Katekyo Hitman Reborn!

Home Forums Anime Animesarjat Katekyo Hitman Reborn!

 • This topic has 5 voices and 5 replies.
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
 • Author
  Posts
 • #113760
  mosse
  Member

  Tällä animella ei mun mielestä ollu omaa aihetta, joten päätinpä sitten tehdä tälläisen.

  Someone wrote:

  Tsunayoshi Sawada on 14-vuotias, kömpelö poika. Hän on huono melkein kaikessa mihin ryhtyykin ja on täten saanut lempinimekseen Dame-Tsuna(en uskalla suomentaa, mutta englanniksi No-good Tsuna). Hänen elämänsä kumminkin muuttuu, kun paikalle ilmaantuu vauva, joka ilmoittaa olevansa Tsunan kotiopettaja. Samalla hän kertoo Tsunan olevan maailman mahtavimman mafian, Vongolan 10. pomo. Tästä alkaa Tsunan armoton treenaaminen, jotta hän olisi valmis kohtaamaan mafioson elämän. Matkalla hän saa omaan ”perheeseensä” ihmisiä, joiden tehtävä on suojella Tsunaa. He kohtaavat kaikenlaisia vaaroja, joutuvat suojelemaan itseään sekä muita perheensä jäseniä.

  oon maailman paras kirjottaja<69

  Mitä mieltä olette sarjasta? Kuinka moni on katsonut? Keskustelkaa ihmeessä.

  #113764
  juha90
  Participant

  En voi kehua katsovani tätä sarjaa aktiivisesti, mitä nyt joitakin hyviä taisteluita ja hauskoja kohtia youtuben avulla, mutta kyllä sarjaa sen verran tunnen, että voin tännekin siitä puhua. Katekyo Hitman Reborn!in ongelma on se, että vaikka sarja on hyvä, tarina käynnistyy niin maan pahuksen hitaasti. Alun komediajaksot naurattavat kyllä, mutta niitä tulee niin paljon, että niihin puutuu. Onneksi kun Kokuyo-arc alkaa tuoden toiminnan ja juonenkuljetuksen mukanaan, sarja paranee ihan silmissä.

  Musiikki on tässä sarjassa se, mikä ansaitsee hatunnoston. Erityisesti biisit "Tsuna kakusei", "Flame of resolution" ja "Succession" ovat puhdasta upeutta joka nuottia myöten. Myös ääninäyttelijöiden valinta on onnistunut, etenkin Tsunaa esittävä Kokubun Yukari osaa hommansa vallan mainiosti. Vaikea uskoa, että kyseessä on sama nainen, kun vertaa normi-Tsunan ja Hyper-dying will- Tsunan ääniä.

  #113783
  Laorlan
  Member

  Reborn-animea aloitin katselemaan muistaakseni viimevuonna vähän sen jälkeen, kun olin mangassa päässyt Japanin tahtiin. Sarjahan jäikin tuossa pari (?) viikkoa sitten tauolle, mutta eiköhän se ensivuoden puolella taas jatku.

  HUOM. Seuraava viesti sisältää lieviä spoilereita sarjan ajalta. Ei mitään kuka kuolee ja kuka ei, mutta jos et halua tietää sarjasta yhtään mitään niin älä lue tätä viestiä.

  Anime on minusta ihan jees vaikkei ihan mangalle vedäkään vertoja. Yksi suurimmista ongelmista on varmaankin animaation taso, joka vaihtelee ihan hirveästi jaksoittain. Muistan ihan nauraneeni animaatiolle sarjan ensimmäisen puolikkaan aikana, etenkin Gokuderan ilmeet olivat ihanan surkuhupaisia.

