Kauhuelokuvat

Home Forums Sekalaista Tv ja elokuvat Kauhuelokuvat

 • This topic has 29 voices and 42 replies.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 43 total)
 • Author
  Posts
 • #56165
  carlos
  Member

  kuka on kattonut kauhu elokuvia joskun tai katso? itse en pysty kattomaan kauhu elokuvia ne on vaan niin pelottavia mun veli kattoo niitä sit se aina yrittää saada mutkin kattomaan niitä.en oo koskaan suostunut koska en halua saada painajaisia tai uusia pelkoja olen yrittänyt kattoa mutta en vaan pystynyt.iltiin kerrankin vaan mun karerin luona kaikki muut katto nenä ruudussa sellasta kauhu elokuvaan kun silent hill elokuvaa olin koko elokuvan silmät kiinni patsi kaikki helpot kohdat 🙄

  #56172
  meizi
  Member

  10 riviä tekstiä ja tasan kaksi pistettä. 😉

  #56178
  an&ri
  Member

  Kauhuelokuvia on joskus kiva katsoa, ainakin silloin kun löytää hyvin tehdyn kauhuelokuvan. Monesti ollaan mun kolmen kaverin kanssa tehty niin, että katsotaan yöllä monta kauhuelokuvaa putkeen (tässä on se huono puoli, että nukahdan yleensä sen viimeisen elokuvan kohdalla).
  Muistan kun katsottiin Dark water, niin aina kun säikähdin, tarrasin viereisen kaverin käsivarteen kiinni :D. Sweeney Todd oli hyvä, mutta ei sen K-18 tarvitsisi olla. Niin tuosta tulikin mieleen, että vielä vuosi sitten meidän piti pyytää kaverin isosiskoa tai äitiä vuokraamaan kauhuelokuvat kun ei saanut 14-vuotias vuokrata K-15 elokuvia.

  Suicide circle oli oikeastaan aika hyvä, vaikka ei ihan älyttömän hyvin tehty, pidin siitä tosi paljon. Varmaan senkin takia kun tykkäsin mangasta niin paljon.

  #56179
  The Vegito
  Member

  Rakastan kauhuelokuvia. Viimeaikoina en pahemmin muita elokuvia olekkaan ostanut kuin kauhua, lukuun ottamatta paria komedia (vähän vaihtelua).
  Eniten pidän aasialaisista kauhuelokuvista. Omasta mielestäni jenkit eivät osaa kunnolla virittää leffoihin kauhutunnelmaa ja nyky kauhu leffat tuntuvatkin olevan täynnä ruman näköisiä "mörköjä" ja noudattavan sellaista "kaikki-vaan-lihoiksi" meininkiä. Ei silläettä siinä verimässäilyssä mitään vikaa olisi, mutta enemmänkin pidän sellaisista kauhuelokuvista, joissa saisis oikeasti pelätäkkin. Salaperäinen tunnelma ja varjoista saapuvat kädet taikka katseet säikäyttävät ainakin meikää enemmän kuin esim. joku hullu jahtaamassa teinejä leipäveitsen kanssa.

  #56188
  Mörkö
  Member

  Kauhuelokuvat ovat ihania, pidän niistä ehkäpä enemmän kuin muista elokuvista. Sweenie Todd kuuluu suosikkeihini tällä hetkellä, rakastuin heti ensimmäisellä katselukerralla :> Muita suosikkejani ovat esim. The nightmare on Elm street -leffat, Halloweenit ja I know what you did last summer -leffat.

