voihan sarja yllättää ja aidon ostaa ekan osan, mutta en usko, että en innostu sarjasta. Vampyyrit ja shojo eivät vain voi sopia yhteen…

  #56074
  Inu-Mimi
  Member

  mimeko wrote:

  Kuten on ehkä jo huomattu, en voi sietää sitä että niinkin hienosta asiasta kuin vampyyrit väännetään jotain huonoa – useimmiten shoujo söpöilyä ja teiniromansseja tai sitten shoujo-komediaa kuten tässä.

  Asia jonka takia en usein mainitse pitäväni vampyyreistä, noh, genrenä. Jos siitä tulee puhetta niin siirrän keskustelun nopeasti vanhoihin kauhuleffoihin tai jos kyseessä on joku vähänkään animea tunteva niin Hellsingiin, muuten on aina joku kysymässä "Jaa tykkääks sä Twilightist?"

  Takaisin Kariniin. Mangana olen vain jonkin verran lukenut, animena muistan päättäneeni jossain jakson 12 kohdalla etten aloita enää yhtäkään sarjaa ennenkuin olen saanut tämän loppuun ja niinpä sainkin. Ihan hyvä maku jäi suuhun mutta tämä olikin neljäs tai viides anime jonka katsoin, ja myös ensimmäinen shoujoni. Kivastihan tämä parodioi joitain vampyyrijuttuja, niinkuin vaikka Karinin isoveli Renkö-sen-nimi-oli on ihana stereotypia. Anju on se pakollinen Rei-klooni, mutta tykkäsin hänestä silti varsinkin kun hän sai vähän taustatarinaakin. Mutta shoujojen arkkiongelma iski ja kolme neljäsosaa ajasta keskityttiin vain päähenkilön suhdedraamaan. Ja Karin on sanalla sanoen nössö. Ei oikein saa aikaan mitään, ja jos Karinin ja sen boifrendin välillä lopulta tapahtui jotain siihen kulutettiin turhauttavan paljon aikaa. Ja nuorten vampyyrisarjoissa päähenkilö haluaa aina olla ihan tavallinen nuori. Sydämestä ottaa. Mutta mangassa on kiva väritys ja hahmodeisgnitkin on ihan kiinnostavia… kiinnostavia, snort. Kaikilla on niin runsas lantio että tyksin.
  Karinin isoäiti – anime-only-hahmo – on muuten aika hardcore.

  Yleensä olen nimien suomentamisen kannalla mutta tässä tuon Chibi Vampiren voi jättää suosiolla pois koska olisi typerää jättää se koska se ei kuulu alkuperäiseen nimeen, kuulostaa muutenkin hölmöltä sekoittaa randomi japaninkielinen sana englantijulkaisun alanimeen, Suomessa ei voi tulla sekaannuksia Kamichama Karinin kanssa koska harva sen tietää ja harvempi on sitä suomijulkaisuksi tuomassa, ja jos se vain käännettäisiin kylmästi niin lapsuuteni kirjasarja sekaantuisi johonkin below average shoujomangaan.

  #56312
  Mikila
  Participant

  Eikös tämä ole juuri se sarja, joka on tulossa suomeksi syksyllä?

  #56337
  Betty
  Participant

  Mikila wrote:

  Eikös tämä ole juuri se sarja, joka on tulossa suomeksi syksyllä?

  Kyllä.

  #69592
  Lisko
  Member

  Eipä näkynyt tänään ärrällä, ja tuleeko edes ärrälle ettei vaan kirjakauppoihin. Jos on tulossa ärrälle niin komeasti heti kättelyssä myöhässä 👿

  #69594
  Antti-setä
  Participant

  Tuli vasta eilen painosta meitin varastoon… Eli myynnissä perjantaina. Sorry, meillä on jatkuva kriisi aikataulujen kanssa. Pääongelma on se, että paino on tarkka toimitusaikataulujen kanssa vain 60-70 -prosenttisesti. (Mikä tarkoittaa aika montaa myöhästymistä.) Ja siihen sitten päälle toimituksen omat vitkastelut.

  #69596
  Kuroii
  Member

  No hyvä homma, että sentään perjantaina on tulossa :’) Täytyypä käydä silloin katsomassa.

  #69609
  Lisko
  Member

  Helpottavaa kuulla että tulee perjantaina 😉

  #69721
  Darunia
  Member

  Löytyi jo tänään kaupasta ainakin Joensuussa

  #69727
  Kuroii
  Member

  Niinpä, täältäkin löytyi jo, vaikka piti tulla perjantaina : 0 Nooh, kohta menen lukemaan sen ;DDD

  #69730
  Lisko
  Member

  Mistä liikkeistä löysitte ? Löytykö ärrältä ?

  #69745
  Tahmatassu
  Member

  Hyvinkäältä löytyi myös. En katsonut pokkarin hintaa, joten on pakko kysyä, mitä se maksaa.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 73 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.