Kesäleirit

Home Forums Sekalaista Muut Kesäleirit

 • This topic has 5 voices and 4 replies.
Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
 • Author
  Posts
 • #106439
  narusaku12
  Member

  Eli siis.
  Käyttekö kesäleireillä? Miittyykö se johonkin harrastukseenne esim. partioleiri, vai onko se tavallinen kesäleiri? Ja päivä-, vai yöleiri?

  Minä itse olen menossa Kilkkeelle ’10 joka on partioleiri. Jos en ole ihan väärin käsittänyt, niin se on oikein Finnjamboree, eli sinne tulee partiolaisia ulkomailtakin.

  Teidän vuoronne.

  #106515
  Kyoka8
  Member

  Itse olen käynyt partioleireillä kiitettävän paljon, mutta viimeaikoina innostukseni on melkoisesti laantunut. Partiossa ei enää järjestetä itseni ikäisille enää ohjelmaa, vaan täytyy järjestää pienemmille, ja olla vastuussa niistä. Siitä en pidä. Ja minulla ei enää ole juurikaan kavereita partiossa niin mitäpä siitä. Kilkkeellekään en ole tulossa (harkitsin kyllä), sillä tapaan aina tylsistyä pidempien leirien aikana, mistä seuraa koti-ikävää. Vaelluksella tosin näin ei ollut.

  #106520
  Lejo
  Participant

  #106530
  Inu-Mimi
  Member

  Ennen (kun kesät oli lämpimämpiä ja jahvakin parempaa) kävin melkein joka kesä jollain kristityllä leirillä mutta enpä ole vuosiin käynyt. Oikeat leirit ovat turhan kalliita enkä kehtaa kulkea enää niissä vapareiden leireillä kun kaikki ovat alle kolmentoista ja minua sanottaisiin koko ajan tädiksi tai luultaisiin järjestäjäksi 😀 Kestivät aina n. kuusi päivää ja nukuttiin joko tukkimökeissä tai teltoissa. Olin kyllä aina tympääntynyt niillä, viimeiset päivät vain nyhjäsin teltassa ja luin, herätys oli seitsemältä aamulla virren kanssa. Jos ei noussut niin ukko seisoi sängyn vieressä vaikka kymmenen minuuttia kitaransa kanssa ja loopitti yhtä virttä kunnes nousi. Tapasin aina uusia tyyppejä mutta en koskaan pitänyt yhteyttä leirin jälkeen. Kerran siellä oli sellainen läski joka hyppäsi pöydälle istumaan ja pöytä katkesi keskeltä kahtia. Ainoat asiat jotka ovat jääneet niistä mieleen, kauheat herätykset ja pöytiä tuhoava punkero. Eräänä talvena kävin kyllä lasketteluleirillä, se oli ihaninta ikinä, mutta ei siitä nyt enempää kun se on talvileiri.

  #106532
  Southpaw
  Participant

  Itse tuli kyllä joskus nuorempana käytyä muutamilla leireillä, niissäkin lähinnä siksi että äiti pakotti ties millä tekosyillä. (Tahti mokoma vähäksi aikaa lapsistaan eroon~) Jos itse olisi silloin saanut päättää niin olisi jäänyt kyllä leirit menemättä. Itse en tykkää juurikaan olla leireillä, missä pitäisi olla yötä juurikin jossain mökissä tai teltassa. Tämä tosin johtunee vain suurimmaksi osaksi siitä, että olen aina joutunut niille leireille, vaikka ei olisi yhtään kiinnostanut mennä.

  Minun osaltani viimeisin leiri oli ripari ja sen jälkeen en ole vastaaville useamman päivän leireille mennyt. Silloin riparillakin ilmoittauduin oikeastaan päiväriparille, jolloin ei olisi ollut varsinaista leiriä ollenkaan vaan olisi ollut päivittäin jotain happeninkia läheisellä seurakuntatalolla, mutta koska päiväriparilla ja vaellusriparilla oli kummassakin niin vähän osallistujia, ne sitten yhdistettiin yhdeksi porukaksi ja niin taas jouduin leirille jolle en olisi halunnut 👿

  Hapkidoharrastuksen myötä on tullut kuitenkin kuljettua satunnaisesti treenileireillä täällä ihan omalla paikkakunnalla kun on sellaisia järjestetty. Voi vain mennä päiväksi treenailemaan salille/tiloihin missä se leiri pidetään niin kauan kun ohjelmaa on ja sitten kotiin. Seuraavana päivänä sitten takaisin salille treenaamaan, riippuu kuinka monta päivää leiri kestää. Yöt voi aina olla kotona, eikä ole mitään "jee, muodostetaan ryhmät ja nukutaan mökeissä" juttua. Eikä myöskään tutustumisleikkejä ja muuta turhaa aktiviteettia mikä itseäni ei kiinnostaisi pätkääkään. :’D Ja sitten on vielä niitä leirejä, mihin tulee muualtakin porukkaa kuin vain tästä lähiseudulta. esim. Helsingissä olisi heinäkuussa Hell Week, viikon pituinen treenileiri ja saisi yöpyä siellä salissa jos ei hotellia tahdo varata. Se kyllä kiinnostaisi, mutta en taida mennä kun rahaa menee jo muutenkin erinäisiin reissuihin. Kenties joskus toiste sitten jos tulee uusi Hell Week tai sitten jonnekin potku.netin leirille. Siellähän usein tiedotetaan näistä avoimista leireistä, minne saa kuka vaan mennä treenailemaan lajiin ja vyön väriin katsomatta : D

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.