  Freddy Krueger on ihana hahmo, olen aina vain pitänyt siitä. Ja ne ihanat kynnet, rakastan niitä!
  (Jotain omituisia mieltymyksiä Freddyä kohtaan :’DD )

  Katselen kauhuleffoja mieluiten kavereideni kanssa, ja toisinaan myös veljeni kanssa. Yksin en ole tainnut ikinä katsoa yhtään kauhuleffaa.. Pelkuri mikä pelkuri XD

  #56356
  Kirppu11
  Member

  Nosiis, en itseasiassa pidä yhtään kauhuleffoista. Mutta katson silti. Ristiriitaista… Yritän olla katsomatta, kun tiedän kuitenkin, että alkaa pelottaa, mutta katson silti.
  Ringu oli kyllä hyvä, kaikki osat katsoin ja tykästyin. Olen katsonut itseasiassa monta kertaa, oli niin hyvä.
  Sekin niissä kauhuelokuvissa on, että yleensä ne on sitä jotain K 15 tai K 18 luokkaa (Ringun ykkösosa oli ainakin K15..). En voi kaupasta ostaa, enkä kirjastosta lainata. Ja äitiltä ja isältä kysymisestä nyt puhumattakaan… (en saa katsoa ikärajan ylitettyjä elokuvia, mutta esimerkiksi mangaa saan lukea vaikka K16? :’//DD)

  #56361
  Hant
  Participant

  En yleisesti tunnustaudu kauhuelokuvien faniksi, sillä genren kaikki materiaali ei kiehdo.
  Pidän sellaisista kauhuelokuvista missä on mukana paljon paranormaalia tavaraa, kuten demoneita, muita hirviöitä ja otuksia sekä esim. kirouksia. Ne on ihan kiehtovia, sen sijaan jokin "psykopaatti tekee kaikesta hurmemassaa" ei jaksa kiinnostaa, tylsää!
  En siis katso kauhuelokuvia kauhun vaan viihteen vuoksi.

  Mutta Emily Rosen riivaaja (The exorcism of Emily Rose) kannattaa kyllä katsoa jos haluaa hyvät naurut, se on niin… Mikä suomenkielinen adjektiivi vastaisi ilmaisua "messed up"? 8′-D

  #56370
  Inu-Mimi
  Member

  M’oon sen verran nössö etten ole katsonut kuin yhden "oikean" kauhuleffan. Muistatteko sen laivaleffan joka on tullut pariin kertaa kolmoselta ja siinä se vaijeri katkaisee matkustajilta päät poies? Sen. Eikä sekään ollut kovin pelottava. Kaveri on yrittänyt saada katsomaan Silent Hillin ja SAWin mutta ei riitä sisu. Pitää joskus mennä loisimaan hänen luo ja katsoa siellä koska jos yrittäisin yksin katsoa niin pääsisin ehkä siihen YOU WOULDN’T STEAL A CAR -kohtaan. Mutta viime aikoina olen teeman hirviökesän takia koukuttunut vanhoihin kauhupätkiin, täydellisen sopivia minulle. Verta ei nimeksikään koska budjetti oli mitä oli, ei tietokonegrafiikkaa apuna, ja mikä parasta, ne eivät pelota yhtään. Saan katsoa vain näyttelijöiden ja retroilun vuoksi. Pelottivathan ne katsojia siihen aikaan, mutta silti… näissä oli tarkoituksena saada katsoja kiljumaan, ei oksentamaan, toisin kuin turhan isossa osassa nykyajan kauhuteoksista. Veri on pelottavaa vain jos se liittyy tarinaan jotenkin.
  Kumma kun piirretty veri ja suolenpätkät eivät pelota mutta heti kun ne laitetaan liikkeelle ja liitetään oikeisiin ihmisiin niin alkaa kammoksuttaa. Sweeney Toddin aion silti katsoa piakkoin, jos ei muuten niin ohjaajan vuoksi.

  Editoin vähän kun tuli niin hyvä elokuva vastaan vuodelta 1933. The Vampire Bat. Harvinaisen hyvin onnistunut B-luokan kauhuksi (hell, studio joka sen tuotti oli pystyssä 5 vuotta), selvästi rahastaa Draculan ja Frankensteinin suosiolla mutta sekoittaa hyvin kummankin ideaa. Loppuratkaisuun vihjaillaan mutta sen tajuaa vasta viime minuuteilla, kuin salapoliisitarina. Kyllä katsoin tämän koska Dwight Frye on (super moé) sivuroolissa mutta yllätti positiivisesti.