  Toinen ongelma oli varmaankin sensurointi, jota animaatioversiossa on runsaasti. Ymmärrän toki, että kohderyhmä on mikä on ja sen takia melkein kaikki veri piti poistaa, mutta sitten on myös niitä muutoksia, jotka ihan yleisesti vaikuttavat juoneen ja tarinan luonteeseen. Animea katsellessa yllätyin ihan hirveästi siitä, että Yamamoto vain ohimennen liittyi Tsunan mafiaperheeseen ihan ilman kummempia selityksiä, kun mangassa hän teki sen sen jälkeen kun Tsuna oli estänyt hänen itsemurhayrityksensä. Myös Gokuderan röökien poistaminen oli hieman outoa, sillä nythän arvon herran räjähteet syttyvät ihan omine aikoineen ilman kummempaa selitystä. Ja kyllä, minä en ymmärrä miksi animaattorien oli ihan pakko muuttaa Tsunan porukan moottoripyörät oudoiksi ilma-pyörä-jutuiksi. Ei siinä muuten mitään, mutta alkuperäiset olivat vain niin kauniita.

  Lempihahmoja on tullut sarjan aikana paljon, joten yhtä olisi mahdoton nimetä. Yleisesti pidän kumminkin Varia-tyyppien sekoilusta, Romarion ja Kusakaben yksinäisistä juomahetkistä ja Ryohein extreemistä tavasta elää extreemiä elämäänsä. Tulevaisuus-arcista löytyy myös paljon hyviä hahmoja.

  #113803
  juha90
  Participant

  Totta, Reborn!ia on sensuroitu mangasta liikaakin. Kumma että hahmot ei vuoda verta, vaikka kävisivät läpi miten hurjaa kurmuutusta hyvänsä. Vähän vain likaa naamaan ja tappelu jatkuu.

  Asiasta toiseen, suosikkihahmoa on, kuten Laorlankin sanoi, vaikea nimetä, mutta ainakin Tsuna, Gokudera, Ryohei, Yamamoto ja Mukuro ansaitsevat huomiota. Varian tyypeistä Lussuria on hauskin, Squalo eniten kovis ja Xanxus mahtavin. Belphegor on kaksijakoinen tapaus: Välillä kamalan rasittava, välillä taas suorastaan hieno hahmo. Hahmoja joista en pidä ovat ainakin Reborn ja Lambo. Rasittavia kakaroita kumpainenkin.

  #114031
  Kumiko-chan
  Member

  Animesta en niin välitä vaikka Tsunan "fiksumoodi" on kyllä siistin näköinen animena. Mangana aivan mahtava ja koko ajan kiinnostus kasvaa sarjaa kohtaan".
  Enma on hieno hahmo, mutta lopun voi arvata…

  #119048
  Shoe
  Member

  Joskus kauan sitten aloitin tätä mangana, luinkin ihan kivasti, mutta jotenkin se ei ollut minun juttuni. Nyt vastikään innostuin katsomaan animena ja voin, ilokseni tai surukseni, todeta, ettei se ole tehnyt minuun mitään suurta vaikutusta. Animaation laatu on vähän mitä nyt on, jonka todellakin toivon paranevan ajan myötä.

  Sarja lähti ärsyttävän hitaasti liikkeelle. Sain hyvän tovin katsoa jaksoja, että edes jotain tapahtui. Ja kaikki tapahtui ihan pam, ihan yhtäkkiä, aivan liian äkkiä Tsuna oli mestariluokan pieksääjä. Tämä on niin tyypillistä shounen-sarjalle kuin olla ja voi, alku matelee, yhtäkkiä tapahtuu sitä jotain ja sitten päähenkilö on superhydevyde. Ja siitä huolimatta jaksan katsoa tätä. Miten ihmeessä? Ehkä minulla on liian suuret odotukset ja toiveet tämän parantumisesta, niin animaatiossa kuin itse juonessa.

  Lempihahmoikseni voisin sanoa Yamamoton, Dinon, Kyoyan ja Rebornin. Kaverini kyllä sanoi, että jos en pidä Tsunasta (johon olen ehkä hieman jo mieltynyt ja siedänkin häntä) niin tuskin tulen pitämään Dinosta, mutta toisin kävi. Yamamoto teki minuun vaikutuksen mukavan lempseällä luonteellaan. Reborn nyt on Reborn, suloinen otus, johon en voinut olla tykästymättä. Kyoya on tyypillinen hahmo, johon vain tykästyin. Lambo, Haru ja Gokudera ovat ärsyttäviä, Bianchi myös, yh en tyksi.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.

Yksi kommentti