  #56385
  Shoe
  Member

  Joo, tuli tässä keskiviikkona ostettua Kokkolasta kolme kauhuleffaa. Rakastan niitä ylikaiken! Kauhuleffat ovat parhaita mitä tiedän. Se on niin nautinnollista, kun katsoo jotain pirun jännää leffaa pimeällä keskiyöllä, kellon tikitys saattaa kuulua ja piinaava jännitys. Juuri parasta. Se piinaava jännitys on kait se mikä tekee niistä niin ihania. En säiky leffoja juuri koskaan, mutta tosielämässä esmes tervehdys saattaa säikäyttää. Montaa kauhuleffaa en ole näynyt, mutta näkemäni perusteella Scream 3 on ollut tähän asti paras katsomani. Niin joo, ostin keskiviikkona Perjantai 13.; Manaajan ja Desperationin. Kaikki kolme olen katsonut, eivätkä olleet kovinkaan hyviä..

  #56427
  carlos
  Member

  ne jotka on kattonut kauhu elokuvia niin kertokaan juonta 😉

  #56607

  Poltergeist on 80 luvun kauhuelokuva jossa kerrotaan perheestä jonka pieni tyttölapsi katoaa jonnekin outoon paikkaan. Kyseessä on poltergeist eli pahojen henkien riivaama perhe. Kun perhe saa pikku Carol Annen (siis sen lapsen) takaisin he muuttavat heidän mummolaansa (se tapahtuu seuraavassa elokuvassa, jota en ole nähnyt). Tätä pidetään kauhuelokuvien klassikkona.

  Frankenstein on elokuva Frankenstein nimisestä miehestä joka yrittää luoda elämää. Hänen luomuksensa osoittautuu pian vaaralliseksi hirviöksi, joka oikeasti on vain yksinäinen.

  The Bride Of Frankenstein (Frankensteinin Morsian) on jatko osa aiemmasta Frankensteinistä. Nyt Frankenstein haluaa itselleen ystäviä ja lopulta morsiamen.

  Nuori Hannibal kertoo nuoresta Hannibal Lecteristä, josta tulee sarjamurhaaja, kun sotilaskarkurit valtaavat heidän talon ja murhaavat Hannibalin vanhemmat. Hän ja hänen siskonsa jäävät vangeiksi. Hannibalin sisko joutuu kannibaali-uhriksi, kun sotilailla alkaa tulemaan nälkä. Hannibal kostaa kannibaaleille.

  Unensieppaaja kertoo joidenkin avaruusolioiden hyökkäämisestä Maahan.

  Alien Vs Predator 2 on elokuva siitä, kun Alien syöksyy Maahan palavalla aluksellaan ja alkaa lisääntymään. Pian Maahan laskeutuu myös Predator joka yrittää tuhota koko ajan lisääntyvän Alienin, mutta tappaa samalla myös ihmisiä.

  The Fog (Usva vuoden 1980 elokuva) on kauhuelokuvaklassikko, joka kertoo paikasta nimeltä Antonio Bay. Ihmiset juhlivat paikan 100 vuotis juhlaa. Silloin kuolleet merirosvot heräävät henkiin ja tappavat paikan perustajat.

  Linnut elokuvassa linnut alkavat hyökkäillä ihmisten kimppuun ja tappavatkin heitä.

  Tappajahai kertoo suuresta valkohaista joka hyökkää nuoren naisen päälle jonka ruumiin jäänteet myöhemmin löydetään rannalta. Rannat aijotaan sulkea, mutta pormestari ei salli sitä, koska uimarannat ovat taloudellinen hyöty. Muutaman päivän päästä pieni poika joutuu myös uhriksi. Pojan äiti lupaa hyvän palkkion hain tappamisesta.

  Tappajahai 2 (laiskuuttani kopion tämän wikipediasta, älkää pahastuko) Elokuva alkaa kun kaksi sukeltajaa ovat tutkimassa pientä aluetta, jossa poliisipäällikkö Martin Brody tappoi suuren hain neljä vuotta sitten. Hai yllättää ja tappaa sukeltajat, mutta toinen heistä saa otettua äkkiseltään lähikuvan hain silmästä. Jonkin ajan kuluttua, kaupunkilaisnainen ajaa moottorivenettä, jonka perässä hänen teini-ikäinen tytär vesihiihtää. Hai nappappaa Draculanaa tyttären ja aiheuttaa äidille paniikin, jonka seurauksena hän vahingossa räjäyttää veneensä.
  apahtua ja t

  Tappajahain paluu tai Tappajahain Kosto (en muista kumman olen katsonut joten en laita infoa).Tappajahai elokuvat ovat mielestäni parhaimpia kauhuelokuvia, joten kannattaa katsoa.

  Child’s Play 3 & 2 kertoo Chucky nukesta joka alkaa terrorisoimaan jo aikaisemmin terrorisoituaan poikaa. Chucky on sarjamurhaaja, joka siirsi sielunsa nukkeen.

  Seed of Chucky on kauhukomedia jossa Chucky ja hänen vaimonsa saavat lapsen joka ei aluksi osaa tappaa ketään. Lopulta hänestäkin tulee murhaaja. Kun Chucky tappaa elokuvan lopussa vaimonsa, Blen eli se lapsi tappaa Chuckyn.

  Cat People kertoo serbialaisesta Amerikassa asuvasta naisesta, joka uskoo olevansa kissaihminen, kuten hän onkin. Hän muuttuu pantteriksi ja alkaa tappamaan ihmisiä, mutta uhreja on vain yksi, hänen psykiatri, jonka luona hän käy.

  Dracula kertoo Kreivi Draculasta joka alkaa (tapansa mukaan) purra ihmisiä ja valloittaaa maailma. Van Hellsing ei anna sen tapahtua ja tappaa Draculan. Ei mikään hyvä elokuva

  The Thing from Another World (’Se’ Toisesta Maailmasta) on tieteiskauhuelokuva, jossa lentävä lautanen laskeutuu pohjoisnavan jäätikölle. Tutkijat löytävät aluksen uponneena jäähän, koska se oli niin kuuma, että sulatti jäähän reiän. Tutkijat alkvat kaivaa sitä esiin. He löytävät oudon, ihmisen näköisen ruumiin jäästä. Se on lentävän lautasen matkustaja. Vahingossa oliota ympäröivä alkaa sulaa ja otus alkaa tappaa ihisiä imien heistä kaiken veren. Se olio on kasvi joka ei kuole helpolla, mutta tutkijat saavat kukistettua sen.

  Halloween – Naamioiden yö kertoo siitä kun Michael Myers niminen 6 vuotias poika tappaa siskonsa ja joutuu kahdeksaksi vuodeksi mielisairaalaan ja seitsemän vuotta lukkojen takana, kunnes pääsee pakenemaan takaisin Haddonfieldiin eli kotikaupunkiinsa ja alkaa murhata ihmisiä.

  Hohto on Stephen Kingin romaaniin perustuva kauhuelokuva. Kun perhe muuttaa hotelliin talveksi talonmiehiksi, alkaa perheen isästä tulla hullu. Talossa on muitakin heidän lisäksi. Talo on rakennettu vanhan intiaanihaudan viereen josta kaikki outoudet johtuvatkin. Mielestäni tosi hyvä ja ehkä pelottavin katsomani elokuva.

  Saw on elokuva jossa kaksi miestä joutuvat vangiksi johonkin vessaa,. Heidän laitetaan pelaamaan peliä, toisen miehen (Lawrence Gordon) joutuu tappamaan kaverinsa (Adam) jotta pääsee pois.

  Pet Sematary (Uinu, uinu lemmikkini) on Stephen Kingin romaaniin perustuva kauhuelokuva.

  Kauna 2 on yksi parhaista katsomistani kauhu elokuvista. Kannattaa kattoa, infoa en jaksa tämän enenmpää laittaa

  Kauna (hienosti katoin ensin kakkosen ja sitten ekan:/) oli vähän tylsähkö elokuva, en jaskanut kattoa kaikkea, joten keöasin suurmimman osan, kakkonen oli huomattavasti parempi
  Enempiä katsomiani kauhuelokuvia en muista.

  Kauna 3 oli jokseenkin huono, paljon huonompi kuin kakkonen, ei niinkään juonen takioa vaan kaikki oli liioiteltua jne.

  Laid to Rest on eräs todella brutaali kauhuelokuva, jota en suosittelisi herkkänahkaisille . Nojaa, siinä muistinsa menettänyt tyttö herää hautaustoimistolla arkussa, ja pian häntä alkaa jahdata sarjamurhaaja, joka hänet sinne arkkuun oli laittanutkin.

  Uinu, uinu lemmikkini 2 oli ihan ok elokuva, ehkäpä jopa ykköstä parempi. Mielestäni kannattaa kattoa. Siinä isä ja poika muuttavat Ludlowiin asumaan, kun perheen äiti kuoli. Samaan tapaan kuin ykkösessä, pojan kaverin lemmikkieläin kuolee( paha isäpuoli ampui sen) ja pojat vievät sen intiaanienhautuumaalle, jolloin se seuraavana päivänä on taas elossa, tosin ei enää samanlaisena

  #56639
  BlackStar
  Member

  Mitteeh…? X”DD Tyypeillä ihan tosi on pokkaa kattoa kauhuleffoja? Owwo
  Whoah… Meikällä ei ole. X”DD Olen kyl joskus kysyny neuvoja pariltakin kaverilta, jotka on kattonu kauhuleffoja.
  Toisen neuvo: "Pelaa ekana jotai kauhupelejä.",
  ja toisen neuvo: "Älä kato kauhuleffoja pimeässä, ja ota kaveri mukaan.."
  Molempia olen kokeillut, eikä onnistunu. X”DD Karkasin aina paikalta. :”D
  Ei ole pokkaa katsoa edes jännäreitä. =3= Jos niissä siis käsitellään jotain "yli-inhimillistä".
  Pienestä pitäen olen ollut jos jonkun verran säikky. :”D Kiitos eräälle entiselle luokkakaverilleni.
  Hänen takiaan sain pysyvät traumat sellaasesta kauhuleffasta, kuin Manaaja. "O___o
  Siitä leffasta on tehty tuollaasia "säikyttely"-juttuja. NIITÄ MÄÄ KAMMOAN. >o<
  Sellaasen kun pesnkana näin, niin enpä ole vieläkään päässyt siitä yli enkä ympäri.
  Sen pelon kautta on myös jäänyt kammo kaikkea yliluonnollista kohtaan, kuten haamuja ja henkiä.
  Erityisesti nämä mystiset pikkutytöt karmii meikää. "o____o
  Jos jonkun kauhulefan katsoisin, niin siiä ei saisi olla mitään kovin säikyttävää, tai ahistavaa
  tai mitään kummittelevia lapsia tai muita ihmiseen tunkeilevia henkiä. >o<
  Mutta verta ja suolenpätkiä meikä ei osaa pelätä. Owwo Joten raakoja leffoja pystyis ehkä kattomaan~~
  Kaveri koetti kyllä joskus näyttää pari pelottavaa jaksoa sellaasesta sarjasta, kuin Doctor Who.
  Ei ollu pokkaa… X”DD JA HEI, SE ON LAPSILLE SUUNNATTU SARJA!! X’DD
  Suunnattu pelottelemaan lapsia… :”D

  #56658
  Hant
  Participant

  Shoe wrote:

  Niin joo, ostin keskiviikkona Perjantai 13.; Manaajan ja Desperationin. Kaikki kolme olen katsonut, eivätkä olleet kovinkaan hyviä..

  Oo, meikäläinen tykkäs siitä manaajasta, omasta mielestä se oli aikas hyvä! TV:stä tosin katsoin ne molemmat.

  En nyt tiedä, onko tää oikeastaan kauhuelokuva, mutta kauhukomedia Black Sheepin olen katsonut. Nykyään ei pokka pidä jos nään lampaita. Siinä käy sillä tavalla että lampaiden jalostaja tekee kokeita eläimillä ja yrittää hävittää epäonnistuneet luomukset, mutta tämä tekele joutuukin aktivistien käsiin ja siitä lähtee leviämään outo, vesikauhua muistuttava sairaus joka tekee lampaista sekopäisiä tappokoneita. Elokuvan päähenkilö on mies, jolla on lammaskammo lapsuudentrauman takia, hän palaa kotitilalleen puhuakseen veljensä kanssa (edellämainittu jalostaja) ja joutuu mukaan tähän mutanttimaiseen pyöritykseen. Ai niin, ja jos ihminen selviää lampaista pelkällä puraisulla, hänestä tulee suuri ja ruma ihmislammas. 8′-D
  Se on aika kevyt kauhuleffa siis, mutta on siinä pari ns. "wannabe-säikytys" kohtaakin. Ihan hauska filmi.

  #56820
  Carrie Herd
  Member

  Pidän kauhu elokuvista. 80 – 90 – luvuilla tehtyjä kauhuelokuvia on kiva katsella. Ne eivät ole edes pelottavia, pikemminkin tyhmiä. Nykyään tehdään vain piinallisia "kummitusrökitys" filmejä. Ennen ees osattiin tehdä jotain. 2000 – luvun parhaimpiin kauhu elokuviin lukeutuu ainakin Kauna. ( vaikka sekin mielestäni on aika piinallinen "kummitusrökitys"filmi.) Pidän myös classisista 50-luvulla tehdyistä kauhu elokuvista, ne nyt varsin ovat aika hupaisia.(kuten Dracula ja Creature from the black lagoon) Lempi kauhikseni on varmaan AVP 2, sen genre on scifi/kauhu.

  #56827
  BlackStar
  Member

  O-okei… nyt pistin aika pahan… "o_____o
  Tuossa edellisessa viestissäni selitin pelkoani siitä Manaaja-leffasta… Juuu.
  Tänään sitten tuli lehti, jossa selostettiin, ett huomenna kello 23:30 tulisi tuo kyseinen leffa MTV3:lta.
  Mää idioottina menin sanomaan iskälle että: "Katotaan se! Pistä nauhalle!"
  Nyt sitten jälkeenpäin mietin, mitä tuli sanottua. :”D Saapi nährä, miten meikä selviää pahimman pelkonsa kohtaamisesta. >o< Tuskin kovin hyvin… Toivottakaa onnea. :””’D
  Koska en ole itse uskaltanut tuota leffaa vielä katsoa, eikä vanhemmistakaan saa mitään irti,
  nih voisiko joku teistä sen leffan nähneistä kertoa, mitä siinä tapahtuu. "Owwo
  Iskältä olen saanut vasta irti, että jonkun Regan-nimisen tytöt sisällä on joku riivaaja,
  jonka ansioista Reganista tulloopi sitten sellaanen kaamean ruma, ja se oksentelee, kääntää pään 360:n asteen kulmaan, örisee oudosti, ja jotain… Ja että se leffa on AHDISTAVA.
  Äidiltä sain vain tällaasen lauseen: "Näin siitä kauan painajaisia."
  Mää menetin penskana yöunet, kun näin tosta "riivatusta Reganista" kuvan… "o___o
  Joten hei juu, meikä on jo 6 vuotta uteliaana yrittänyt saada jotain tietoa irti tosta leffasta. :”3
  Että te sen nähneet, voisitteko kertoa siitä jotain? :’3 Ihan mitä vain. Vaikka, että oliko hyvä vai ei tai jothain~

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 43 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.